Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
GabrielaNowicki

W kamiennym krągu singielka po 40

Polecane posty

2 minuty temu, GabrielaNowicki napisał:

Bardzo dzis chciałabym sprawdzić czy nasza busza ma dystans do siebie i potrafi się z siebie śmiać. Zadalam jej pytanie na lajwie. Miło z uśmiechem bez negatywnego podtekstu.

Czy bardzo ją rozśmieszyło kiedy zobaczyła, że zapominała zamknąć rozporek. Jak myślicie co mi odpowiedziała.

Może się roześmiała i powiedziała, no jak to zobaczyłam to parsknelam smiechem.... Albo może jak to zobaczyłam to zrobiło mi sie głupio, że nie zauważyłam..... Albo może, ach ten mój astygmatyzm i ADHD....

No nie.... zablokowała mnie 🤣🤣🤣

Takze wyciągnijmy kija z 🍑 nasza przebiegła szusza robi nas w uja. A tak naprawdę wcale się tak nie ubiera, nie maluje, nie je, nie kupuje, ma dwójkę dzieci, męża, prawo jazdy i firmę 🤣🤣🤣może szkołę charakteryzacji 😁

Szkołę charakteryzacji na klauna - to by się nawet zgadzało.

1 godzinę temu, Paryz London napisał:

Pod publikę mówi. Aby wywołać reakcje. Tule oglądacie tych youtuberek i jeszcze nie wiecie? Inna zaszokuje romansem, czy ciążą, a ona tym, co robi. Szusz jest w branży lata wie co się sprzedaje, co ludzie klikają i co wywoła poruszenie.

dla takich marnych groszy?

bo ona sobie moze wmawiac sobie i innym rozwielitkom, że jest bogata. ze ma na koncie. ze inwestuje. 😄

• Thanks 1

1 godzinę temu, biednakicia napisał:

I tak by Ci nie wyszedł taki makijaż, bo musiałabyś to robić połrocznym niemytym pędzlem, pewnie lepiej się blenduje przez to 😜

i podkład wedla w kąt... Lepiej machać do kamery pustym opakowaniem Chanel

• Like 1

Przed chwilą, Sowa z Mazur napisał:

i podkład wedla w kąt... Lepiej machać do kamery pustym opakowaniem Chanel

😄

Ale aż tak źle przędzie, że jej na marny podkład chanel nie staC? uuu.....

Najpierw pozachwala, że coś jest tak samo dobre jak chanel, ale wraca do chanel 😜

Az spojrzałam... niecałe 300 zł podkład, no litości... i trzeba końcówkę sprzed 10 lat jeszcze trzymać?

• Thanks 1
  • Haha 3

Napisano (edytowany)
16 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

Bardzo dzis chciałam sprawdzić czy nasza busza ma dystans do siebie i potrafi się z siebie śmiać. Zadalam jej pytanie na lajwie. Miło z uśmiechem bez negatywnego podtekstu.

Czy bardzo ją rozśmieszyło kiedy zobaczyła, że zapominała zamknąć rozporek. Jak myślicie co mi odpowiedziała.

Może się roześmiała i powiedziała, no jak to zobaczyłam to parsknelam smiechem.... Albo może jak to zobaczyłam to zrobiło mi sie głupio, że nie zauważyłam..... Albo może, ach ten mój astygmatyzm i ADHD....

No nie.... zablokowała mnie 🤣🤣🤣

Takze wyciągnijmy kija z 🍑 nasza przebiegła szusza robi nas w uja. A tak naprawdę wcale się tak nie ubiera, nie maluje, nie je, nie kupuje, ma dwójkę dzieci, męża, prawo jazdy i firmę 🤣🤣🤣 może szkołę charakteryzacji 😁

W opisie na tingtongu stoi jak byk:

Ucze dystansu. Nie probuj zrozumiec...

Uczy czegos, czego oni nie zrozumieja, tylko ona, jednostka ponadprzecietna, ubermensch zrozumic umi. 🤣

Edytowano przez Busz3131
  • Haha 1

17 minut temu, Busz3131 napisał:

W opisie na tingtongu stoi jak byk:

Ucze dystansu. Nie probuj zrozumiec...

Uczy czegos, czego oni nie zrozumieja, tylko ona, jednostka ponadprzecietna, ubermensch zrozumic umi. 🤣

Siwa nie zna znaczenia słowa dystans, tak samo jak słowa konsumpcjonizm 😁

• Thanks 1

Ale tępo manipuluje wazeliniarami. Gamonice pytają o vlogmas więc udaje, że z łaską zastanowi się nad tym, bo na grudzień zaplanowała mnóstwo sekretnych projektów XD  a następnie jęczy, że mimo wysoko funkcjonującej depresji nie może iść na L4 bo ma spore rachunki, psy i musi pracować!

Syywa, tak, wszyscy wiedzą, że prowadzisz trzy agencje reklamowe a wieczorami wykładasz w szkole charakteryzacji, na zmianę z prowadzeniem kursów savoir-vivre i declutteringu, a te vlogmasy nad którymi tak mlaskasz oraz robienie lajwów od wczesnego ranka czyli godziny 15 wcale nie są twoim jedynem źródłem utrzymania. Efekt niedostępności level Uć.

• Like 4
  • Thanks 5
  • Haha 3

6 minut temu, Kebap napisał:

Ale tępo manipuluje wazeliniarami. Gamonice pytają o vlogmas więc udaje, że z łaską zastanowi się nad tym, bo na grudzień zaplanowała mnóstwo sekretnych projektów XD  a następnie jęczy, że mimo wysoko funkcjonującej depresji nie może iść na L4 bo ma spore rachunki, psy i musi pracować!

Syywa, tak, wszyscy wiedzą, że prowadzisz trzy agencje reklamowe a wieczorami wykładasz w szkole charakteryzacji, na zmianę z prowadzeniem kursów savoir-vivre i declutteringu, a te vlogmasy nad którymi tak mlaskasz oraz robienie lajwów od wczesnego ranka czyli godziny 15 wcale nie są twoim jedynem źródłem utrzymania. Efekt niedostępności level Uć.

Ale L4 jest 80% płatne, więc w czym ona ma problem? 

56 minut temu, Hellena.De.Vil napisał:

dla takich marnych groszy?

bo ona sobie moze wmawiac sobie i innym rozwielitkom, że jest bogata. ze ma na koncie. ze inwestuje. 😄

Moim zdaniem 20tys z samych wyświetleń na miesiąc ma. Minus podatek, ZUS, księgowa i reszta opłat. 

18 minut temu, Olejrycynowy napisał:

Ale L4 jest 80% płatne, więc w czym ona ma problem? 

W tym, że płaci minimalne składki, a być może nawet chorobowego nie opłaca bo jest dobrowolne. Więc dostałaby kwotę adekwatną do wysokości składek, a nie swoich miesięcznych zarobków. 

• Like 1
  • Thanks 1

26 minut temu, Mi a napisał:

Moim zdaniem 20tys z samych wyświetleń na miesiąc ma. Minus podatek, ZUS, księgowa i reszta opłat. 

Jak to leciało? Sylna singielka 20 tysi/tydzień 

1 godzinę temu, Plus napisał:

Siwa nie zna znaczenia słowa dystans, tak samo jak słowa konsumpcjonizm 😁

A propo, bo mówiła ostatnio, że wsypywanie ryżu, makaronu....etc  do słoików/pojemnikow to konsumpcjonizm 🤣🤣🤣🤣🤣kto nie słyszał niech żałuję 😅 no kurna stałam się dzis bezczelną konsumpcjonistką 💪

• Haha 1

21 godzin temu, biednakicia napisał:

Używace Jandy? Na piękną cerę.

Ja używam i sobie chwalę.

To w tym nowym vlogu mówi, że jej może i nie stać na luksusowa torebkę no i co to wstyd 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ależ musi być tam cienko z kasą. Dlatego "depresja" się pojawiła 🤔

• Like 1
  • Thanks 1

7 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

To w tym nowym vlogu mówi, że jej może i nie stać na luksusowa torebkę no i co to wstyd 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ależ musi być tam cienko z kasą. Dlatego "depresja" się pojawiła 🤔

Już będzie tylko gorzej. "milionerki" celebrytki też muszą bulić na rachunki i jedzenie a na podróże i gadżety już nie ma.

• Like 1

16 minut temu, GabrielaNowicki napisał:

Ona na wszystkie propozycje wicek pyta " ile to kosztuje".

• Thanks 1
  • Haha 1

23 minuty temu, GabrielaNowicki napisał:

A propo, bo mówiła ostatnio, że wsypywanie ryżu, makaronu....etc  do słoików/pojemnikow to konsumpcjonizm 🤣🤣🤣🤣🤣kto nie słyszał niech żałuję 😅 no kurna stałam się dzis bezczelną konsumpcjonistką 💪

Dokładnie tak powiedziała i jeszcze wieszanie ubrań według kolorów 😂

5 godzin temu, weronikazgierska napisał:

Mam ci powiedzieć co mi mówi ksiądz na spowiedzi? A mogę nie? 😄 Przecież znasz nauczanie kościoła katolickiego w kwestii rodziny i małżeństwa, więc chyba wiesz co mówi na ten temat ksiądz. 

A mogę podjąć pokutę w intencji scalenia Waszego małżeństwa? Na przykład w Adwencie post o chlebie i wodzie w piątki.

22 minuty temu, GabrielaNowicki napisał:

Tak, zgadza się, zawsze się pojawia u niej depresja jak musi za coś zapłacić, jak się okazało, że piernik dom nie opływa w czekoladę, a babra się w kupie, zapewnie koszt pracy Panów się zwiększył i wtedy leciała po psychotropy. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2

Ktoś zapytał o ADHD, na co Siwa " muszę iść na diagnozę, ale napewno mam" 😂

• Haha 4

5 godzin temu, GabrielaNowicki napisał:

Ale co się z tobą truman dzieje? Potrafisz pisać fajne posty, zabawne do tego masz lekkie pióro i lotne myśli, więc po ch*uj się tutaj do ludzi przypie*rdalasz. Wez się ogarnij kobieto, a jak masz jakieś prywatne problemy, to zapomnij i przestań być taka bejsik bicz i posmiej się razem z nami z buszy.

Przecież normalnie sobie rozmawiam z kobitą. 

Ona te klaki myje maks raz w tygodniu, jak mozna sie tak zaniedbac? Tam tluszcz az kapie, moze se ruskie na tym smazyc. 🤮🤮🤮

Nie było mnie tu wczoraj bo jak akceptowano moja prośbę o obserwowanie "w barłogu" to tak mnie pochłonął ten  profil, że cale popołudnie niedzielne poświęciłam na to. Nie sadzialm ,ze jest az tak źle. To jest skarbnica smaczkow i odzwierciedlenie stanu psychicznego cesarzowej. Stan jej skóry zaraz za tym🤦 te krosty,plamy , łojotokowe zapalenie skory głowy. Czy ona ma nadal tego włókniaka w okolicy linii włosów? Ja tego nigdy nie dostrzeglam na filmach. Te stylkowki jakby uciekla z zakładu psychiatrycznego 🤦 Wulkany na języku, bebzol, rozdziaw przy pochlanianiu jedzenia, jej błędy w pisowni, drewniane ruchu przy rurze... czego tam.nie ma. Pierwszy raz zrobilo mi sie jej przez chwilę szkoda ,ale to jest wynik jej działań tylko i wyłącznie. Ogrom kleski i upadku nieszczęśliwego człowieka,ktory sam na to zapracował. Ona jest 100 razy bardziej obrzydliwa i niechlujna niz myślałam. Jest coraz gorzej, błędne koło-alkohol, papieros, syfiate żarcie fantazjowanie o tym ze jest ponad wszystkim ,jak spada chwilowo na ziemię i uswiadamia sobie ze cos jednak jest z nia nie tak to wjezdzaja leki,humor się poprawia i od nowa to samo koło się zamyka. Mysle ze ona nie jest w stanie tego juz przerwać i w przyszłości czeka ja zaklad zamknięty.

• Like 1
  • Thanks 4
  • Haha 1

Na livie wygląda zupełnie inaczej niż na vlogu, dużo gorzej. 

Napisano (edytowany)
26 minut temu, Szara mysz napisał:

Nie było mnie tu wczoraj bo jak akceptowano moja prośbę o obserwowanie "w barłogu" to tak mnie pochłonął ten  profil, że cale popołudnie niedzielne poświęciłam na to. Nie sadzialm ,ze jest az tak źle. To jest skarbnica smaczkow i odzwierciedlenie stanu psychicznego cesarzowej. Stan jej skóry zaraz za tym🤦 te krosty,plamy , łojotokowe zapalenie skory głowy. Czy ona ma nadal tego włókniaka w okolicy linii włosów? Ja tego nigdy nie dostrzeglam na filmach. Te stylkowki jakby uciekla z zakładu psychiatrycznego 🤦 Wulkany na języku, bebzol, rozdziaw przy pochlanianiu jedzenia, jej błędy w pisowni, drewniane ruchu przy rurze... czego tam.nie ma. Pierwszy raz zrobilo mi sie jej przez chwilę szkoda ,ale to jest wynik jej działań tylko i wyłącznie. Ogrom kleski i upadku nieszczęśliwego człowieka,ktory sam na to zapracował. Ona jest 100 razy bardziej obrzydliwa i niechlujna niz myślałam. Jest coraz gorzej, błędne koło-alkohol, papieros, syfiate żarcie fantazjowanie o tym ze jest ponad wszystkim ,jak spada chwilowo na ziemię i uswiadamia sobie ze cos jednak jest z nia nie tak to wjezdzaja leki,humor się poprawia i od nowa to samo koło się zamyka. Mysle ze ona nie jest w stanie tego juz przerwać i w przyszłości czeka ja zaklad zamknięty.

Prawda, sama prawda, czeka ją szpital psychiatryczny, oddział zamknięty. Zamiast teraz, gdzie się źle czuję odpuścić i odpocząć to się pogrąża coraz bardziej gadając do telefonu, gdzie się się jeszcze  bardziej odpala. Przecież jej potrzeba spokoju i jak się dostaje korby i ją coś bierze, to się przestaje cisnąć i robić to co doprowadza do takiego stanu. Ją YouTube. Nie powinna się bardziej krzywdzić niż już się skrzywdziła. 
Pewnie jej l4 sugeruje lekarz, no ale skupienie na dobrach materialnych jest ponad wszystko. Przecież wie, jak boli derpesja i że wtedy nie ma nic znaczenia tylko człowiek chce się normalnie poczuć i żyć, a ta ciśnie dalej, po co? 

Edytowano przez Olejrycynowy

14 minut temu, Olejrycynowy napisał:

Prawda, sama prawda, czeka ją szpital psychiatryczny, oddział zamknięty. Zamiast teraz, gdzie się źle czuję odpuścić i odpocząć to się pogrąża coraz bardziej gadając do telefonu, gdzie się się jeszcze  bardziej odpala. Przecież jej potrzeba spokoju i jak się dostaje korby i ją coś bierze, to się przestaje cisnąć i robić to co doprowadza do takiego stanu. Ją YouTube. Nie powinna się bardziej krzywdzić niż już się skrzywdziła. 
Pewnie jej l4 sugeruje lekarz, no ale skupienie na dobrach materialnych jest ponad wszystko. Przecież wie, jak boli derpesja i że wtedy nie ma nic znaczenia tylko człowiek chce się normalnie poczuć i żyć, a ta ciśnie dalej, po co? 

A z czego by czerpała zasilanie? Nie ma żadnych bliskich osób, żeby z nich wysysać energię, nawet negatywną. To narcyz, potrzebuje publiczności jak tlenu.

• Like 1

27 minut temu, Olejrycynowy napisał:

Co będzie jak trafi na oddział z jakimiś larwami i jej dadzą popalić 😈

3 minuty temu, Kingeczka napisał:

Co będzie jak trafi na oddział z jakimiś larwami i jej dadzą popalić 😈

To jest bardzo prawdopodobne, może dlatego jeszcze nie skorzystała ze skierowania do szpitala. 

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się