miramar 183 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, WiłaCzerwcowa napisał: Ogór, reaguj tropicielu, erotomaństwo na temacie! Erotomaństwo? Bachanalia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Ja gotuję pulpety... Milionerskie żarcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Ja gotuję pulpety i zgłębiam wojskowe zalety CPK. Zacznę poważnie traktować temat CPK jeśli będzie też dostępna opcja komercyjnych lotów kosmicznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Erotomaństwo? Bachanalia! Dlaczego nie reaguje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Dlaczego nie reaguje? Czeka co będzie dalej. Mogę napisać: wóda do ryja albo głębokie gardło. Przepraszam bardziej wrażliwych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: Zacznę poważnie traktować temat CPK jeśli będzie też dostępna opcja komercyjnych lotów kosmicznych. Myślałem, że Twoje ukryte lewactwo akceptuje tylko komercję bez zysków. Takie dobro dla ogółu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Mogę napisać: wóda do ryja albo głębokie gardło. Tak właśnie napisz! Wóda do ryja a potem głębokie gardło! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, WiłaCzerwcowa napisał: Ogór, reaguj tropicielu, erotomaństwo na temacie! To dobrze, że nie opowiedziałam historii jak w niemocy intelektualnej sama czegoś nie rozkminiłam i zadzwoniłam do gościa podziałałam mu, że nie umiem dojść co nam przesłali i może z panem dojdę. Tak, tak mu powiedziałam Ich żarty wiec miały jakieś podłoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, miramar napisał: Zacznę poważnie traktować temat CPK jeśli będzie też dostępna opcja komercyjnych lotów kosmicznych. Czemu nie nasz sojusznik ma wojska kosmiczne Choć startować można tylko z określonych miejsc na ziemi to może być jednak problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Czemu nie nasz sojusznik ma wojska kosmiczne Choć startować można tylko z określonych miejsc na ziemi to może być jednak problem. To może CPK przenieść na Florydę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Tak właśnie napisz! Wóda do ryja a potem głębokie gardło! A pulpety na zagryzkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: To może CPK przenieść na Florydę? Można by a co! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: A pulpety na zagryzkę. No i obiad z głowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 379 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Czemu nie nasz sojusznik ma wojska kosmiczne Choć startować można tylko z określonych miejsc na ziemi to może być jednak problem. Jest jedna firma która opracowała system rakietowy mający możliwość wynoszenia mikrosatelitów szpiegowskich na orbitę, który mieści się w kilku kontenerach, można go przewozić samolotem, a rozstawić na terenie wielkości boiska szkolnego. ABL się chyba nazywają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: No i obiad z głowy Ergonomia w działaniu. Jeszcze bym coś z pieczarkami wymyśliła ale nic mi do głowy nie przychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Można by a co! Kto bogatemu zabroni. Moją wyobraźnię rozpaliła wiadomość, że mamy Polską Agencję Kosmiczną. Wczoraj się o tym dowiedziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Ergonomia w działaniu. Jeszcze bym coś z pieczarkami wymyśliła ale nic mi do głowy nie przychodzi. Nie dziwię się. Jak grzybki to tylko halucynogenne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Siurentajski napisał: Jest jedna firma która opracowała system rakietowy mający możliwość wynoszenia mikrosatelitów szpiegowskich na orbitę, który mieści się w kilku kontenerach, można go przewozić samolotem, a rozstawić na terenie wielkości boiska szkolnego. ABL się chyba nazywają Minimalist to Leżak, ja jestem maksymalistką, żadnych mikrosatelitów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 780 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Minimalist to Leżak, ja jestem maksymalistką, żadnych mikrosatelitów. Znowu masz dziwne skojarzenia? A potem będzie, że to ja jestem erotomanem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Siurentajski napisał: Jest jedna firma która opracowała system rakietowy mający możliwość wynoszenia mikrosatelitów szpiegowskich na orbitę, który mieści się w kilku kontenerach, można go przewozić samolotem, a rozstawić na terenie wielkości boiska szkolnego. ABL się chyba nazywają Tylko jak wysoko jest w stanie wynieść obiekt? I jednak lot kosmiczny to nie pokątne wyrzucenie jakiegoś mikrosatelity nie wiadomo gdzie. A gdzie etos kosmonauty. A może nawet kult. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Minimalist to Leżak, ja jestem maksymalistką, żadnych mikrosatelitów. Też tak napisałam - porządna astronauta i rakieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Znowu masz dziwne skojarzenia? A potem będzie, że to ja jestem erotomanem Ty jesteś wisienką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Znowu masz dziwne skojarzenia? A potem będzie, że to ja jestem erotomanem Mogę być erotomanką za nas wszystkich 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, miramar napisał: Też tak napisałam - porządna astronauta i rakieta. Żadnych kompromistów i półśrodków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Pokraka napisał: Żadnych kompromistów i półśrodków. I oczywiście w mediach narodowych ma być transmisja wystrzałów. (Nie wiem jak się to fachowo nazywa. To jak robią, żeby rakieta się wzniosła.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, Miecz napisał: Nie dziwię się. Jak grzybki to tylko halucynogenne A nie za dużo tego będzie? Czy aby damy radę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 183 Napisano 4 godziny temu 17 godzin temu, Kejtiss napisał: Hej, z reguły nie zaglądam tu i nie piszę postów, ale muszę się doradzić/wyżalić. Trzy dni temu nakryłam męża,że ściągnął sobie aplikacje gady gadu, losował rozmówczynię po czym do niej pisał, łącznie z 3 pisał kobietami , dwóm wysłał swoje zdjęcie , rozmowa nie była długa nic konkretnego, prócz,że kobiety pisały, że nie jest w ich typie, te kobiety nie wysyłały swojego zdjęcia z trzecią pisał dłużej co u niej, gdzie mieszka , jaką jest kobietą, prawił komplement,że jest śliczna kobietą pomimo,że nie wysłała mu zdjęcia, pisał,że nie szuka nikogo ale jest otwarty na tematy. Kiedy napisał,że chciałby zdjęcie ta kobieta przestała pisać. Ja od tej pory kiedy to odkryłam, straciłam zaufanie , kocham męża, ale ciągle siedzi mi to w głowie. On mnie strasznie przeprasza, stara się ale , ja trzymam dystans . To jest pierwsza taka sytuacja od 10 lat jesteśmy razem i nigdy mnie nie zawiodła , nie wiem już sama co mam zrobić , może ktoś miał podobnego w swoim doświadczeniu . Strasznie mi ciężko bo chciałbym przytulić go i wymazać to z pamięci ale mam opory :(:(:(:( To GG jeszcze działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 231 Napisano 4 godziny temu 41 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Ja gotuję pulpety i zgłębiam wojskowe zalety CPK. Też chciałam napisać, że milionerskie żarcie ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 4 godziny temu 23 minuty temu, miramar napisał: I oczywiście w mediach narodowych ma być transmisja wystrzałów. (Nie wiem jak się to fachowo nazywa. To jak robią, żeby rakieta się wzniosła.) Wystrzały Dobra jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1256 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, miramar napisał: To GG jeszcze działa? Działa, podobno się szykują do odbicia segmentu rynku po 25 latach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach