Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC +

Jestem bardzo optymistyczny.

Polecane posty

12 minut temu, niemaszuprawnień napisał:

Nic mi nie puszcza. Czepiasz się i nudzisz. Zmykaj mamie zakupy zrobić lub kosić trawę. Nie pozdrawiam i nie cytuj mnie Jeżyku 👋

Nie moja wina że bzdury opowiadasz, bo nie zapominaj że w pracy jesteś od szóstej do blisko północy. 😅

2 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał:

Chyba o to jej chodzi , a ja patrzę czy ma potencjał na wojownika i tego wybieram z szeregu niech walczy 😁

Prezydent to nie patus wojownik, to nie twoj las i pato młodzież 

1 minutę temu, dep_sour napisał:

Ja widziałam kilku i mysle ze jakby do tej twarzyczki odważył sie odsłonić w końcu te tatuaże wyskoczyłabym z tych 5 zł czy 2 bez dyskusji 😃

No klasyczny zulik, haha.

3 minuty temu, dep_sour napisał:

Podsumowujac rafciu klasa i kultura a Nawrocki - no coz, pewnie marzy zeby wrocic do innego rodzaju ustawek gdzie wyraźnie czuje sie lepiej 😃 i nie musi sie sztachac co 40 sekund ze stresu hehehe

I umówmy się. Rafciu jest przystojny 🤣🤣

4 minuty temu, dep_sour napisał:

Podsumowujac rafciu klasa i kultura a Nawrocki - no coz, pewnie marzy zeby wrocic do innego rodzaju ustawek gdzie wyraźnie czuje sie lepiej 😃 i nie musi sie sztachac co 40 sekund ze stresu hehehe

Bawi mnie to jak z dumą wybieracie kłamcę bez kręgosłupa.

Prezydent to nie patus wojownik, to nie twoj las i pato młodzież 

Ty jak zwykle bazujesz na nadinterpretacji. 😁

3 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał:

Chyba o to jej chodzi , a ja patrzę czy ma potencjał na wojownika i tego wybieram z szeregu niech walczy 😁

A jak będąc prezydentem się rozwiodą i weźmie ślub z jakąś brzydszą to katastrofa 😆

Przed chwilą, RC + napisał:

Aaaaale bajta "silni razem" połknęli... teraz Rafał jest w trudnej sytuacji...  Nawrocki jest gotowy na testy, a środowisko Rafała delikatnie mówiąc nie stroni od proszków...  😛

No rzeczywiscie Karol gotowy na testy antynarkotykowe i taki temat wypływa po debacie na prezydenta z jego powodu ale to Trzasku jest w czarnej duupie. Haha wezze w końcu oprzytomnij 

Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał:

Bawi mnie to jak z dumą wybieracie kłamcę bez kręgosłupa.

A ty kogo wybierasz tak w 3 słowach jakbys Nawrockiego spróbowała podsumować jak powyżej?😃

Ja tak czułem, że to może być ustawka sztabu by zbajtować, 😆 jestem jak najbardziej za takimi testami kandydatów i sztabów... 

Edytowano przez RC +

3 minuty temu, Nie otwieraj oczu napisał:

Nie moja wina że bzdury opowiadasz, bo nie zapominaj że w pracy jesteś od szóstej do blisko północy. 😅

A to wczoraj znów coś napisałam podobno podobnego do ciebie i skoczyli na mnie ze ja to ty. Także jakby co to moja wina 😁

Ja widziałam kilku i mysle ze jakby do tej twarzyczki odważył sie odsłonić w końcu te tatuaże wyskoczyłabym z tych 5 zł czy 2 bez dyskusji 😃

Żule są wynędzniałe, chude i garbate. Nawro bardziej pasuje na koksa z siłki.

• Haha 1

Przed chwilą, dep_sour napisał:

Tak w temacie aborcji lubi rzucic qrva w stronę osób które nie są za sadystycznym zakazem aborcji ; ) bo tylko qrvy dokonują aborcji wiadomo.

No nie. Zacytowałaś mnie z pedalską emotka. Nie trafiłem palcem  😉 A poważnie. Pieprz nie rozumie co mi w niej przeszkadza. Naprawdę długi czas ją szanowałem za podejście do wiary itd. Za konsekwencję. Zgadzaliśmy się na kilka tematów. Na kilka nie. Ale w momencie, kiedy widzę jak luźno podchodzi do spraw, gdzie odsuwa na bok własne zasady, za które ją podziwiałem, jej dotychczasowy wizerunek stracił wiarygodność. 

3 minuty temu, dep_sour napisał:

No rzeczywiscie Karol gotowy na testy antynarkotykowe i taki temat wypływa po debacie na prezydenta z jego powodu ale to Trzasku jest w czarnej duupie. Haha wezze w końcu oprzytomnij 

A ty ciągle w swojej bańce. Poczytaj o otoczeniu Trzaska jak handlują narkotykami i przyjrzyj się samemu kandydatowi.

22 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

A dlaczego one takie duże?

Nie wiem, moze trzeba spytac tych, co podpisali wprowadzenie programu FAMI w 2022. Ale one mają pełnić rolę usługową, nie mieszkalną.

2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

Żule są wynędzniałe, chude i garbate. Nawro bardziej pasuje na koksa z siłki.

Ma gębę klasycznego żula.

A ty kogo wybierasz tak w 3 słowach jakbys Nawrockiego spróbowała podsumować jak powyżej?😃

Patriotę, walczaka, lidera.

• Like 1
  • Haha 1

A ty ciągle w swojej bańce. Poczytaj o otoczeniu Trzaska jak handlują narkotykami i przyjrzyj się samemu kandydatowi.

Teraz to rozegrają, że postawią jakiś wóz z narkotestami i zapraszamy Panie Rafale, ja już czekam... 😆 

Szefernaker z PiS - szef sztabu to cwaniaczek jakich mało, nie bez powodu wygrywał tyle kampanii.

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Nie wiem, moze trzeba spytac tych, co podpisali wprowadzenie programu FAMI w 2022. Ale one mają pełnić rolę usługową, nie mieszkalną.

Dla roli usługowej to są gotowe biurowce. Tusku buduje zakwaterowanie.

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

A jak będąc prezydentem się rozwiodą i weźmie ślub z jakąś brzydszą to katastrofa 😆

Otóż to i nie powinno się sugerować urodą żony podczas głosowania na typa, bo to będzie pominięcie programu. 😁

Wybywam do lasu, a Ciebie sobie zostawię na później 😊😘👋

• Like 1

3 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

Ambitny, Z ludu, prawdziwy samiec. 

Edytowano przez RC +

Ale wiesz, że takie fakty istnieją tylko w mediach robiących propagandę dla pis? Żadne inne powazne medium o tym nie pisze bo to naciągane bzdury. Nabijasz sobie glowę takimi bzdurami zmyślonymi przez ludzi manipulujących od rana do nocy i później przychodzisz tu i twierdzisz, że zaraz w Katowicach zwiozą tlum uchodźców, że jakiś polski żul to ciapaty przerzucony przez Niemców, że Polska glosowała za paktem migracyjnym i wiele innych bzdur niemajacych nic wspólnego z rzeczywistością.

Nie byloby ci bardziej komfortowo popisywać się realną wiedzą, a nie bzdurami wyssanymi z palca?

4 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

Lider który wciąga coś z rękawa na live bo psycha siadła. Osoba której autorytet sprawiła ze przysłowiowy i prawdziwy widmok poszedł do wyborów. Ja p… 😃

Edytowano przez dep_sour

8 minut temu, Onaaaa napisał:

A to wczoraj znów coś napisałam podobno podobnego do ciebie i skoczyli na mnie ze ja to ty. Także jakby co to moja wina 😁

Idę do lasu rozciągać 0dbyt. Moim marzeniem jest iść na harem w pierdlu tak jak mój tateł i dziadeł 😄

• Haha 1

2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał:

Dla roli usługowej to są gotowe biurowce. Tusku buduje zakwaterowanie.

Poczytaj o programie FAMi i wyciągnij wnioski na podstawie głebszej wiedzy niż pasek w republice czy tweet Wiktora na X.

3 minuty temu, RC + napisał:

Ambitny, Z ludu, prawdziwy samiec. 

To już prędzej, samiec alfa sprecyzujmy ; ) pytanie jakie znaczenie maja te rzeczy będąc prezydentem? Tym to można ująć incela na Kafe jedynie 

14 minut temu, Nie otwieraj oczu napisał:

Pieniądze i miłość lubią ciszę. Rencisto spod Krakowa. 

Lider który wciąga coś z rękawa na live bo psycha siadła. Osoba która sprawiła ze widmok poszedł do wyborów. Ja p… 😃

Wyciąga bo zasypia słuchając Trzaska 😆

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale wiesz, że takie fakty istnieją tylko w mediach robiących propagandę dla pis? Żadne inne powazne medium o tym nie pisze bo to naciągane bzdury. Nabijasz sobie glowę takimi bzdurami zmyślonymi przez ludzi manipulujących od rana do nocy i później przychodzisz tu i twierdzisz, że zaraz w Katowicach zwiozą tlum uchodźców, że jakiś polski żul to ciapaty przerzucony przez Niemców, że Polska glosowała za paktem migracyjnym i wiele innych bzdur niemajacych nic wspólnego z rzeczywistością.

Nie byloby ci bardziej komfortowo popisywać się realną wiedzą, a nie bzdurami wyssanymi z palca?

Ale to co niby ja pisałam to są info z innych kont, które mi przyklejacie. A ty siedź dalej przed jedynymi prawdziwymi dziennikarzami i bij im pokłony za to jak zamilczają i kłamią w żywe oczy.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się