Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
GabrielaNowicki

W kamiennym krągu singielka po 40

Polecane posty

1 godzinę temu, gdzierower napisał:

"Odzwyczaiłam się od noszenia takich rzeczy"

Czytaj za małych? Przecież jak stoi bokiem to widać że tam wszystko może w każdej chwili wystrzelić 

Ja myślę że strzela z tylnej torpedy aż są wstrząsy sejsmiczne 🐘🎃

Nie przestaje mnie dziwić to, że kobieta 43 lata śledzi i kopiuje celebrytki i młode dziewczyny.

Kiedy mówi "Hailey Bieber maluje się tak, Kourtney Kardashian ubiera się tak, Fagata to, Wersow tamto" to mam ciary żenady. W tym wieku interesować się makijażem i ciuchami, i to u tych właśnie osób u których szuka inspiracji, a raczej które próbuje ślepo kopiować, to jest jakaś intelekturalna niepełnosprawność.

• Like 1
  • Thanks 1

6 minut temu, biednakicia napisał:

I tak by Ci nie wyszedł taki makijaż, bo musiałabyś to robić połrocznym niemytym pędzlem, pewnie lepiej się blenduje przez to 😜

Moze niemyty pedzel dobrze jej sie kojarzy? 🤣

Nie wyszlabym do ludzi z takom twarzom. 🤣

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2

19 minut temu, PandaCzerowna napisał:

Nie przestaje mnie dziwić to, że kobieta 43 lata śledzi i kopiuje celebrytki i młode dziewczyny.

Kiedy mówi "Hailey Bieber maluje się tak, Kourtney Kardashian ubiera się tak, Fagata to, Wersow tamto" to mam ciary żenady. W tym wieku interesować się makijażem i ciuchami, i to u tych właśnie osób u których szuka inspiracji, a raczej które próbuje ślepo kopiować, to jest jakaś intelekturalna niepełnosprawność.

😉 nie ma co się dziwić! bo to jest młoda dziewczyna (cyfry to tylko sugestia) chodzi w tej samej bezdzietnej drużynie, wolne, swawolne i niczym nie zobowiązane 🙂

mnie jednak śmieszy jak bardzo to wszystko jest niespójne, nielogiczne, kolory od czapy...hitem jak wyciągnęła (całkiem zresztą udaną kopię) różu ecocera - Dior Backstage Rosy Glow Blush 001 i mówi, że ona jednak woli coś chłodnego...nie wiem co może być bardziej chłodnego niż ten róż...ona ma na głowie oraz twarzy i ciepłe i zimne jedocześnie.. a jakby nieopatrznie zainwestowała w analizę kolorystyczną to już by zupełnie sie pogubiła...
brzydko się starzeje, uwypukla sobie sama nieatrakcyjne aspekty twarzy i figury, podkreśla mocno przerzedzone włosy bezładną kitką, a wystarczyłoby ją zakręcić w jednego zawadiackiego loka ala cheerleaderka lata 50. ...

ugly inside and out

Edytowano przez Manna
  • Like 1
  • Thanks 2

5 minut temu, Manna napisał:

😉 nie ma co się dziwić! bo to jest młoda dziewczyna (cyfry to tylko sugestia) chodzi w tej samej bezdzietnej drużynie, wolne, swawolne i niczym nie zobowiązane 🙂

mnie jednak śmieszy jak bardzo to wszystko jest niespójne, nielogiczne, kolory od czapy...hitem jak wyciągnęła (całkiem zresztą udaną kopię) różu ecocera - Dior Backstage Rosy Glow Blush 001 i mówi, że ona jednak woli coś chłodnego...nie wiem co może być bardziej chłodnego niż ten róż...ona ma na głowie oraz twarzy i ciepłe i zimne jedocześnie.. a jakby nieopatrznie zainwestowała w analizę kolorystyczną to już by zupełnie sie pogubiła...
brzydko się starzeje, uwypukla sobie sama nieatrakcyjne aspekty twarzy i figury, podkreśla mocno przerzedzone włosy bezładną kitką, a wystarczyłoby ją zakręcić w jednego zawadiackiego loka ala cheerleaderka lata 50. ...

ugly inside and out

Mnie to chyba jednak najbardziej śmieszy, jak powtarza frazesy usłyszane na amerykańskim YT, że niby ona wpisuje się w trend "Bejsik bycz" czy "Skini ledżend", nie wiem o co w tym chodzi i w sumie nie chcę wiedzieć xD 

• Haha 1

9 minut temu, Manna napisał:

ugly inside and out

Moim zdaniem wszystko dopiero przed nami, ona się powoli odpala( opóźniony zapłon). Kumulacja dopiero przed nami. 
zobaczy jak zacznie tracić mięsień, jak zacznie to wszystko wisieć, ciekawe czy zacznie z uporem maniaka latać na siłownię, jak zacznie popuszczać w majtki. Chce to zobaczyć.

• Haha 1

3 minuty temu, Olejrycynowy napisał:

... jak zacznie popuszczać w majtki. Chce to zobaczyć.

w jakie majtki, Larwo Kochana?

jak wiemy - nawet na rozprawę rozwodową majtek nie założyła - wiec gdzieżby indziej miała zakładać!?

• Haha 3

18 minut temu, Manna napisał:

ugly inside and out

niech w lodówce ten róż przechowuje, to będzie miała chłodny

• Like 1
  • Haha 3

11 minut temu, Manna napisał:

w jakie majtki, Larwo Kochana?

jak wiemy - nawet na rozprawę rozwodową majtek nie założyła - wiec gdzieżby indziej miała zakładać!?

Ja jednak polecam nosić do tych dżinsików z windy, w których rozporek nie wytrzymuje ciśnienia. Chyba, że chce uwolnić fileta w wielkim stylu

• Thanks 1
  • Haha 1

10 minut temu, Kebap napisał:

Ja jednak polecam nosić do tych dżinsików z windy, w których rozporek nie wytrzymuje ciśnienia. Chyba, że chce uwolnić fileta w wielkim stylu

A może zabłąkane cycuczki już chyba zamarynowały tego fileta, ot taki to filet panierowany cycem 

Edytowano przez Olejrycynowy
  • Thanks 1

52 minuty temu, PandaCzerowna napisał:

Jako jołtuberka z wieloletnim stażem (gdzie kosmetykini ubrania to glowny temat kanału), to ona powinna inspirowac i byc wzorem stylu. a odzworowywanie to powinno byc dla fanu.

a jest jedynie ostrzezeniem - co z czlowieka moze zrobic lenistwo, bylejakoś, cwaniactwo i chodzenie na skroty. 

• Like 1
  • Thanks 1

1 godzinę temu, Kebap napisał:

A drugie tyle nakłada sztywnymi z brudu pędzlami, na których jest jeszcze podkład z ostatniego sylwka w Austrii 

Tak ją nauczyli w szkole charakteryzacji i wizażu, żeby malować się brudnymi. Ma na to certyfikat. Poza tym  Wercia jest z natury  oszczędna, niczego nie wyrzuca, nawet kilkuletnich podkładów i zjełczałych kremików (drogie były) Pędzle od częstego mycia szybciej zużywają się, więc lepiej używać brudnych, na dłużej starczą.

• Haha 1

Założę się, że Zakolak nosi majty i to takie typowo babciowe, żadne tam koronki i tiule. Nikt normalny nie będzie czuł się komfortowo w za małych, obcisłych jeansach bez majtek. Nie wiedzieć czemu ona sądzi, że nienoszenie majtek pod ubraniami jest jakieś wyjątkowo atrakcyjne, sexy i świadczące o bezpruderyjności. To jest co najwyżej niehigienicznie. Ocieranie fileta o brudny jeans, bleeeee 

• Like 1

16 minut temu, Kebap napisał:

Filet z wolnego wybiegu. 🤣

Tutaj sie wszysko zgadza: filet w spodniach, tzytzki w ksztalcie piersi z kurczaka, podgardle indyka, piora na glowie, no i chodzi jak kaczka. 🤣

P.s. sama mowi, ze wyglada jak jajo. 🤣

• Haha 4

Nie przeszkadza jej stemplowanie ryja brudnymi gąbkami i pędzlami ani spanie w pościeli, na którą załatwiały się i wymiotowały psy.

Mysle, że tak samo nie przeszkadza jej uwolniona rozklapciocha

1 minutę temu, weronikazgierska napisał:

Ocieranie fileta o brudny jeans, bleeeee 

Często gęsto nie prany od zakupu xd  

Tak Beth, na kolejnym alko lajwie możesz znowu urządzić z wickami histeryczną smiechawę, bo ktoś ci napisał, że wszelkie szmaty przywleczone ze sklepu warto wyprać ; )

6 minut temu, Busz3131 napisał:

Filet z wolnego wybiegu. 🤣

Tutaj sie wszysko zgadza: filet w spodniach, tzytzki w ksztalcie piersi z kurczaka, podgardle indyka, piora na glowie, no i chodzi jak kaczka. 🤣

P.s. sama mowi, ze wyglada jak jajo. 🤣

Ma ptasi móżdżek i jest głupia jak kura

Edytowano przez Olejrycynowy
  • Like 1

11 minut temu, weronikazgierska napisał:

Założę się, że Zakolak nosi majty i to takie typowo babciowe, żadne tam koronki i tiule. Nikt normalny nie będzie czuł się komfortowo w za małych, obcisłych jeansach bez majtek. Nie wiedzieć czemu ona sądzi, że nienoszenie majtek pod ubraniami jest jakieś wyjątkowo atrakcyjne, sexy i świadczące o bezpruderyjności. To jest co najwyżej niehigienicznie. Ocieranie fileta o brudny jeans, bleeeee 

Bez majtek by wszystko upierdziała na mokro, nie oszukujmy się... 

Ze słownika:

"Skinny legend odnosi się do osoby skrajnie grubej lub chudej. Jest ona popularna i sławna w określonym gronie ludzi."

No jakby się zgadza.... Napiszce mi.

Niczego nie pierze jak przynosi ze sklepu.

Bo to dla niej są rzeczy czyściutkie jak chmurka. Bez chemii, preparatów na pleśń i innego g.....Resztki farb no szkoda gadać.

Ja nie rozumiem jak u niej antydep już pomagają po kilku dniach. Czy ona serio myśli ,że jak weźmie tabsy z amfą bo mają ją w składzie to po 2 tabletkach czuje się lepiej.

A to ciągłe odstawianie i znowu branie to się mija z celem.

• Like 1

11 minut temu, biednakicia napisał:

Ze słownika:

"Skinny legend odnosi się do osoby skrajnie grubej lub chudej. Jest ona popularna i sławna w określonym gronie ludzi."

No jakby się zgadza.... Napiszce mi.

Z jej perspektywy jest pewnie skrajnie chuda i slawna... 🤣

Lazi od kamery do lustra jak oblakana, i tonstwierdzenie, ze nie chce se za bardzo odyebac, ostatnio tak sie zachowywala przed wizytom w wawie, teraz pewnie tez szla "do ludzi" stad ta nerwowosc. 🤣

• Haha 1

I to podkreślanie jak jej wszędzie włochy rosną. A na głowie nie buhahahha to dopiero śmiechawę powinna z "fankami z ting-tonga" zrobić. Ona taka bujnie obdarowana przez los szczeciną no wielkie graty ,nie zazdroszczę.

Gość się dobiera a tu busza no super randeczka. Nie daj panie patelnia to już horror.

Skrajnie sławna dobre określenie no jest ale raczej nie z powodów do dumy.

Ona chyba serio myśli ,że jest polska Kim K. To ,że są w podobnym wieku jedyne podobieństwo.

Chyba ,że wleci jaki filmik ze zlexem może nagrała na pamiątkę.

5 minut temu, ciekawska666 napisał:

Ona chyba serio myśli ,że jest polska Kim K. To ,że są w podobnym wieku jedyne podobieństwo.

Tak własnie myśli. Wierzy też we wszystkie inne opowieści, ze sobą w roli głównej.  Nie ma się co dziwić, nawet lekarz powiedział, że jest żle 

Lef glaszcze kinie po wkleslym brzuszku i kazdego dnia dziekuje ze juz nie musi grac u skini ledzent. 

Dresowe spodnie L wedlug siwej za luzne a ja widze ze jednak dooasowane zwlaszcza na tym skini bebzolu

• Like 1

Przecież te jeansy są na granicy eksplozji w okolicach brzucha. A ona mówi, że SPADAJOM

• Haha 1

Moze ona ma kryzys wieku sredniego? Faceci jak to przechodza to ubieraja rurki, tak obcisle koszule, ze przy guzikach robia sie balwanki, oprysk one milionem. Wszysko sie zgadza, symptomy jak u siwej. 🤣

9 minut temu, Busz3131 napisał:

Moze ona ma kryzys wieku sredniego? Faceci jak to przechodza to ubieraja rurki, tak obcisle koszule, ze przy guzikach robia sie balwanki, oprysk one milionem. Wszysko sie zgadza, symptomy jak u siwej. 🤣

w sumie tak, ostatnio trochę przypomina detektywa Rutkowskiego 

9 minut temu, Ivetka napisał:

Przecież te jeansy są na granicy eksplozji w okolicach brzucha. A ona mówi, że SPADAJOM

spadajom, bo pękajom w szwach

• Haha 1

To taka wypacykowana na BUZI a przedramiona owłosione jak chłop 🤔 oczywiście, że nie podejrzewam jej o chęci golenia się, jak włosów się jej umyć nie chce  ale jednak jak tego nie widziałam... Miałam inne wyobrażenie 🤔

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się