evoiva 2630 Napisano poniedziałek o 22:32 33 minuty temu, Syreni śpiew napisał: A z czego by czerpała zasilanie? Nie ma żadnych bliskich osób, żeby z nich wysysać energię, nawet negatywną. To narcyz, potrzebuje publiczności jak tlenu. Dodatkowo boi się, że ludzie o niej zapomną jak sobie zrobi " odpoczynek" od sm, dlatego będzie nadawac codziennie, aż jej nie zawina w kaftan. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laadonna 636 Napisano poniedziałek o 22:38 Włączyłam chwilę liva. Bluzgi non stop. Flet jej się kojarzy z jednym a F.ut to fajne słowo. Nie ma ochoty na s.x po prochach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirabella123 43 Napisano poniedziałek o 22:52 Na live przyznała, że bierze Ketrel, który jest lekiem na schizofrenię.Ewentualnie rzadziej przepisywany jest w górce w przypadku chad.Ona nie ma typowej depresji do czego się nie przyzna.Przecież tylko depresja i ADHD jest obecnie na topie.Gdyby miała objawy takie jak urojenia, omamy i inne odpały ( typowe dla schizofrenii)to nigdy się do tego nie przyna na youtube. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1001 Napisano poniedziałek o 23:03 9 minut temu, mirabella123 napisał: Na live przyznała, że bierze Ketrel, który jest lekiem na schizofrenię.Ewentualnie rzadziej przepisywany jest w górce w przypadku chad.Ona nie ma typowej depresji do czego się nie przyzna.Przecież tylko depresja i ADHD jest obecnie na topie.Gdyby miała objawy takie jak urojenia, omamy i inne odpały ( typowe dla schizofrenii)to nigdy się do tego nie przyna na youtube. Czytałam że osoby na schizofrenie są przekonane o swojej wyższości i wyjątkowości... Jako jeden z objawów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktooooleznka 145 Napisano poniedziałek o 23:27 16 godzin temu, GabrielaNowicki napisał: Taka rycząca 40-ka. niestety gorzej właśnie rycząca 50tka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktooooleznka 145 Napisano poniedziałek o 23:28 13 godzin temu, madziuszek napisał: Mnie to chyba jednak najbardziej śmieszy, jak powtarza frazesy usłyszane na amerykańskim YT, że niby ona wpisuje się w trend "Bejsik bycz" czy "Skini ledżend", nie wiem o co w tym chodzi i w sumie nie chcę wiedzieć xD a szkoda, że nie dżim rat 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktooooleznka 145 Napisano poniedziałek o 23:29 37 minut temu, mirabella123 napisał: Na live przyznała, że bierze Ketrel, który jest lekiem na schizofrenię.Ewentualnie rzadziej przepisywany jest w górce w przypadku chad.Ona nie ma typowej depresji do czego się nie przyzna.Przecież tylko depresja i ADHD jest obecnie na topie.Gdyby miała objawy takie jak urojenia, omamy i inne odpały ( typowe dla schizofrenii)to nigdy się do tego nie przyna na youtube. nie żeby coś jest jedna osoba tutaj,której też by się przydało <wink> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktooooleznka 145 Napisano poniedziałek o 23:35 któraś z was polecała tt falszywy blask... oprocz siwej, sa tam hiłobuzy ii kurcze to jest straszne w jakim związku jest karo, ewidentnie ona tez ma jakas depre, poczucie beznadzieji cokolwiek, to jest tragiczne jak sa kilka lat razem maja male dziecko a w zasadzie juz ich zwiazek jest na straconej pozycji niby wszyscy maja coraz wieksza swiadomosc, rozwiazuja swoje problemy u specjalistow a dalej beda dzieci z traumami , no bo jak taka dziewczynka ma czerpac dobre wzorce z ojca ktory nagle odkryl ze woli inna plec.. to tez nie dziwne ze k. mu sie jakkolwiek spodbala bo ma taki zmaskulizowany typ urody mimo ze jakby z glosu i zachowania bywa delikatna... niestety karo i szusz sa z tego rocznika ze kiedys bez chlopa to bylo wstyd zyc... wiec podswiadomie beda nieszczesliwe .. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktooooleznka 145 Napisano poniedziałek o 23:40 16 godzin temu, Krakowski Precel napisał: Zakolak dołożył sobie kolejną osobowość. Teraz inspiruje się Hajli Biber Która to już z kolei? Zaczynam się gubić. Aż mi się przypomniał film "Split" o facecie, który posiadał 20 osobowości i do pewnego czasu wszystkie je kontrolował. Ale w pewnym momencie jedna z nich stała się dominująca i pod jej wpływem porwał trzy nastolatki. Siwa pogadaj o tym na terapii, bo to nie jest normalne. to też jest jakby trend, ona jest amerykanką. jak ktos sledzi phdoctor to wlascicielka tez niestety nie ma juz nic do powiedzenia poza tym, ze sadzone mozna zrobic z dodatkiem wody. tip halej biber. nina ma 40 lat na karku tez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2303 Napisano 20 godzin temu 7 godzin temu, mirabella123 napisał: Na live przyznała, że bierze Ketrel, który jest lekiem na schizofrenię.Ewentualnie rzadziej przepisywany jest w górce w przypadku chad.Ona nie ma typowej depresji do czego się nie przyzna.Przecież tylko depresja i ADHD jest obecnie na topie.Gdyby miała objawy takie jak urojenia, omamy i inne odpały ( typowe dla schizofrenii)to nigdy się do tego nie przyna na youtube. Czyli chyba potwierdza się to, o czym larwy pisały tu już od wielu lat, czyli ChAD... Smutne, bo to jest ciężka choroba, obok schizofrenii druga najbardziej niebezpieczna i nie do wyleczenia. Ustabilizowania tak, ale nie usunięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2047 Napisano 19 godzin temu 6 minut temu, madziuszek napisał: Czyli chyba potwierdza się to, o czym larwy pisały tu już od wielu lat, czyli ChAD... Smutne, bo to jest ciężka choroba, obok schizofrenii druga najbardziej niebezpieczna i nie do wyleczenia. Ustabilizowania tak, ale nie usunięcia. Jak na ironię, gdyby była szczera i powiedziała to, mogła by z tego zrobić kontent. Życie z chad. Miała by zarówno temat jak i jednocześnie robiła by coś pożytecznego, bo inni mogli by skorzystać też z tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr-Mlem 145 Napisano 19 godzin temu Ketrel stosuje się również w przypadku epizodów depresyjnych czy w ogóle depresji. Może to nie chad, a po prostu zwykłe sp.ierdolenie i paskudny charakter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MONIKA 1159 Napisano 19 godzin temu 17 minut temu, PandaCzerowna napisał: Jak na ironię, gdyby była szczera i powiedziała to, mogła by z tego zrobić kontent. Życie z chad. Miała by zarówno temat jak i jednocześnie robiła by coś pożytecznego, bo inni mogli by skorzystać też z tego. Siwa i cos pozytecznego no to polecialas Larwo. Tez biore ten lek jest na spanko niestety otumania. Ta choroba jest ponoc gorsza do leczenia niz schizo. Jej sie odpalila po porzuceniowym szoku. Wszystkie odpaly jakie nagrala to typowa mania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2303 Napisano 19 godzin temu 7 minut temu, MONIKA napisał: Siwa i cos pozytecznego no to polecialas Larwo. Tez biore ten lek jest na spanko niestety otumania. Ta choroba jest ponoc gorsza do leczenia niz schizo. Jej sie odpalila po porzuceniowym szoku. Wszystkie odpaly jakie nagrala to typowa mania Tak, gorsza, bo hormony mają różne wartości, normalny człowiek ma wahania, a co dopiero ktoś, kto ma tak ogromne amplitudy. Dlatego ciężko dobrać dawki leków i czasem mimo prawidłowych dawek, mogą one działać tak samo, w zależności od dnia czy okresu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6642 Napisano 19 godzin temu 54 minuty temu, madziuszek napisał: Czyli chyba potwierdza się to, o czym larwy pisały tu już od wielu lat, czyli ChAD... Smutne, bo to jest ciężka choroba, obok schizofrenii druga najbardziej niebezpieczna i nie do wyleczenia. Ustabilizowania tak, ale nie usunięcia. To chyba już mogę rzucić klasyczne: "a nie mówiłam"? Nie mam pojęcia, czemu niektórzy się rzucają, że absolutnie nie można wysnuć żadnych wniosków na temat psychiki, bazując na vlogach. Przecież to jest przepastne źródło informacji. Oczywiście, że nie będzie to profesjonalna diagnoza na 100%, ale też nie będzie nam Zakolak wciskał ciemnoty wbrew logicznym przesłankom. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6642 Napisano 18 godzin temu 51 minut temu, Dr-Mlem napisał: Ketrel stosuje się również w przypadku epizodów depresyjnych czy w ogóle depresji. Może to nie chad, a po prostu zwykłe sp.ierdolenie i paskudny charakter Chyba jednak nie, bo czytam na necie opis tego leku i jak byk, że to lek przeciwpsychotyczny, stosowany w schizo lub chad. A co do depresji, to "U pacjentów, u których leczenie wdrożone zostało w celu walki z depresją występującą w przebiegu choroby dwubiegunowej..." - depresją, czyli zjazdem w chad, a nie depresją jako osobną chorobą. 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 918 Napisano 18 godzin temu 8 godzin temu, mirabella123 napisał: Na live przyznała, że bierze Ketrel, który jest lekiem na schizofrenię.Ewentualnie rzadziej przepisywany jest w górce w przypadku chad.Ona nie ma typowej depresji do czego się nie przyzna.Przecież tylko depresja i ADHD jest obecnie na topie.Gdyby miała objawy takie jak urojenia, omamy i inne odpały ( typowe dla schizofrenii)to nigdy się do tego nie przyna na youtube. Ja pierdziele. Poczytałam o tym leku, no chyba gruby temat. W porównaniu z tym co ja biorę (mozarin,trittico) to moje są jak landrynki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuszek 2303 Napisano 18 godzin temu 23 minuty temu, GabrielaNowicki napisał: Ja pierdziele. Poczytałam o tym leku, no chyba gruby temat. W porównaniu z tym co ja biorę (mozarin,trittico) to moje są jak landrynki. Chyba każdy brał trittico A tak na poważnie... Cieszę się, że w dzisiejszych czasach świadomość jest inna i ludzie dają sobie przyzwolenie na "leczenie psychiatryczne"... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2047 Napisano 18 godzin temu Naszła mnie myśl, po co ona gada publicznie nazwy leków? Albo chce namieszać i zwrócić na siebie uwagę, czyli oglądalność i pieniądze mieć z tego. Albo jest niepoczytalna, bo gada nazwy leków a potem dziwi się że ludzie komentują jej stan zdrowia i analizują. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikazgierska 403 Napisano 18 godzin temu 9 godzin temu, mirabella123 napisał: Na live przyznała, że bierze Ketrel, który jest lekiem na schizofrenię.Ewentualnie rzadziej przepisywany jest w górce w przypadku chad.Ona nie ma typowej depresji do czego się nie przyzna.Przecież tylko depresja i ADHD jest obecnie na topie.Gdyby miała objawy takie jak urojenia, omamy i inne odpały ( typowe dla schizofrenii)to nigdy się do tego nie przyna na youtube. Gruuuubo. Na Wandzie jak ktokolwiek pisał, że ona nie ma depresji tylko dużo bardziej poważne problemy to od razu oburzenie i usuwanie komentarzy, bo jak można kogoś diagnozować. A no można, bo Siwa dostarcza cała masa materiałów, z którym człowiek myślący wyciąga wnioski. Moim zdaniem ma CHAD a do tego wiele innych problemów. Górki i dołki, kompulsywne zakupy, od poczucia jestem nikim po jestem królowa świata. Ludzie w depresji się tak nie zachowują. Poza tym te jej jazdy z ciągłą zmiana leków, da się wyczytać z jej wypowiedzi że raz je bierze raz nie, twierdzi że dostała nowe, potem że znowu jej źle i tak non stop. Od stanów że leży w barłogu i boi się nawet gdzieś zadzwonić po latanie do sąsiadów i zagadywanie obcych ludzi w sklepach. Straszne. Ona niestety trafi na oddział zamknięty. A YouTube i ten internetowy ekshibicjonizm tylko pogarszają jej stan. Jeszcze żeby miała kogoś bliskiego obok siebie to może by ktoś ją zahamował, pilnował. A tak jest dramat. 4 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikazgierska 403 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, madziuszek napisał: Chyba każdy brał trittico A tak na poważnie... Cieszę się, że w dzisiejszych czasach świadomość jest inna i ludzie dają sobie przyzwolenie na "leczenie psychiatryczne"... A ja uważam że leki od psychiatrów są przepisywane na wyrost i z automatu. Często też bez potrzeby. No ale każdy przypadek jest inny. Fakt, że odczarowuje się problemy psychiczne i przestają one być wstydliwą chorobą to akurat bardzo duży plus. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6642 Napisano 18 godzin temu 9 minut temu, weronikazgierska napisał: Gruuuubo. Na Wandzie jak ktokolwiek pisał, że ona nie ma depresji tylko dużo bardziej poważne problemy to od razu oburzenie i usuwanie komentarzy, bo jak można kogoś diagnozować. A no można, bo Siwa dostarcza cała masa materiałów, z którym człowiek myślący wyciąga wnioski. Moim zdaniem ma CHAD a do tego wiele innych problemów. Górki i dołki, kompulsywne zakupy, od poczucia jestem nikim po jestem królowa świata. Ludzie w depresji się tak nie zachowują. Poza tym te jej jazdy z ciągłą zmiana leków, da się wyczytać z jej wypowiedzi że raz je bierze raz nie, twierdzi że dostała nowe, potem że znowu jej źle i tak non stop. Od stanów że leży w barłogu i boi się nawet gdzieś zadzwonić po latanie do sąsiadów i zagadywanie obcych ludzi w sklepach. Straszne. Ona niestety trafi na oddział zamknięty. A YouTube i ten internetowy ekshibicjonizm tylko pogarszają jej stan. Jeszcze żeby miała kogoś bliskiego obok siebie to może by ktoś ją zahamował, pilnował. A tak jest dramat. Szansa ratunku, która, obawiam się, nigdy się nie wydarzy. Ona wypiera rzeczywistość, nie pójdzie do szpitala dobrowolnie, a opcja przymusowa jest w Polsce niezwykle trudna do przeprowadzenia. Chcę jeszcze dodać, że dobrze znam osobę z chad, która intencjonalnie muchy by nie skrzywdziła, więc nie wyrabiajcie sobie opinii o tej chorobie na podstawie Zakolaka. Damula z Łodzy ma szereg innych problemów, z narcyzmem na czele, które powodują, że jest tak arogancką, pozbawioną empatii personą. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikazgierska 403 Napisano 17 godzin temu 16 minut temu, Syreni śpiew napisał: Szansa ratunku, która, obawiam się, nigdy się nie wydarzy. Ona wypiera rzeczywistość, nie pójdzie do szpitala dobrowolnie, a opcja przymusowa jest w Polsce niezwykle trudna do przeprowadzenia. Chcę jeszcze dodać, że dobrze znam osobę z chad, która intencjonalnie muchy by nie skrzywdziła, więc nie wyrabiajcie sobie opinii o tej chorobie na podstawie Zakolaka. Damula z Łodzy ma szereg innych problemów, z narcyzmem na czele, które powodują, że jest tak arogancką, pozbawioną empatii personą. Dokładnie. Sam CHAD jest trudna choroba, która przysparza wiele cierpienia. Natomiast u Siwej jest jeszcze narcyzm, egocentryzm, brak wglądu w siebie, życie fantazjami i urojeniami. No i jej fanki tez nie ułatwiają sprawy utwierdzając ja w przekonaniu że jest piękna, młoda, mądra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna stara 311 Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, Dr-Mlem napisał: Ketrel stosuje się również w przypadku epizodów depresyjnych czy w ogóle depresji. Może to nie chad, a po prostu zwykłe sp.ierdolenie i paskudny charakter Dokładnie .Nie mam chad, scchizo a lekarz przepisał mi ketrel , bo nie mogłam spać. Może tydzień brałam, bo po 1/2 tabletki spałam po 10 godzin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Etoile 5514 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, panna stara napisał: Dokładnie .Nie mam chad, scchizo a lekarz przepisał mi ketrel , bo nie mogłam spać. Może tydzień brałam, bo po 1/2 tabletki spałam po 10 godzin. Ale jej na sen pomagał sok wiśniowy więc to nie to. Zresztą u niej widać wiele zaburzeń. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna stara 311 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, Etoile napisał: Ale jej na sen pomagał sok wiśniowy więc to nie to. Zresztą u niej widać wiele zaburzeń. Tam zaburzenie goni zaburzenie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 292 Napisano 17 godzin temu No i Siwa otwarcie przyznała się do brania leku na schizofrenię i przeciwpsychotycznego. BOOOM! Z niemałą satysfakcją przypominam, że już dawno temu pisałam (z całą wielką analizą), że jej zachowanie w czasie tuż przed rozstaniem na Mazurach zdradzało objawy schizofrenii, a jej późniejsze zachowanie (do dziś) było psychotyczne. Pamiętam jak mi pisałyście, że to jest całkowicie nietrafiona diagnoza... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3034 Napisano 17 godzin temu No i teraz zabraknie tego leku w aptekach. 1 1 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 292 Napisano 17 godzin temu 10 godzin temu, mirabella123 napisał: Gdyby miała objawy takie jak urojenia, omamy i inne odpały ( typowe dla schizofrenii)to nigdy się do tego nie przyna na youtube. "Tomek stoi pod moim blokiem" 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 292 Napisano 17 godzin temu Podczas terapii należy powstrzymać się od spożywania alkoholu, ponieważ zaobserwowano występowanie interakcji o umiarkowanym nasileniu. Połączenie leku Ketrel z alkoholem w sposób istotny zwiększa również ryzyko występowania działań niepożądanych pozapiramidowych. Leki antypsychotyczne mogą nasilać niekorzystne działanie alkoholu, w szczególności wzmagać senność czy wpływać na jeszcze większe pogorszenie koordynacji ruchowej. Połączenie leku oraz alkoholu może dodatkowo wpływać na intensyfikację efektu depresyjnego w ośrodkowym układzie nerwowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach