salix 113 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Akurat jest typ na yt co wtedy kupował i mogę kiedy znaleźć Łódź rynek pierwotny grudzień 2014 srednia cena 4800 zł m2. Edytowano 15 godzin temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Jestes gejem skoro kotarbie loda robisz Wyro jest za darmo bo kolega w hotelu pracuje i mi przywiozl szczerbaty, bo mowilem ze katiuszka przyjedzie i sie kazdy cieszyl ze niedlugo bede spal z dziewczyna i jakis cud sie wydarzyl szczerbaty Niestety katiuszka nie byla cudem Edytowano 15 godzin temu przez owsikus szczerbatus 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 61 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Ale uważasz że poza tym typem to w sieci nie ma informacji na temat ile metr kwadratowy kosztował w PL w danym roku w danym mieście? Koorwa nie chce mi się dyskutować na oczywiste rzeczy jak byś wtedy miał pieniądze to przegladal ogłoszenia i znal ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 428 Napisano 15 godzin temu 6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: kazdy tak robi... tematy są walkowane po 1000 razy byle kogos zaczepić albo wyśmiać.. btw bez kasy nie ma życia... Lezak akurat zakłada te durne tematy po to zeby jego wyśmiewali, no ale co kto lubi, widocznie sprawia mu to radochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 61 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, salix napisał: Łódź rynek pierwotny grudzień 2014 srednia cena 4800 zł m2. A mowa o rynku wtórnym mieszkania do remontu Edytowano 15 godzin temu przez Tak czeba tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AVE 2 Napisano 15 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, owsikus szczerbatus napisał: Jestes gejem skoro kotarbie loda robisz Wyro jest za darmo bo kolega w hotelu pracuje i mi przywiozl szczerbaty, bo mowilem ze katiuszka przyjedzie i sie kazdy cieszyl ze niedlugo bede spal z dziewczyna i jakis cud sie wydarzyl szczerbaty Niestety katiuszka nie byla cudem Cieszył się z tego że sam cię na nim ruuuchał jak Katiuszka była pod jego domem i to słyszała Edytowano 15 godzin temu przez AVE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu (edytowany) Nie widzialem jej, a cieszy to sie kotarba gdy mu loda robisz szczerbaty Edytowano 15 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 470 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Koorwa nie chce mi się dyskutować na oczywiste rzeczy jak byś wtedy miał pieniądze to przegladal ogłoszenia i znal ceny Ale tu nie ma o czym dyskutować leżak - są dane z każdego roku z każdego miasta. I nie było opcji kupić w Łodzi dwóch kawalerek za 170 tys. chyba że o powierzchni 17 m KW każda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: A mowa o rynku wtórnym mieszkania do remontu Jakim cudem kupując waląca się rudera do kapitalnego remontu, w który trzeba włożyć drugie tyle ile wynosi wartość rynkowa nieruchomości 170 tys. by ci mialo wystarczyć na 2 kawalerki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 470 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Tak czeba tak napisał: A mowa o rynku wtórnym mieszkania do remontu W 2014 roku średnia cena metra kwadratowego mieszkania na rynku wtórnym w Łodzi wynosiła 3 679 zł, podaje RealtyTools.pl. Natomiast średnia cena transakcyjna mieszkań z rynku pierwotnego w tym samym roku to 4 728 zł/m2. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu Ja prdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 61 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Jakim cudem kupując waląca się rudera do kapitalnego remontu, w który trzeba włożyć drugie tyle ile wynosi wartość rynkowa nieruchomości 170 tys. by ci mialo wystarczyć na 2 kawalerki? W wawie już za 170 byly takie ladne pomalowane na szaro z narożnikiem w salonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 470 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: W wawie już za 170 byly takie ladne pomalowane na szaro z narożnikiem w salonie W Śródmieściu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu Teraz nie mam ani katiushki ani klaudiusha, kazda sobie znalazla alfonsa i wyfrunela pod pretekstem, ze obrazam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 61 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, salix napisał: Jakim cudem kupując waląca się rudera do kapitalnego remontu, w który trzeba włożyć drugie tyle ile wynosi wartość rynkowa nieruchomości 170 tys. by ci mialo wystarczyć na 2 kawalerki? Tutaj 120tyś zakup H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 61 Napisano 14 godzin temu Znajdziesz jeszcze inne jego filmy gdzie kupował w łodzi na okazjach po max 90tyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Siurentajski 470 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Tutaj 120tyś zakup H Ale co to ma do rzeczy z kupowaniem dwóch kawalerek w Łodzi w 2014 za 170 tys? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu A ty tez kupisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 61 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, salix napisał: który trzeba włożyć drugie tyle il A bzdury kompletne ja jakoś sobie robię remonty po 500 i odnawiam mieszkanie matki Za dużo instagrama się w dopíe przewraca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu No dobrze ze ja nie ogladam instagrama i nie wchodze tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 61 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Siurentajski napisał: Ale co to ma do rzeczy z kupowaniem dwóch kawalerek w Łodzi w 2014 za 170 tys? No właśnie tak że na wczesniejszych filmach kupował za max 90tyś jednom 2x 90tyś to 180tyś +- ~170tyś Sobie poszukaj Wiec do 2014 mogłeś kupić okazyjnie kawalerki łodzi do 90tyś sztuka rynek wtórny do remontu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu To tanio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, Tak czeba tak napisał: Znajdziesz jeszcze inne jego filmy gdzie kupował w łodzi na okazjach po max 90tyś Ale to jest cena zakupu, dlaczego nie wliczasz kosztu remontu? Co ci po kawalerce do ktorej bedziesz dokładał, bo nikomu nie wynajmiesz w takim stanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu Trzeba jeszcze meble i wyrko wstawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 61 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Ale to jest cena zakupu, dlaczego nie wliczasz kosztu remontu? Co ci po kawalerce do ktorej bedziesz dokładał, bo nikomu nie wynajmiesz w takim stanie? Najważniejsze som ściany przez następne 10 lat dorobilem jeszcze sto tysięcy złotych to bym sobie wyprowadzil je na standard wykończenia wnętrza Stać mnie było kończąc edukacje na dwie lub 1 w wawa i to som fakty Mając takom kase nie chciało mi się pracować na tamten moment myślałem że ceny nieruchomości nie wzrosnom i lepiej trzymać cyferki jak radzi mama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu Ja to w ogole nie pracuje i chooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 14 godzin temu 8 minut temu, Tak czeba tak napisał: A bzdury kompletne ja jakoś sobie robię remonty po 500 i odnawiam mieszkanie matki Za dużo instagrama się w dopíe przewraca Koszt wykonczenia kawalerki w stanie deweloperskim to jest minimum kilkadziesiąt tysięcy, a ty wskazujesz mieszkania wymagajace generalnego remontu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 61 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: Trzeba jeszcze meble i wyrko wstawic Można i materac spać ba z wystawki urzadzic najważniejsze zawsze som ściany reszte się z czasem wyprowadzi zresztą wtedy jest jakiś cel w życiu Lachona za dużo majom w dopach i chcom na gotowe pod klucz że tylko wycierac kurze tylko coś chyba nie ma chętnych samców bo tutaj hejtujom zamiast je wycierac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 61 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Koszt wykonczenia kawalerki w stanie deweloperskim to jest minimum kilkadziesiąt tysięcy, a ty wskazujesz mieszkania wymagajace generalnego remontu. Zyj sobie w swojej bance rzeczywistości ja wydalem na sypialnio biuro 500 a wygląda jakby 15tyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu No racja Ja na podlodze tez moge spac xD. Duzych wymaganian nie mam. W koncu 3 lata w namiocie spalem co noc w lesie Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach