owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu Powaznie? Codziennie wyjmujesz wszystko z lodowki i czyscisz cala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 257 Napisano 15 godzin temu 4 minuty temu, salix napisał: Ja kiedyś wykrawałam arbuza, a teraz zjadam z pestkami, winogrona też lubie pestkowe. Miałam fazę na arbuza ale mi już przeszło. Teraz zjadam czereśnie. Jestem chyba frutarianką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 273 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: Dawac arbuza Nie lubię czerwonego. Żółty, owszem, ale w nielicznych sklepach mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 257 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: U mnie też nie świeci pustkami, ale czasami są w niej tylko same kratki U mnie czasem tylko świeci. Nie licząc musztardy, octu jabłkowego i tartego chrzanu. I płynu do soczewek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 15 godzin temu Nie jadlem nigdy zoltego arbuza, nie wiem czy widzialem tak nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu Ja gdy mieszkalem sam to lodowke wylaczalem bo szkoda pradu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 476 Napisano 14 godzin temu Kupiłam dzisiaj pierwszy raz czereśnie. Ceny paskudne. A w dodatku robaczywki się trafiły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: U mnie czasem tylko świeci. Nie licząc musztardy, octu jabłkowego i tartego chrzanu. I płynu do soczewek. To pikuś! Moja koleżanka ma pół lodówki zapchanej lakierami do paznokci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Kupiłam dzisiaj pierwszy raz czereśnie. Ceny paskudne. A w dodatku robaczywki się trafiły Znaczy mięsko dostałaś w gratisie. Szczęściara! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu Fuj robaczywe czeresnie, to pech, wspolczuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu Lakiery do paznokci fajnie pachna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 476 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Znaczy mięsko dostałaś w gratisie. Szczęściara! Aaa to dlatego takie drogie te czereśnie, oni już białko doliczają 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: To byłby pierwszy niezły powód do ewentualnego rozwodu. Niezgodność w konsumpcji owoców. Hahaha, no nawet byla taka scena w polskim starym serialu w której dziewczyna pluje pestkami czereśni, a facet na nią spogląda zniesmaczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 257 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Miecz napisał: To pikuś! Moja koleżanka ma pół lodówki zapchanej lakierami do paznokci. To jeszcze nic! Mam kolegę, który trzymał w lodówce żaby, którym robił sekcje zwłok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 257 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, Caryca łabędzica napisał: Kupiłam dzisiaj pierwszy raz czereśnie. Ceny paskudne. A w dodatku robaczywki się trafiły To wszystko wina Trzaskowskiego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 476 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Hahaha, no nawet byla taka scena w polskim starym serialu w której dziewczyna pluje pestkami czereśni, a facet na nią spogląda zniesmaczony. Daleko od szosy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 476 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, miramar napisał: To wszystko wina Trzaskowskiego! Już nie chciałam tego pisać wprost, bo jeszcze śliwka się odpali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu Ja lubilem sceny swiat wg kiepskich jak puszczali cos w telewizorze firmy OKIL xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 98 Napisano 14 godzin temu 19 minut temu, miramar napisał: Lekarz jest specjalistą. Ty uczestnikiem rozmowy na forum. Taką dostrzegam różnicę. No nie do końca , bo jeżeli lekarz stwierdzi że ktoś np. ma nadwagę , a nielekarz to potwierdzi sugerując się autorytetem , to to jest prawda którą można powielać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Daleko od szosy? Tak! Wlasnie to znalazłam na yt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu Ostatnio czytalem o szczepionkach na otylosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 113 Napisano 14 godzin temu 14 minut temu, miramar napisał: Miałam fazę na arbuza ale mi już przeszło. Teraz zjadam czereśnie. Jestem chyba frutarianką. Ja mam teraz fazę truskawkowo bobowa, jakieś wyjątkowo dobre truskawki w tym sezonie kupuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu Bob tez dobry mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 476 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, owsikus szczerbatus napisał: Ostatnio czytalem o szczepionkach na otylosc A co jest w tych szczepionkach i jak to działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 14 godzin temu 7 minut temu, salix napisał: Hahaha, no nawet byla taka scena w polskim starym serialu w której dziewczyna pluje pestkami czereśni, a facet na nią spogląda zniesmaczony. Bo on tak jak ja je czereśnie z pestkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 257 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Niе otwieraj oczu napisał: No nie do końca , bo jeżeli lekarz stwierdzi że ktoś np. ma nadwagę , a nielekarz to potwierdzi sugerując się autorytetem , to to jest prawda którą można powielać. Są pewne zasady, które sprawiają, że życie to nie jest gabinet lekarski. To się nazywa Kindersztuba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu Czytalem ze w uk takie szczepionki lekarze moga dawac pacjentom jesli cierpia na otylosc i jakies choroby przez otylosc Ze podobno jedzenie sie wolnien rozklada czy cos i spada poziom cukru, ale nie jestem do konca pewien xD. Chwila zaraz sprawdze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 257 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Ja mam teraz fazę truskawkowo bobowa, jakieś wyjątkowo dobre truskawki w tym sezonie kupuję. Bób! PrzypoPrzypomniałaś mi! Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 790 Napisano 14 godzin temu 9 minut temu, miramar napisał: To jeszcze nic! Mam kolegę, który trzymał w lodówce żaby, którym robił sekcje zwłok. Ja skarpetki żeby były bardziej sztywne i stojące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu Ta szczepionka nazywa sie Mounjaro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach