KaszalotSpermacetowy 67 Napisano 16 godzin temu jak ma cieczke to kazdy czuje i atakuje i powołuje nowe bydło na swiat a tworza se do tego jakas ideologie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 67 Napisano 15 godzin temu nie dam bo wtedy nie bede miala jego atencji i nie bedzie plakal ze go nie kocham zanim wyladuje pod mostem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 67 Napisano 15 godzin temu gdyz poniewaz kreatywna mysl nie powstanie nigdy w jego umysle bo jest podczłowiekiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 67 Napisano 15 godzin temu Yyy niezle Boże jak dobrze być asem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 67 Napisano 15 godzin temu No bo kieruje się swoim interesem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaszalotSpermacetowy 67 Napisano 15 godzin temu Nie wiem o czym piszesz mam to w dûpie pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 875 Napisano 8 godzin temu 13 godzin temu, Kejtiss napisał: ściągnął sobie aplikacje gady gadu Gadu gadu? Jest 2025 rok, tępy trollu moderacyjny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 875 Napisano 8 godzin temu O matko, Ogór będzie teraz podrywał chore łanie z drucyfrowym IQ na oczka Janusza, jak kiedyś na usteczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, selkie napisał: Gadu gadu? Jest 2025 rok, tępy trollu moderacyjny. GG istnieje, jako kulawy portal "randkowy", kilka dni temu był artykuł na Money.pl, że szykuje jakąś ofensywę rynkową i wielki powrót na top po 25 latach może, to element tej strategi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 875 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: GG istnieje, jako kulawy portal "randkowy", kilka dni temu był artykuł na Money.pl, że szykuje jakąś ofensywę rynkową i wielki powrót na top po 25 latach może, to element tej strategi A widzisz oczka ogórkowe? Teraz z oczkami w avku będzie wmawial innym, że szukają tu romansu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, selkie napisał: O matko, Ogór będzie teraz podrywał chore łanie z drucyfrowym IQ na oczka Janusza, jak kiedyś na usteczka? A co? Bo jeszcze wczoraj mnie ostrzegał bym nie pisała z erotomanami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 875 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: A co? Bo jeszcze wczoraj mnie ostrzegał bym nie pisała z erotomanami Zobacz na chyba pierwszą stronę, jego avatar To cały Ogór, zazdrosny hipookryta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, selkie napisał: Zobacz na chyba pierwszą stronę, jego avatar To cały Ogór, zazdrosny hipookryta Piękny przykład projekcji Mi pisał tylko żebym nie pisała z erotomanami, a Brum straszył utratą reputacji, bo każdy facet jak to zobaczy to już jej nie będzie chciał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 875 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Piękny przykład projekcji Mi pisał tylko żebym nie pisała z erotomanami, a Brum straszył utratą reputacji, bo każdy facet jak to zobaczy to już jej nie będzie chciał. Byłam wtedy na forum, nawet chciałam coś skomentować, ale machnęłam ręką. Brakowało tylko jeżowej z tekstem, że przecież "Piotrek" to fajny chłopak i normalny zupełnie Reputacji nicka na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, selkie napisał: Byłam wtedy na forum, nawet chciałam coś skomentować, ale machnęłam ręką. Brakowało tylko jeżowej z tekstem, że przecież "Piotrek" to fajny chłopak i normalny zupełnie Reputacji nicka na forum Nie śmiej się, reputacja na forum to ważna sprawa, mi nawet było przykro, że o moją reputacje się nie martwi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Nie śmiej się, reputacja na forum to ważna sprawa, mi nawet było przykro, że o moją reputacje się nie martwi. Ty akurat jesteś już stracona dla Ogóra Odmowa polemiki z nim sprawiła, że pozostał Ci tylko erotoman Miecz do ewentualnej wymiany postowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Pokraka napisał: ... o moją reputacje się nie martwi. Martwi się, tylko z innej perspektywy: 23 godziny temu, Fifofa napisał: Tak skasują temat, tak biednego erotomana podjudzać byście się wstydziły. Jestem strażnikiem moralności i cnót. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Ty akurat jesteś już stracona dla Ogóra Odmowa polemiki z nim sprawiła, że pozostał Ci tylko erotoman Miecz do ewentualnej wymiany postowej Niech nie narzeka jest Jeżowa, ona nie wiadomo czy rozumie ale zawsze pogłaszcze. Wiesz, że ja zawsze chętnie z erotomanem Mieczem pogadam, ale jednak gdybym przy tym jednocześnie szargała sobie opinię to miało by to lepszy smaczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 38 Napisano 8 godzin temu 26 minut temu, selkie napisał: O matko, Ogór będzie teraz podrywał chore łanie z drucyfrowym IQ na oczka Janusza, jak kiedyś na usteczka? Ładnie piszesz na usteczka lepiej niż na kutanga. 9 minut temu, Pokraka napisał: Nie śmiej się, reputacja na forum to ważna sprawa, mi nawet było przykro, że o moją reputacje się nie martwi. Pisałaś zdanie, leżysz na kolanach męża tutaj piszesz noo wystarczy napiszesz majonez albo bitą śmietana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Martwi się, tylko z innej perspektywy: Niby tak, ale jednak to nie to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 38 Napisano 8 godzin temu 21 minut temu, selkie napisał: Zobacz na chyba pierwszą stronę, jego avatar To cały Ogór, zazdrosny hipookryta Nie jestem zazdrosny tylko odniosłem się do zdania. O erotmanach mam swoje zdanie.mlode nie są to i erotoman młody też nie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Wiesz, że ja zawsze chętnie z erotomanem Mieczem pogadam, ale jednak gdybym przy tym jednocześnie szargała sobie opinię to miało by to lepszy smaczek Brzmi jak wyzwanie! Najwyżej Ogóra szlag trafi na miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Niby tak, ale jednak to nie to samo Daj mu się otworzyć Już powoli zaczyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Pisałaś zdanie, leżysz na kolanach męża tutaj piszesz noo wystarczy napiszesz majonez albo bitą śmietana. A w czym to przeszkadza? Nie można kłaść głowy na mężowskich kolanach jeśli się jest użytkownikiem kafeterii? Nie rozumiem tego ciągu logicznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 38 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: A w czym to przeszkadza? Nie można kłaść głowy na mężowskich kolanach jeśli się jest użytkownikiem kafeterii? Nie rozumiem tego ciągu logicznego. Napisz tak jak lubisz. Dla.mnie to zbyt kontrowersyjne do tego się odniosłem Mąz nie jest erotomanem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: A w czym to przeszkadza? Nie można kłaść głowy na mężowskich kolanach jeśli się jest użytkownikiem kafeterii? Nie rozumiem tego ciągu logicznego. Bo w jego wypowiedziach brak jakiejkolwiek logiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Brzmi jak wyzwanie! Najwyżej Ogóra szlag trafi na miejscu To podejmiesz te rękawicę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Daj mu się otworzyć Już powoli zaczyna. Właśnie widzę, nie wiem tylko czy faktycznie chce to zobaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 38 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Miecz napisał: Brzmi jak wyzwanie! Najwyżej Ogóra szlag trafi na miejscu Ja jestem oazą spokoju projektuj co tam chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Mąz nie jest erotomanem A skąd wiesz, że nie jest? Własnie, że jest. Taki mam gust. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach