saturninapiacha 6036 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Szara mysz napisał: Ja uważam, że ona nikomu nic nie zapisze nigdy i z taką myśla będzie " łatwiej "odejść na tamten świat. Sprzeda wszystko, a za kasę kupi tonę żarcia i zje sama 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2086 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Plus napisał: Fałszywy Blask opublikował kompilację z wczorajszego wysrywu. OMG, scena w łazience, toż ona zachowuje się jak obłąkana 🫢 chyba w koncu glowny ktytyk cesarzowej trafił na dobrą platforme cesarzowa nie ma mocy blokowania na tiktoku 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna stara 318 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Plus napisał: Fałszywy Blask opublikował kompilację z wczorajszego wysrywu. OMG, scena w łazience, toż ona zachowuje się jak obłąkana 🫢 Powinni publikować jej popisy na lajwie, to są dopiero smaczki 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
panna stara 318 Napisano 4 godziny temu 11 minut temu, panna stara napisał: Powinni publikować jej popisy z lajwa, to są dopiero smaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kingeczka 1005 Napisano 4 godziny temu Sokrates Bro..daty czy Gracjan Rozto..cki, który facet bardziej w typie siwej, który bardziej pasuje? Skoretes trochę taki Momoa dostosowany do features Damy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikazgierska 430 Napisano 3 godziny temu Fałszywy blask na tt, film z wczorajszego wysrywu. Ktoś ma jeszcze wątpliwości że ona jest chora psychicznie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2086 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, weronikazgierska napisał: Fałszywy blask na tt, film z wczorajszego wysrywu. Ktoś ma jeszcze wątpliwości że ona jest chora psychicznie? IMO to nic nie ma nic wspolnego z choroba psychiczną. Prostactwo. Głupota. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PandaCzerowna 2054 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, weronikazgierska napisał: Fałszywy blask na tt, film z wczorajszego wysrywu. Ktoś ma jeszcze wątpliwości że ona jest chora psychicznie? Prostaczka, patuska agresywna. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2086 Napisano 3 godziny temu forum kafe nie pozwala na napisanie, co naprawde myśle o złotych myślach cesarzowej moge napisać, tyle że jest mocno p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2086 Napisano 3 godziny temu przy okazji wizytacji na fałszywym blasku, posłuchałam andziaksów. ci też mają coś z czapkami. luksusowa potrawy luki czy te jołtuby kręcą tylko ludzie z niskim iq? tak tylko sie zastanawiam. bez osadzania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olejrycynowy 225 Napisano 3 godziny temu Mania wjechała, mania wyższości. Może zbawiać świat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszlonamoje 2448 Napisano 3 godziny temu Zrobiłam sobie reset days od bejsik bycz, czizas, widać, że głównie zajmuje się dożywianiem samej siebie... wraca forma z 2023. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga2208 85 Napisano 3 godziny temu No właśnie, od 3 tygodni nie oglądałam wysrywów i nadrabiam te po powrocie z Mazur. Ale sie zmienila w ciagu m-ca. Siwa nadrabia dożywianie w szybkim tempie 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Just93 24 Napisano 3 godziny temu W nowym wysrywie znowu bardzo napuchnięta. Brwi też jakby nabrały groźniejszego wyrazu, jakiś botoks czy inne ostrzykiwanie chyba weszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 293 Napisano 3 godziny temu Dnia 27.11.2024 o 21:10, Zagubiony wózek/koszyk napisał: Na lajwach nie jest w stanie wszystkiego kontrolować. To jest jej prawdziwa twarz tak w 30 procentach. Jeszcze daleko do tego, co my mieliśmy na codzień. Potwierdzasz, że ona ma schizofrenię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2086 Napisano 3 godziny temu nadrabiam tiktoki omineło mnie, że dżaga lodzia zrobiła sobie nowy rysunek z pieskiem. tak kocha swoje pieski. szkoda, że nie kocha z nimi chodzic na siku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6675 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Just93 napisał: W nowym wysrywie znowu bardzo napuchnięta. Brwi też jakby nabrały groźniejszego wyrazu, jakiś botoks czy inne ostrzykiwanie chyba weszło Nic nie weszło, bo jej ne stac nawet na brwi i paznokcie, więc o jakim botoksie mowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszlonamoje 2448 Napisano 2 godziny temu Dnia 27.11.2024 o 21:10, Zagubiony wózek/koszyk napisał: Na lajwach nie jest w stanie wszystkiego kontrolować. To jest jej prawdziwa twarz tak w 30 procentach. Jeszcze daleko do tego, co my mieliśmy na codzień. A jeszcze spytam - z innej beczki - masz kontakt teraz z Tomki em? Zdarzy mu się w prywatnym gronie wspomnieć zamierzchłe czasy u boku gwiazdy z internetu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 293 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Hellena.De.Vil napisał: nadrabiam tiktoki Kocioł w firmie pod koniec roku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3675 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, wyszlonamoje napisał: Zrobiłam sobie reset days od bejsik bycz, czizas, widać, że głównie zajmuje się dożywianiem samej siebie... wraca forma z 2023. Jak tak sobie ja obserwuje to nawet mi jej czasem szkoda. Choinki nie wniesie bo jej się nie chce, domu nie ozdobi na święta bo depresja... I tak w koło Macieju ciągle to samo.. siedzenie na d... I zachwycanie się buzom. Dobrze że chociaż wiCki powiedziały jak telewizor włączyć to jakieś urozmaicenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szatanowska 293 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Ta_z_1_ napisał: Jak tak sobie ja obserwuje to nawet mi jej czasem szkoda. Choinki nie wniesie bo jej się nie chce, domu nie ozdobi na święta bo depresja... I tak w koło Macieju ciągle to samo.. siedzenie na d... I zachwycanie się buzom. Dobrze że chociaż wiCki powiedziały jak telewizor włączyć to jakieś urozmaicenie Agentka, kiedy zaczniesz kręcić swoje vlogi? Oglądałabym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szara mysz 543 Napisano 2 godziny temu (edytowany) TrzymajCe mnie cesarzowa jako pierwsza malowała brwi,,nikt nigdy wcześniej brwi nie malowal i nie stylizował To se wszystko od niej zaczęło. Edytowano 2 godziny temu przez Szara mysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2086 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, szatanowska napisał: Kocioł w firmie pod koniec roku? zwyczajna anafilaksja na głupote mnie dopadła słodziutko, że mnie znow zaczepiasz za toba tak samo teskniłam, jak za cesarzowej tworczoscia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2086 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Szara mysz napisał: TrzymajCe mnie cesarzowa jakompierwsza malowała brwi,,nikt nigdy wcześniej brwi nie malowal i nie stylizował To se wszystko od niej zaczęło. o narcyzach tez pierwsza. prekusorska bicz Edytowano 2 godziny temu przez Hellena.De.Vil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszlonamoje 2448 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Ta_z_1_ napisał: Jak tak sobie ja obserwuje to nawet mi jej czasem szkoda. Choinki nie wniesie bo jej się nie chce, domu nie ozdobi na święta bo depresja... I tak w koło Macieju ciągle to samo.. siedzenie na d... I zachwycanie się buzom. Dobrze że chociaż wiCki powiedziały jak telewizor włączyć to jakieś urozmaicenie Mi jest zupełnie obojętna, jak wszystkie tego typu twory internetowe. Jagodzia żyje z tej domniemanej depresji i siedzenia na dużej d. Jej wybór, reperkusje tego wyboru też jej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3675 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, szatanowska napisał: Agentka, kiedy zaczniesz kręcić swoje vlogi? Oglądałabym. A skąd wiesz że już nie kręcę szukaj mnie... Cierpliwie dzień po dniu... Staraj się podążać moooim śladem Edytowano 2 godziny temu przez Ta_z_1_ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 912 Napisano 2 godziny temu Przypomnij sobie jak wyzywała ludzi od sp.... ludzkich. I mi to starcza by mi szkoda pustaka nie było. No pewnie choinkę [powinien kupić, wnieść i ozdobić parobek. A po święta rozebrać i wynieść pod apartamentowiec. A wróć nie ma parobka. Jaka szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciekawska666 912 Napisano 2 godziny temu Nie ona nie jest chora psychicznie to cwana baba co znalazła sposób by nic nie robić a zarobić. Wszystko pierwsza robiła zanim you... wynaleziono ona już nagrywała na you... Wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszlonamoje 2448 Napisano 2 godziny temu a to karpaczjo, papryczki i kabany to na pewno do herbaty na samotny wieczór, mhm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3675 Napisano 2 godziny temu Z tym że mi szkoda to może trochę przesadziłam. To obca baba jest. Jak mawia Siwa "koło uja mi to lata" bardziej miałam na myśli że nie chciałabym żeby moje życie tak wyglądało jak jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach