Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Fifkaaa

Co myślicie o znajomościach/„przyjazniach” opartych tylko na wysyłaniu do siebie video z tiktoka i insta?

Polecane posty

Ja już mam tego dość. Nikt nie wie co u kogo słychać tylko ciągle to wysyłanie rolek. Czasem nie zaglądam do telefonu pół dnia a tam już czeka 10 wideo od mojej przyjaciółki z lat szkolnych (teraz bym nie nazwała tego przyjaźnią). Podejmowałam próby zagadywania, opowiadałam jak mi dzień minął, pytałam o jej zdanie w różnych sprawach, żeby po prostu ta znajomość wróciła na wyższy level. Czasem nawet nie było odpowiedzi na messengerze a za 3 min na insta znowu mi wysyłała video, tak jakbym żyła w paralelnej rzeczywistości i ona nie widzi moich wiadomości albo jakby była jakimś zombie.

Bo żyje w innej rzeczywistości. Zatraca się w contencie jak leżaczek na życiu uczuciowym. Mam taką kumpele co też tym żyje z tym że każdy algorytm jest taki specyficzny że nieraz ciężko się wbić w zwykła ludzka rozmowę ludzi a nie cudaków z neta. Tak jakby wlasne życie wewnętrzne ich już nie interesowalo albo chcieli zapomnienia i ucieczki od rzeczywistości.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować