Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

nie przeze mnie raczej bo ja nie uzywam zwrotow ciotki etc ja pisze wprost ameby widmokowe albo niańki 

Przecież to napisałam.

2 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Te pseudo soki to fast food w płynie ale do Jukonu widać jeszcze nie dotarła ta wiedza tajemna 

To co pić alkohol jak ty czy Pepsi jak Lipedo to też będziecie skakać do ludzi 😁

6 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

To był żart. Nie wiem, radzę zachować czujność. Może kapować do moda. Dlaczego w hasioku nie ma moich wpisów?

Te mody to chyba nas tam i tak maja pod mikroskopem i reflektorem 😛 

a nie wiem, dziwny w ogóle jest ten dział kosz. Może twoje są w czyśćcu jako osoby wierzącej 😛

• Haha 2

gorsze jest kwas fosforowy ale to jest tez w wodzi emineralnej to rozmiekcza kosci

nie musisz mi tlumaczyc ja kiedys tyle tego pilem ze jak naciskalem sobei na piszczel palcem to on mi sie wglebial 😄 bo byl tak miekki 😄 ja doskonale znam skutki i ryzyka. 

XD

Przed chwilą, Get Out napisał:

To co pić alkohol jak ty czy Pepsi jak Lipedo to też będziecie skakać do ludzi 😁

Heroine wciągnij nosem

14 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

I jeszcze jak durianem zakonsisz to możesz dostać choroby jelit i stomje ci zrobio.

akurat na jelita to dobrze dziala 😄 zadnych zlogow nie masz przeplukuje wszystko 😄 

ja mam jelita ze stali chyba nigdy mnie nie boli brzuch ani zadnych problemow nigdy nie mialem wszyscy sie smieja ze to zasluga tego pepsi 😄 moge zjesc obiad na sniadanie albo smieci mnie nigdy nic nie boli. 

w sumie tylko sok winogronowy mi szkodzi to jedyne po czym mnie boli zoladek po winogronach ok tylko ten sok wydaje mi sie ze moze zawierac nikiel i dlatego

3 godziny temu, Get Out napisał:

Hoddog drogi na Orlen jak wszystko więc matka go zabiera tam od święta i myśli że za granicą był. 😅 

zaj3biste nei widziałem nigdy żeby ktoś poniżej 80 i powyżej 3 klas podstawówki tak nazwał hot doga xD

• Like 1

2 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Ty cały czas nie rozumiesz ze my nie szukamy armii jak qwety, tylko w palach nam sie mieści jak można słodko pierdziec z gosciem który W TYM OTO temacie pyta libeda czy matka zwali mu reka

mnie też w głowie się nie mieści że przy okazji obrażacie te osoby... każdy piszę z kim chce

1 minutę temu, libbi_sztisel napisał:

Heroine wciągnij nosem

Nie projektuj tutko paryska 😁

16 minut temu, Onaaaa napisał:

Skąd wiesz ze ma wysypkę? 😅

kazdy wie kidys uprzedzal ameby chetne na pogawedki z nim co je moze spotkac w realu i pisal ze ma tradzik i blizny na twarzy. tradzik od sterydow a blizny o chwalil sie z duma ze rozbijal witryny sklepowe tym pustym lbem 

2 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

zaj3biste nei widziałem nigdy żeby ktoś poniżej 80 i powyżej 3 klas podstawówki tak nazwał hot doga xD

To z ciekawym elementem masz do czynienia. 😅

1 minutę temu, Rocco Siffredi napisał:

... mać, dlaczego mi wszystko idzie w kolor sutka?

Lochy ktore wrzucasz z onucowa maja brązowe suty madki karmioncej. Salami XXL. Panie stopo.

• Haha 1

17 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Dr Witt. Nawet nie potrafisz przeczytać co pijesz. Ja prdl 😄

pewnie mysli ze to towar luksosowy gdzies slyszal nazwe to i pisze  😄 analogiczne myslenei jak u kotarby 😄 tamten tez sadzil ze ta jakas galaretka to plebs nie moze kupic z barze mlecznym i sie chwalil 😄

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

kazdy wie kidys uprzedzal ameby chetne na pogawedki z nim co je moze spotkac w realu i pisal ze ma tradzik i blizny na twarzy. tradzik od sterydow a blizny o chwalil sie z duma ze rozbijal witryny sklepowe tym pustym lbem 

Kiedy to było i nic nie widać tak jak twojej blizny gdy stara cię wrzątkiem potraktowała. 😁

17 minut temu, libed from kafeteria napisał:

no de.bil 😄 

nawet picie syfu uwaza za chwalenie sie jakby ostatnia coca cole widzial na komunii jak mu ciotka dala

Śmiejesz sie a u mnie cola była kiedys tylko na swieta 😛

czasami była fanta jakaś ale stary mówił ze od tego kosci miękną. Myslalam ze zartuje zeby zrazić do tego ale patrząc po twojej postaci miał racje 😩

3 minuty temu, mr_Kumpir napisał:

elo Ziemniak

będziesz jeszcze zakopywać 'zwłoki' w lesie czy przechodzisz na stronę śpiących w łóżku?

10 minut temu, Get Out napisał:

Chodzi ci o izotonik dr vit i kto by się przejmował jakąś literką skoro wiadomo o jaki napój chodzi ? Nie czaje twojego chorego łba 😁

Dr Witt. Drugi raz nie potrafisz napisać co pijesz. No opowiedz coś jeszcze z zaawansowanej nauki o żywieniu 😄

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

4 minuty temu, Get Out napisał:

Nie projektuj tutko paryska 😁

Ale czego? Zadajesz mi pytanie to ci odpowiadam z czym nie widze.

pewnie mysli ze to towar luksosowy gdzies slyszal nazwe to i pisze  😄 analogiczne myslenei jak u kotarby 😄 tamten tez sadzil ze ta jakas galaretka to plebs nie moze kupic z barze mlecznym i sie chwalil 😄

Jeszcze żebyś ty chociaż czytelnie pisał, a komuś chcesz wypominać pominięcie jednej literki 😁

A za to tutko paryska będzie kiedys jakis ban ktos coś? A za walenie matce reka? Czy swirek ma taryfę ulgową?

18 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

To od cukru taki agesiw. Uaktywniaj pasożyty w ciele.

ech bandzior przestan ty juz wierzyc w te bzdury plaskoziemskie 😄

robaki to pasozyty nie robia sie z cukru i nic ich nie aktywuje dzieci sie zarazaja nimi np. od zwierzat nic zadnych ukrytych pasozytow nie uaktywnia bo niby jak ? to robaki sa wiec z jaj sie biora a nie powstaja z cukru albo w uspieniu czekaja 😄 dbaj o higenie nie spij z psem i kotem ani zarazonymi ludzmi to ci robaki nie beda grozic 

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Dr Witt. Drugi raz, po poprawce, nie potrafisz napisać co pijesz. No opowiedz coś jeszcze z zaawansowanej wiedzy o żywieniu 😄

No a ja piszę tak jak mówię dr vit i co w związku z tym zesrasz się czy pochlastasz z tej nadgorliwości 🤔😅

20 minut temu, Get Out napisał:

No ten napój nie jest wart tej ceny .

no tak juz pisales ze wg ciebie ktos piszac ze pije syf chcial sie pochwalis ze go stac na ameryjkanskie napoje dlatego napsialem zes dekiel 😄

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Dr Witt. Drugi raz, po poprawce, nie potrafisz napisać co pijesz. No opowiedz coś jeszcze z zaawansowanej wiedzy o żywieniu 😄

Haha, nie wymagaj cudów od kogoś kto jedząc ryby twierdzi że nie je mięsa.

• Like 1
  • Haha 1

ech bandzior przestan ty juz wierzyc w te bzdury plaskoziemskie 😄

robaki to pasozyty nie robia sie z cukru i nic ich nie aktywuje dzieci sie zarazaja nimi np. od zwierzat nic zadnych ukrytych pasozytow nie uaktywnia bo niby jak ? to robaki sa wiec z jaj sie biora a nie powstaja z cukru albo w uspieniu czekaja 😄 dbaj o higenie nie spij z psem i kotem ani zarazonymi ludzmi to ci robaki nie beda grozic 

Zrob se mieszankę z miodu i ziół. Zobaczysz jak glizdy zaczną opuszczać w pośpiechu twój odbyt.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się