Tak czeba tak 61 Napisano 18 godzin temu 13 minut temu, salix napisał: Przez to siedzenie w domu jesteś kompletnie zdziczały i nie masz żadnego pojęcia o życiu, świecie ani relacjach międzyludzkich. Ja wszystko miałem do 25 roku życia, was chyba rodzice w wersalce trzymali że macie jeszcze ochotę jeździć na rowerze w tym wieku. Wszystko się z czasem przejada i nudzi. Nawet znajomi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 18 godzin temu Siedzenie w domu jest czesto fajne, jak nie trzeba placic rachunkow i chodzic do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 18 godzin temu ja nie chce z wami konkurowac, mozemy sie nauczyc jak byc geyszą. Był taki trans pełen kobiecosci i faceci mu kupowali prezenty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 18 godzin temu A ja bym do babci sobie poszedl i ojeebal mloda kapuste gotowana mniam ape bym wpieerdolil, tak dawno nie jadlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 18 godzin temu Konkurowac niby o co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 18 godzin temu Pojde sobie do mcdonalds na quarter pounder z frytkami za £3 moze bo mam znizke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 18 godzin temu Albo w domu sobie owsiane wpieerdole i tosty z serem Jutro do mamy na obiad ide to sie najem jee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 18 godzin temu Uciekam sobie pograc w gierki, pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 61 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ja nic nie chce mówić ale jedyną osobą tu która w kółko mowi o pieniądzach jest lezak. Bo chyba nie jesteś na bieżąco z tiktoka samic, każdy praktycznie tiktoka lachona o pieniądze, jak sobie żyjesz w swojej bance to nie widzisz z drugiej strony nawet ty pofrunelas akurat gdy 100k mniej i malowany pracujący. On i tak ci nie dołoży do bombelka z tej pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 61 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Kaszalotte napisał: ja nie chce z wami konkurowac, mozemy sie nauczyc jak byc geyszą. Był taki trans pełen kobiecosci i faceci mu kupowali prezenty. Dumbo jest do kopulacji konkurencji nie widzę żadnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 470 Napisano 18 godzin temu 26 minut temu, miramar napisał: Rzadko jeżdżę pociągami. Samochodem wygodniej jechać na wakacje z tymi wszystkimi bambetlami, które są potrzebne na urlopie. Ja też samochodem, ale jak pomyślałem o pociągu, leżaku i morzu to mi wyszła taka kombinacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 204 Napisano 18 godzin temu 29 minut temu, Tak czeba tak napisał: Jak płacisz zdjęciami pochwy to tak I ty płaczesz codziennie że kobiety są interesowne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 470 Napisano 18 godzin temu 6 minut temu, Tak czeba tak napisał: Ja wszystko miałem do 25 roku życia, was chyba rodzice w wersalce trzymali że macie jeszcze ochotę jeździć na rowerze w tym wieku. Wszystko się z czasem przejada i nudzi. Nawet znajomi. Co ma trzymanie w wersalce do tego, że się lubi na rowerze jeździć bo nie kumam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 470 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: I ty płaczesz codziennie że kobiety są interesowne No ja mu pisałem, że przecież on sam uważa, że baba nie powinna pracować tylko być utrzymanka chłopa. To z punktu widzenia takiej baby lepiej być utrzymanką bogatego chłopa jak biednego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 428 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Bo chyba nie jesteś na bieżąco z tiktoka samic, każdy praktycznie tiktoka lachona o pieniądze, jak sobie żyjesz w swojej bance to nie widzisz z drugiej strony nawet ty pofrunelas akurat gdy 100k mniej i malowany pracujący. On i tak ci nie dołoży do bombelka z tej pracy. Nie ogladam tiktoka bo mnie nie interesuje, ile razy można to samo powtarzać, ty jesteś jakiś cofnięty w rozwoju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Co ma trzymanie w wersalce do tego, że się lubi na rowerze jeździć bo nie kumam Lezak chyba sugeruje ze on do 25 roku zycia wszystko przeżył i mu sie przejadlo, a ci którzy jeżdżą na rowerze, na wakacje etc. siedzieli w wersalkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 470 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Lezak chyba sugeruje ze on do 25 roku zycia wszystko przeżył i mu sie przejadlo, a ci którzy jeżdżą na rowerze, na wakacje etc. siedzieli w wersalkach. Ja wiem tylko chce to od niego usłyszeć (w zasadzie przeczytać) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 17 godzin temu 8 minut temu, Tak czeba tak napisał: Dumbo jest do kopulacji konkurencji nie widzę żadnej zobacz ty tez mozesz rzęski długie moje piekne, dópsko grube moje wielkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 257 Napisano 17 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Lezak chyba sugeruje ze on do 25 roku zycia wszystko przeżył i mu sie przejadlo, a ci którzy jeżdżą na rowerze, na wakacje etc. siedzieli w wersalkach. Zblazowany chłopak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 17 godzin temu ona ma nadal kutange nawet i chetnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 454 Napisano 17 godzin temu 13 minut temu, Tak czeba tak napisał: Ja wszystko miałem do 25 roku życia, was chyba rodzice w wersalce trzymali że macie jeszcze ochotę jeździć na rowerze w tym wieku. Wszystko się z czasem przejada i nudzi. Nawet znajomi. Wrecz przeciwnie bo sie jeździło na wakacje i na rowerze i sie to polubilo i lubi dalej. Fajne sa rajdy rowerowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 17 godzin temu (edytowany) A klaudiush to mnie nie chce, bo nie mam pracy, a ona juz sobie znalazla chlopa Takiego z praca, o jakim zawsze marzyla Ona jest nienormalna, bo zamiast cieszyc sie zyciem to ciagle smutna i placze, i jej chlopy potrzebne do szczescia, i ich atencja i towarzystwo, sama ma depresje i jest pieerdolnieta Edytowano 17 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 17 godzin temu Zamiast dawac alfonsom z gier online i kolegom to by sobie meza znalazla i synow splodzila, to tez mialaby chlopakow i ich atencje, wstretna szmaciuura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 602 Napisano 17 godzin temu 36 minut temu, Tak czeba tak napisał: Ja wszystko miałem do 25 roku życia, was chyba rodzice w wersalce trzymali że macie jeszcze ochotę jeździć na rowerze w tym wieku. Wszystko się z czasem przejada i nudzi. Nawet znajomi. Jak nic cie nie interesuje ani nie cieszy to moze masz depresję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 602 Napisano 17 godzin temu 36 minut temu, Tak czeba tak napisał: Ja wszystko miałem do 25 roku życia, was chyba rodzice w wersalce trzymali że macie jeszcze ochotę jeździć na rowerze w tym wieku. Wszystko się z czasem przejada i nudzi. Nawet znajomi. Jak nic cie nie interesuje ani nie cieszy to moze masz depresję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 17 godzin temu ja se wczoraj zachod slonca podziwialam ale nie czułam potrzeby o tym pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano 17 godzin temu bede sie cieszyc w milczeniu zeby lezak sie nie oburzyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 897 Napisano 17 godzin temu 2 godziny temu, Tak czeba tak napisał: A gdzie ja gnije? Jestem na etapie gdzie 120 cali na 150 chce wymienić ale czy to takie ważne żeby za tym gonić Dobrze, że ty nigdy dziecka przynajmniej nie spłodzisz, żeby żyło jak ty w tym smrodzie, widząc tylko pato-blokowisko, bez dobrej szkoły, zajęć, wypadów, wycieczek, wyjazdów, dobrych zabawek, rozrywek z rodzicami i rówieśnikami, rozwijania pasji i talentów, szans na dobrą i zamożną przyszłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Queen_bee 63 Napisano 17 godzin temu 39 minut temu, Tak czeba tak napisał: Ja wszystko miałem do 25 roku życia, was chyba rodzice w wersalce trzymali że macie jeszcze ochotę jeździć na rowerze w tym wieku. Wszystko się z czasem przejada i nudzi. Nawet znajomi. Co ma wiek do tego, ze lubi się jeździć na rowerze? Kiedy byłam dzieckiem to często pływałam czy to na basenie czy w jeziorze i do tej pory lubię pływać. Im więcej ruchu tym lepiej. Spacery, jazda na rowerze, obcowanie z naturą nigdy mi sie nie znudzą. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 897 Napisano 17 godzin temu 1 godzinę temu, salix napisał: Nawet na wyjście bez pieniędzy trzeba mieć kasę, bo nad wodę za darmo nie dojedziesz, do tego jakieś jedzenie i picie na miejscu też kosztuje. Nie oszukuj się ze życie bez kasy jest takie fajne, bo takie zycie polegajace na siedzeniu w domu w którym nie można sobie pozwolić na przyjemności jest do dupy. Dokładnie. Obecnie nie ma czegoś takiego jak "za darmo". Za darmo jest tylko ławka przed blokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach