Kamila159 6 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, _Gretta napisał: Jeszcze po ślubie nie jesteście, a macie wspólne konto, w banku? Nie, ale ślub za 3 msc i wczoraj przedstawił że choćby nie wiem co 1/3 przeznacza na akcje co miesiąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 63 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Kamila159 napisał: Nie, ale ślub za 3 msc i wczoraj przedstawił że choćby nie wiem co 1/3 przeznacza na akcje co miesiąc Tylko z czyich dochodów, z waszych wspólnych? Edytowano 18 godzin temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 39 Napisano 17 godzin temu Coś mi się wydaje, że on leci na twoją kasę. Wycycka cię i ucieknie. Oj Kamila, Kamila... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila159 6 Napisano 17 godzin temu 42 minuty temu, _Gretta napisał: Tylko z czyich dochodów, z waszych wspólnych? Wspólnych, po ślubie to już wspólne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila159 6 Napisano 17 godzin temu 36 minut temu, Ffxc1_5yih napisał: Coś mi się wydaje, że on leci na twoją kasę. Wycycka cię i ucieknie. Oj Kamila, Kamila... Dlaczego tak piszesz ? Zarabiamy podobnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila159 6 Napisano 5 godzin temu A może jacyś faceci się wypowiedzą ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stacho Wiraszka 1 Napisano 4 godziny temu 27 minut temu, Kamila159 napisał: A może jacyś faceci się wypowiedzą ? Tu nie ma facetów trollu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamila159 6 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Stacho Wiraszka napisał: Tu nie ma facetów trollu Czemu trollu ? Dlaczego nikt nie wierzy że to prawda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WIECZORNA 5 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Kamila159 napisał: Czemu trollu ? Dlaczego nikt nie wierzy że to prawda ? Bo w każdym temacie piszesz coś innego. Dobrze wiemy że pracujesz dla WP i chcesz tymi góównianymi wpisami ożywić to zdechłe forum, bo nikt tu już nie chce pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 375 Napisano 58 minut temu 17 godzin temu, Kamila159 napisał: Ale czytacie … wiecie co… trochę to przykre że tak złośliwie podchodzicie. Proszę napiszcie tylko czy to nie jest ryzykowne? nie jest dopoki akcje dają zarobek, w innym przypadku straci do zera. a ty zostaniesz z dzieckiem bez środków do ży.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 375 Napisano 57 minut temu btw fajny nick 159 to autobus ktorym do szkoly jeździlem pare lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 226 Napisano 55 minut temu 2 godziny temu, Kamila159 napisał: Czemu trollu ? Dlaczego nikt nie wierzy że to prawda ? Mówi że nie rozumiesz i racja, nie znasz się na tym. Zapytaj go w tak razie czy wszedłby w spółkę i wykładał kasę gdyby nie rozumiał jak to ma wyglądać. Ja bym się nie zgodziła i nie miałby dostępu do mojej kasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach