Nikita111111 184 Napisano niedziela o 17:29 Zaczęłam oglądać ostatniego vloga. Na początku robi sobie " makijaż". Nie wiem czy to coś można nazwać makijażem. Ona wygląda jak jakaś karykatura, strasznie wyglądają te usta obrysowane, oko czarne na linii wodnej, pomarańczowe policzki. Nie mogę wyjść z podziwu,że jej się to podoba. Wygląda komicznie ta baba. 3 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6731 Napisano niedziela o 17:29 9 minut temu, Dolores_lolek napisał: Błagam cię. Siwa dokumentuje swoje życie od nastu lat więc jakby przyszedł tu sam Lew i napisał o jej przypadłościach to można by stwierdzić że żadna nowość bo jest w którymś tam wysrywie nagrane. I jakoś nikt przez te naście lat nie zauważył tych tików i nie było o tym pisane tutaj jako tiki. Bylo owszem pisane o pocieraniu nosa, macaniu włosów, odgiętym paluszku ale to NIE są tiki tylko natręctwa. Na disco są zgrane tiki których ja jakoś wcześniej i właściwie nikt nie wyłapał bo nie było to tytaj opisywane dopiero jak koszyk zwrócił na to uwagę to trzeba przyznać że ma rację. I nie są to pocierania, macania i odginania Paluszka tylko nieco grubszy kaliber ewidentnie tików a nie natręctw - chodzi o dziwne niekontrolowane ruchy gałek ocznych (nie celowe wybaluszanie bo to też robi oczywiście ale nie jako tik) i rozdziawianie gęby. Musiałabyś zobaczyć na filmikach o co chodzi ale na pewno nie chodzi o to o czym piszesz bo tak wybaluszanie macanie i pocieranie było wielokrotnie tutaj opisywane ale koszyk pisał o czymś zupełnie innym i miał rację. Wszystko jest na disco ja ci tutaj nie pokaże o co chodzi. Widziałam te "dowody" na disco. Widziałam je też lata temu, pewnie podobnie jak wiele innych osób. Tak, robi to mimowolnie. I nie, to wcale nie musi być tourett. Żadne wielkie odkrycie koszyka, ale chcesz, to jej wierz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 964 Napisano niedziela o 17:33 Wleciał wysrovlogmas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dolores_lolek 2982 Napisano niedziela o 17:37 1 minutę temu, Syreni śpiew napisał: Widziałam te "dowody" na disco. Widziałam je też lata temu, pewnie podobnie jak wiele innych osób. Tak, robi to mimowolnie. I nie, to wcale nie musi być tourett. Żadne wielkie odkrycie koszyka, ale chcesz, to jej wierz. Tak tak. A prawda jest taka że było tu pisane jedynie w kontekście natręctw typu macanie i wybaluszanie gal i nigdy nie padło stwierdzenie tiki i turet. Nigdzie nie napisałam że to turet ale czy ci się to podoba czy nie pasuje do tej choroby. Oczywiście jeżeli uważasz że było tu pisane że ma tiki to twoja sprawa. Ja tu jestem od ładnych paru lat i widziałam jedynie szczegółowe opisywanie natręctw a nie tików Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6731 Napisano niedziela o 17:42 3 minuty temu, Dolores_lolek napisał: Tak tak. A prawda jest taka że było tu pisane jedynie w kontekście natręctw typu macanie i wybaluszanie gal i nigdy nie padło stwierdzenie tiki i turet. Nigdzie nie napisałam że to turet ale czy ci się to podoba czy nie pasuje do tej choroby. Oczywiście jeżeli uważasz że było tu pisane że ma tiki to twoja sprawa. Ja tu jestem od ładnych paru lat i widziałam jedynie szczegółowe opisywanie natręctw a nie tików Wiele razy było tu pisane TEŻ o tikach. Zwracanie uwagi na jej dziwne miny i wytrzeszcze. Nie trzeba od razu nazywać wszystkiego profesjonalnie, żeby zwrócić na coś uwagę. I wiem, że tiki to może być tourett, ale wcale nie musi. Może być wynikiem jej zaburzeń lękowych albo stresu. Z całą jednak pewnością tourett nie wiąże się z napadami psychozy, jak to tłumaczył koszyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dolores_lolek 2982 Napisano niedziela o 17:51 7 minut temu, Syreni śpiew napisał: Wiele razy było tu pisane TEŻ o tikach. Zwracanie uwagi na jej dziwne miny i wytrzeszcze. Nie trzeba od razu nazywać wszystkiego profesjonalnie, żeby zwrócić na coś uwagę. I wiem, że tiki to może być tourett, ale wcale nie musi. Może być wynikiem jej zaburzeń lękowych albo stresu. Z całą jednak pewnością tourett nie wiąże się z napadami psychozy, jak to tłumaczył koszyk „W zespole Tourette'a obserwuje się także różnego rodzaju zaburzenia zachowania, często nawet bardziej dotkliwe dla pacjenta niż tiki. Najczęściej chorzy dodatkowo cierpią z powodu nadpobudliwości psychoruchowej, zaburzeń obsesyjno-kompulsyjnych oraz zaburzeń snu, przy czym iloraz inteligencji osób z zespołem Tourette’a zwykle nie odbiega od normy. Osoby z zespołem Tourette’a mogą także chorować na depresję, zaburzenia lękowe lub doświadczać zaburzeń zachowania (np. wybuchów złości, agresji)” jednak trochę się wiąże… może nie psychozą bo to nieprofesjonalny termin pewnie źle użyty ale coś jest na rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Busz3131 3161 Napisano niedziela o 17:51 To co siwa pokazuje w swoich wysrywach wyczerpuje definicje 3/4 chorob psychocznych. Ostatnia rzecza, jaka tu powinno sie robic, to ja diagnozowac. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dolores_lolek 2982 Napisano niedziela o 17:53 Przed chwilą, Busz3131 napisał: To co siwa pokazuje w swoich wysrywach wyczerpuje definicje 3/4 chorob psychocznych. Ostatnia rzecza, jaka tu powinno sie robic, to ja diagnozowac. Od pisania na forum plotkarskim do diagnozy droga jest daleka. Nie rozumiem dlaczego mozna szeroko pisac o jej cyyyycach a o zaburzeniach psych juz nie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3716 Napisano niedziela o 17:56 25 minut temu, Nikita111111 napisał: Zaczęłam oglądać ostatniego vloga. Na początku robi sobie " makijaż". Nie wiem czy to coś można nazwać makijażem. Ona wygląda jak jakaś karykatura, strasznie wyglądają te usta obrysowane, oko czarne na linii wodnej, pomarańczowe policzki. Nie mogę wyjść z podziwu,że jej się to podoba. Wygląda komicznie ta baba. Ona powoli zaczyna wyglądać jak te starsze samotne panie z problemami psychicznymi. Na ulicy chodzą poubierane w jakieś stare futra na szyi korale i do tego mocna szminka. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarnula40 409 Napisano niedziela o 17:58 1 godzinę temu, Dobra _Dusza napisał: I chińską zupkę. Wygląda na prezent od psychofana/psychofanki. Papieru toaletowego tam zabrakło 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6731 Napisano niedziela o 17:59 7 minut temu, Dolores_lolek napisał: „W zespole Tourette'a obserwuje się także różnego rodzaju zaburzenia zachowania, często nawet bardziej dotkliwe dla pacjenta niż tiki. Najczęściej chorzy dodatkowo cierpią z powodu nadpobudliwości psychoruchowej, zaburzeń obsesyjno-kompulsyjnych oraz zaburzeń snu, przy czym iloraz inteligencji osób z zespołem Tourette’a zwykle nie odbiega od normy. Osoby z zespołem Tourette’a mogą także chorować na depresję, zaburzenia lękowe lub doświadczać zaburzeń zachowania (np. wybuchów złości, agresji)” jednak trochę się wiąże… może nie psychozą bo to nieprofesjonalny termin pewnie źle użyty ale coś jest na rzeczy. W ogóle się nie wiąże Nie wiem, gdzie tym opisie widzisz COKOLWIEK, co się zbliża do psychozy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3716 Napisano niedziela o 18:00 8 minut temu, Dolores_lolek napisał: „W zespole Tourette'a obserwuje się także różnego rodzaju zaburzenia zachowania, często nawet bardziej dotkliwe dla pacjenta niż tiki. Najczęściej chorzy dodatkowo cierpią z powodu nadpobudliwości psychoruchowej, zaburzeń obsesyjno-kompulsyjnych oraz zaburzeń snu, przy czym iloraz inteligencji osób z zespołem Tourette’a zwykle nie odbiega od normy. Osoby z zespołem Tourette’a mogą także chorować na depresję, zaburzenia lękowe lub doświadczać zaburzeń zachowania (np. wybuchów złości, agresji)” jednak trochę się wiąże… może nie psychozą bo to nieprofesjonalny termin pewnie źle użyty ale coś jest na rzeczy. U Siwej ewidentnie odbiega 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6731 Napisano niedziela o 18:02 1 minutę temu, Ta_z_1_ napisał: U Siwej ewidentnie odbiega Szypki musk, więc cwałuje... Nazad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ta_z_1_ 3716 Napisano niedziela o 18:02 3 minuty temu, Czarnula40 napisał: Papieru toaletowego tam zabrakło I nutelli i wina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olmajgad 87 Napisano niedziela o 18:08 20:18 zaczyna się odpał. Psycholka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7420 Napisano niedziela o 18:11 3 minuty temu, Ta_z_1_ napisał: Ona powoli zaczyna wyglądać jak te starsze samotne panie z problemami psychicznymi. Na ulicy chodzą poubierane w jakieś stare futra na szyi korale i do tego mocna szminka. Siwa myśli że jest oryginalna, wyjątkowa, tymczasem wygląda bardzo schematycznie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiony wózek/koszyk 174 Napisano niedziela o 18:16 1 godzinę temu, Syreni śpiew napisał: O wytrzeszczach też było tu pisane. Każdy, kto cokolwiek wie o tikach, mógł je łatwo zauważyć i nazwać. Tak samo, jak są tu osoby, które wiedzą, z czym się wiążą inne zaburzenia i piszą, co zaobserwowały. Wcale nie trzeba do tego być w jej otoczeniu. Poza tym przypominam, że w swoich wcześniejszych wywodach koszyk twierdził, że to tourett i jednym tchem wymieniła psychozę Odkleiło jej się, bo nie do końca dobrze doczytała w wikipedii To miała być ta tajemnicza choroba Zakolaka, znana tylko osobom "z towarzystwa" Słowa nie napisałam o psychozie. Siwa to ty, mitomanko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dolores_lolek 2982 Napisano niedziela o 18:16 15 minut temu, Syreni śpiew napisał: W ogóle się nie wiąże Nie wiem, gdzie tym opisie widzisz COKOLWIEK, co się zbliża do psychozy. Nie wiem jak mam ci wytłumaczyć że tu ewidentnie termin psychoza napisany przez koszyk został źle uzyty. Nie zmienia to faktu że turet współistnieje z wieloma zaburzeniami które do siwej mogą pasować. Zaburzenia te mogą w ostrej fazie dla kogoś kto się nie zna przypominać psychozę. O to mi chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6731 Napisano niedziela o 18:17 Przed chwilą, Zagubiony wózek/koszyk napisał: Słowa nie napisałam o psychozie. Siwa to ty, mitomanko? Oj, pisałaś, w którymś ze skasowanych wątków. I nawet ci to wytykałam, ale podkuliłaś ogon i się wtedy nie odniosłaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MartaspodKielc 63 Napisano niedziela o 18:17 wlaczylam na chwile na invi**** i widze jak Siwa jest lizana przez psy. Nie dalo sie wiecej. Prosze dajcie znac jak beda inne smaczki. Pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiony wózek/koszyk 174 Napisano niedziela o 18:18 Jeszcze raz. Nigdy nie pisałam o psychozie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hellena.De.Vil 2106 Napisano niedziela o 18:19 3 godziny temu, Sylka856 napisał: To źle stawiasz, serio jak cos pisze to mam pojęcie. Feministki powinny przede wszystkim mówić głośno, żeby dziewczynki się uczyły, żeby kiedyś miały pieniądze, zaplecze aby pozegnac to co im nie pasuje. A obecne feministki (juciuberki twierdzące, że są feministka mi) co krzyczą? Że facet to ma zaprosić na steka, nie pójdą do parku na spacer, ma zarabiac dużo, inne ukrywają się z kurierem przed mężem, nie wiem, chyba jego kasę wydają i stąd strach, śmieją się, że wypłaty nie mają tydzień po... Ciągną na rzęsy i pazy, więcej niż to kosztuje, żeby im zostało jeszcze ... Żałosne jutuberki twierdza też pracują, (cały czas pracują), że są ineligentne, że mają wiedzę, że się znają, że są niezależne ect itd zdecydowanie żałosne są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6731 Napisano niedziela o 18:19 1 minutę temu, Dolores_lolek napisał: Nie wiem jak mam ci wytłumaczyć że tu ewidentnie termin psychoza napisany przez koszyk został źle uzyty. Nie zmienia to faktu że turet współistnieje z wieloma zaburzeniami które do siwej mogą pasować. Zaburzenia te mogą w ostrej fazie dla kogoś kto się nie zna przypominać psychozę. O to mi chodzi. "źle użyty" to w tym przypadku eufemizm Koszyk pozuje tu na taką, co poznała tajemnice Zakololo, a jak dla mnie, to zwykła mitomanka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiony wózek/koszyk 174 Napisano niedziela o 18:20 1 minutę temu, Syreni śpiew napisał: Oj, pisałaś, w którymś ze skasowanych wątków. I nawet ci to wytykałam, ale podkuliłaś ogon i się wtedy nie odniosłaś. Tak, tak. Pisałam o ZT, a ty to, podciągałaś pod psychozę. Teraz twierdzisz, że ja to napisałam. Ściema. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobra _Dusza 7420 Napisano niedziela o 18:20 Dziewczyny, nie kłóćcie się. Nieważne co Siwa ma, czego nie ma, co będzie mieć. Przychodzę tu się pośmiać. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiony wózek/koszyk 174 Napisano niedziela o 18:21 Przed chwilą, Syreni śpiew napisał: "źle użyty" to w tym przypadku eufemizm Koszyk pozuje tu na taką, co poznała tajemnice Zakololo, a jak dla mnie, to zwykła mitomanka. No i super. Mam to w koszyku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dolores_lolek 2982 Napisano niedziela o 18:21 1 minutę temu, Syreni śpiew napisał: "źle użyty" to w tym przypadku eufemizm Koszyk pozuje tu na taką, co poznała tajemnice Zakololo, a jak dla mnie, to zwykła mitomanka. Ja jej tak nie odbieram. Nie widzę żeby pozowała na taką co wszytsko wie. Wie trochę więcej niż my ale nie są to jakieś spektakularne smaczki. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zagubiony wózek/koszyk 174 Napisano niedziela o 18:22 Bardzo tu komuś przeszkadza moja obecność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syreni śpiew 6731 Napisano niedziela o 18:24 2 minuty temu, Zagubiony wózek/koszyk napisał: Tak, tak. Pisałam o ZT, a ty to, podciągałaś pod psychozę. Teraz twierdzisz, że ja to napisałam. Ściema. Ocho, widzę, że fantazja wjechała na pełnej Odpalisz się nam jeszcze, jak kiedyś, obrażając wszystkich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dolores_lolek 2982 Napisano niedziela o 18:32 7 minut temu, Zagubiony wózek/koszyk napisał: Bardzo tu komuś przeszkadza moja obecność. Ja tam nie wiem dlaczego. Nawet jeżeli zmyślasz to jakoś mało mnie to obchodzi. A niektóre tutaj są naprawdę oburzone że w ogóle piszesz. Ciekawe o co im chodzi? Same czasami piszą takie bzdury o siwej i swoje na jej temat konfabulacje że to czytać się aż nie chce. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach