miramar 183 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Jak mnie wyzywały nie byłem dłużny. Zmieniłem podejście tak jakby zniżyć do tego poziomu. Nie przypominam sobie, żebym kogoś zwyzywała, w tym Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Nie panięta jak za nami latał i bez powodu non stop obrażał. Dokładnie o tym pomyślałam. Co komu przeszkadza, że gadamy o pierdołach. Nie ma obowiązku czytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 390 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Siurentajski napisał: Czy ja wiem czy skończył? Może za niedługo będzie pod wpływem czegoś mocniejszego i znów mu Kanada żywicą zapachnie Przecież ludzie się zmieniają w sensie czasem wychodzą z nałogów. Jeśli pracuje i nawet krew oddaje to napewno jest czysty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 38 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Ogór dynda mi Twoje zdanie, jeśli chciałeś mnie zachęcić do jeszcze bardziej zdecydowanego wyrażenia opinii to ci się udało. Żaden burak pastewny nie będzie mnie szantażował. Tak uważam, że Jeżowa jest głupia i się głupio podlizuje elementowi na tym forum. Idź na rynek tam czekają takich rynków dawno nie widziałem. Spotkasz i będziesz się targowala o jaka z wolnego wybiegu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 390 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Za długo bzykam tak napisał: Ja mam tak z samcami na necie No właśnie większość jest takich. Zresztą wystarczy poczytać nawet te forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Dokładnie o tym pomyślałam. Co komu przeszkadza, że gadamy o pierdołach. Nie ma obowiązku czytania. I jeszcze bezczelnie kłamie, że go wyzywałyśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 38 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Przecież ludzie się zmieniają w sensie czasem wychodzą z nałogów. Jeśli pracuje i nawet krew oddaje to napewno jest czysty. Tutaj piszesz większością osòb co nie mają w sobie żadnej empati jak mają tylko aby potem dowalić. Przychodzą tutaj mają nieszczęśliwe życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 379 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Fifofa napisał: ciebie szukam abyś pisał swoje przygody Alfonsa. Ale ja nie jestem alfonsem, bo nie mam prostytutek pod opieką i nie okradam ich z utargu ogórek. I akurat tak się trafiło, że mam liberalne podejście do seksu i dużą ciekawość poznawczą w tej dziedzinie, więc moje życie seksualne wyglądało jak wyglądało. Z resztą jakbyś popatrzył wśród życiorysów znanych naukowców, to ich życie seksualne było często bujniejsze od mojego, a gdzie mnie do nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: I jeszcze bezczelnie kłamie, że go wyzywałyśmy Ktoś go obraził ale odpowiedzialne byłyśmy my. I jeszcze mi wmawia, że erotomanką jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 390 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Pokraka napisał: Tak uważam, że Jeżowa jest głupia i się głupio podlizuje elementowi na tym forum. Dobrze żeś ty mądra bo musi buc równowaga w przyrodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 38 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Ktoś go obraził ale odpowiedzialne byłyśmy my. I jeszcze mi wmawia, że erotomanką jestem. Co nie jesteś? erotomana podpuszczać raczej obie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 231 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: No właśnie większość jest takich. Zresztą wystarczy poczytać nawet te forum. Oczywiście, wiadomo, że wszystkie kobiety zazdroszczą Tobie, a mężczyźni leżakowi, kto by wam nie zazdrościł Jesteś typową przedstawicielką gatunku kobiet, dla którego nawet największy ułom będzie bardziej wartościowy niż inna kobieta, bo jest ułomem rodzaju męskiego, salix to dobrze ujęła Ale chyba w życiu osobistym niezbyt Ci procentują Twoje wybory i pewnie nigdy nie zrozumiesz dlaczego. 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Co nie jesteś? erotomana podpuszczać raczej obie. Rozumiem, że jesteś wykwalifikowanym diagnostą i to, co piszesz podyktowane jest Twoją rzetelną wiedzą i doświadczeniem klinicznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ktoś go obraził ale odpowiedzialne byłyśmy my. I jeszcze mi wmawia, że erotomanką jestem. Raczej uruchomiłyśmy jego ból du/py o ewidentne braki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Siurentajski napisał: Ale ja nie jestem alfonsem, bo nie mam prostytutek pod opieką i nie okradam ich z utargu ogórek. I akurat tak się trafiło, że mam liberalne podejście do seksu i dużą ciekawość poznawczą w tej dziedzinie, więc moje życie seksualne wyglądało jak wyglądało. Z resztą jakbyś popatrzył wśród życiorysów znanych naukowców, to ich życie seksualne było często bujniejsze od mojego, a gdzie mnie do nich Nawet gdybyś napisał to jeszcze 400 razy to i tak nie przekonasz Ogórka. On swoje wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 379 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Raczej uruchomiłyśmy jego ból du/py o ewidentne braki. Tak, teraz będzie udowadniał, że wszyscy na forum są upośledzeni tylko on intelektualista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 390 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Tutaj piszesz większością osòb co nie mają w sobie żadnej empati jak mają tylko aby potem dowalić. Przychodzą tutaj mają nieszczęśliwe życie. Wiem wiem ale mało mnie to obchodzi. Idę Piter, zaraz będę mieć klienta. Trzeba popracować. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 38 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Dobrze żeś ty mądra bo musi buc równowaga w przyrodzie. Chcą podpuścić Nie Daj Się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Dobrze żeś ty mądra bo musi buc równowaga w przyrodzie. Wystarczająco by sobie radzić w życiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 379 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Chcą podpuścić Nie Daj Się No ta miernota ze sztucznym cycem idealnie oddaje twój gust ogórek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Raczej uruchomiłyśmy jego ból du/py o ewidentne braki. Zapomniał wół jak cielęciem był. Przypominam sobie wątek na temat przedświątecznej sałatki jarzynowej. I Ogórek grał tam pierwsze skrzypce. Czyli punkt widzenie zależy od punktu siedzenia. Relatywizm! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 390 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Chcą podpuścić Nie Daj Się Coś ty niech gadają przecież mogą tutaj jest wolność słowa. Jestem spokojna osobą i nic mnie nie zdenerwuje tutaj, jedynie w realu jest prawdziwe życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silnik mаrki honda 8 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, Onaaaa napisał: Przecież ludzie się zmieniają w sensie czasem wychodzą z nałogów. Jeśli pracuje i nawet krew oddaje to napewno jest czysty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 38 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Coś ty niech gadają przecież mogą tutaj jest wolność słowa. Jestem spokojna osobą i nic mnie nie zdenerwuje tutaj, jedynie w realu jest prawdziwe życie. Tutaj jedna napiszę drugiej jakby mózgu nie miały. Trzeba być sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Zapomniał wół jak cielęciem był. Przypominam sobie wątek na temat przedświątecznej sałatki jarzynowej. I Ogórek grał tam pierwsze skrzypce. Czyli punkt widzenie zależy od punktu siedzenia. Relatywizm! Chciałby zawsze grac pierwsze skrzypce a nie może to cierpi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
silnik mаrki honda 8 Napisano 6 godzin temu 39 minut temu, Onaaaa napisał: Cieszę się że cię to zaskakuje i to dzieki mnie nigdy nie wierzyłam w ten jukon, znam go tylko z waszych opowiadań ktore mnie śmieszyły. Promyk zresztą sam przyznał że był wtedy pod wpływem. Ten jełop o ujemnym IQ- Promyczek - zaczyna ci te same bajki sprzedawać, które sprzedawał Klaudiuszowi Polecam wymienić się informacjami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 38 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, miramar napisał: Zapomniał wół jak cielęciem był. Przypominam sobie wątek na temat przedświątecznej sałatki jarzynowej. I Ogórek grał tam pierwsze skrzypce. Czyli punkt widzenie zależy od punktu siedzenia. Relatywizm! Specjalnie tak samo jak wy specjalnie. Mam swoje zdanie na ten temat. Nie wierzę w to erotomaństwo jak inny cel ośmieszanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 379 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Specjalnie tak samo jak wy specjalnie. Mam swoje zdanie na ten temat. Nie wierzę w to erotomaństwo jak inny cel ośmieszanie Ale o jakim erotomaństwie w kółko piszesz? Kto jest tym erotomanem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 38 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Siurentajski napisał: Ale o jakim erotomaństwie w kółko piszesz? Kto jest tym erotomanem? Nie jesteś erotomanem tylko takim co by chciał a nie umie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 38 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Za długo bzykam tak napisał: Bo flirtowac czeba umieć ja dzisiaj z elkom i jej maszynom hebkujacom umowiony Tylko są granice niektórzy stracili już dawno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach