Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

10 minut temu, Get Out napisał:

Mając do wyboru już wolałbym Dr.Vit , albo Kubusia zamiast coli. tak przy Magi odżyłem to nie podlega dyskusji. 😁

to ma wiecej cukru niz pepsi

zapamietajcie pije pepsi nie cole 😄 to sa rozne smaki 😄

2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Ta mała mi to chyba widmok,bo weszłam na jej profil i znowu nas inwigilowała.

Konto chyba za stare i chyba trochę jej rura zmiękła czy mi sie wydaje?

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Dr Witt. Nawet nie potrafisz przeczytać co pijesz. Ja prdl 😄

Chcesz rozliczać kogoś o jedną literkę to naziol znowu się w tobie obudzi 😅

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

No tak, pepsi smakuje jak Ludwik a cola jak Ajax 

10 minut temu, Get Out napisał:

Denerwujesz się znowu i w ten sposób nie będziemy rozmawiać dopóki nie spuści ci z krzyża wiesz kto zboku terenowy 😁

no napisz kto nie wstydz sie jezyka juz pisales to mozesz powtorzyc 😄 jezykowi to nie rpzeszkadza ona jest tak zdesperowana ze udaje ze nie widzi jak masz pedo jazdy mimo ze sama ma dziecko to jej sie nie wlacza czerwona lampka gdy widzi zwyrola. zdesperowane baby tak maja taki plus jeza ze w przeciwienstwie do mary ona sie nie obraza jak ktos nazwie ja baba albo ciotka 😄

3 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

no de.bil 😄 

nawet picie syfu uwaza za chwalenie sie jakby ostatnia coca cole widzial na komunii jak mu ciotka dala

Uważasz ze pijesz syf 🤔🤣

3 minuty temu, Get Out napisał:

Znowu dużo żalu w tej wypowiedzi i niskie morale. 😅

Raczej rezygnacja. Słabo czytasz emocje, ale kity na poziomie elementarnym wciskasz nieźle.

9 minut temu, Get Out napisał:

Ale ten cukier pochodzi naturalnie z owoców w większości więc czasami sięgnę, ale Dr.Vit częściej .

ale ty jestes tepy 😄 z zadnych owocow to jest slodzone 😄

powiem ci wiecej nawet wodke slodza 😄 

6 minut temu, Rocco Siffredi napisał:

Kłóciłaś się w tym temacie z moderacją, może dlatego xD

ps. mama filipa dała mu ostateczną radę xD

W którym? Tu czy tam?

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

Owoce mają naturalnie cukier, a ty pijesz syf nawalony cukrem i dobrze to szybciej zejdziesz. 😁

ale ty jestes tepy 😄 z zadnych owocow to jest slodzone 😄

powiem ci wiecej nawet wodke slodza 😄 

A prochnice masz

2 minuty temu, libbi_sztisel napisał:

Konto chyba za stare i chyba trochę jej rura zmiękła czy mi sie wydaje?

To był żart. Nie wiem, radzę zachować czujność. Może kapować do moda. Dlaczego w hasioku nie ma moich wpisów?

3 minuty temu, Get Out napisał:

Chcesz rozliczać kogoś o jedną literkę to naziol znowu się w tobie obudzi 😅

Tam byla więcej niż jedną literka, zasadniczo przekręciłeś cała nazwę. I takie jest właśnie twoje eksperctwo.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

no napisz kto nie wstydz sie jezyka juz pisales to mozesz powtorzyc 😄 jezykowi to nie rpzeszkadza ona jest tak zdesperowana ze udaje ze nie widzi jak masz pedo jazdy mimo ze sama ma dziecko to jej sie nie wlacza czerwona lampka gdy widzi zwyrola. zdesperowane baby tak maja taki plus jeza ze w przeciwienstwie do mary ona sie nie obraza jak ktos nazwie ja baba albo ciotka 😄

Chyba ta kąpiel nie poszła po twojej myśli i nie chciała ci zwalić, bo nabuzowany chodzisz. 😅

Wstydzi sie? Napisać kto? No proszę 🙂

a nie chcesz jezykowi zacytowac co trzeba skoro taki leniwy?

a zreszta 

i tak nie dotrze 

teraz wiele napojow i energetykow slodza sokiem bo wtedy nie ma oplaty cukrowej i nizszy vat jest 😄 te "Soki" maja wiecej cukry niz energetyki czy cole./pepsi bo zwykel ponad 40kcal w 100mll a cole maja 28kcal. tylko nie sprawdzajcie w chatach bo one sie myla.

1 minutę temu, Get Out napisał:

Owoce mają naturalnie cukier, a ty pijesz syf nawalony cukrem i dobrze to szybciej zejdziesz. 😁

Ten kubus to jest właśnie zawalony cukrem dietetyku z Bożej laski. 
To pierwsze primo

a drugie to takie ze cukier to cukier z owoców w nadmiarze tez szkodzi 

10 minut temu, libed from kafeteria napisał:

soprry ale nie chce mi sie jakichs bzdur czytac o jakichs metodach psychologicznych polecanych przez wariatki z jutuba kazdy ma sowj charakter ja nie mam problemu z moim to ty masz problem ty przepracuj mnie nie rpzeszkadza ze ktos mnie nazwie chlopem nie jestm mi przykro albo wujkiem wiec nie potrzebuje sie wglebiac w psychike zeby sobie z tym dac rade. 

To był tylko drobny przykład... Każdemu może coś innego przeszkadzać też mogę Ci napisać a czym Ty się przejmujesz w momencie jak ktoś Cię obraża i nie mam tu na myśli to na co sobie pozwolisz... każdy jakieś granice ma i nie każda polewka spłynie po nim jak po kaczce. 

Ciotką i babka to nic w porównaniu z tym co o mnie pisałeś... 

Jakby słowa Widmo Cię nie ruszały to byście ludzi postronnych tak w to nie wciągali... z przymusem opowiedzenia się po Waszej stronie... więc nie wszystko spływa po Tobie jak po kaczce... ale sami też przy okazji obrażacie osoby postronne.

Edytowano przez zielowania

teraz wiele napojow i energetykow slodza sokiem bo wtedy nie ma oplaty cukrowej i nizszy vat jest 😄 te "Soki" maja wiecej cukry niz energetyki czy cole./pepsi bo zwykel ponad 40kcal w 100mll a cole maja 28kcal. tylko nie sprawdzajcie w chatach bo one sie myla.

Te pseudo soki to fast food w płynie ale do Jukonu widać jeszcze nie dotarła ta wiedza tajemna 

producenci sie dogadali i obnizyli wszyscy ilosc cukru zeby nie spadla im sprzedaz bo ktorys lepiej smakuej to sie dogadali i zjechali z cukru i plastiku i zmniejszyli butelki dlatego jeza cola 1l to byla specjalna edycja dla dyskontu 

Kola lepsza. Tak. Oczywiście wiemy. Kalorie to kalorie. Coś pan popjeedolil doktorze

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Tam byla więcej niż jedną literka, zasadniczo przekręciłeś cała nazwę. I takie jest właśnie twoje eksperctwo.

Chodzi ci o izotonik dr vit i kto by się przejmował jakąś literką skoro wiadomo o jaki napój chodzi ? Nie czaje twojego chorego łba 😁

13 minut temu, zielowania napisał:

Ciotką mara też byłam nazwana w jakimś temacie (nie przez Ciebie). Dobrze... ale mam tylko nadzieję, że nie będziesz się zbyt często odpalał z tymi podejrzeniami... a jeśli zaczniesz to cóż zastosuje szara skałe. .) 

Dobranoc

nie przeze mnie raczej bo ja nie uzywam zwrotow ciotki etc ja pisze wprost ameby widmokowe albo niańki 

Przed chwilą, zielowania napisał:

To był tylko drobny przykład... Każdemu może coś innego przeszkadzać też mogę Ci napisać a czym Ty się przejmujesz w momencie jak ktoś Cię obraża i nie mam tu na myśli to na co sobie pozwolisz... każdy jakieś granice ma i nie każda polewka spłynie po nim jak po kaczce. 

Ciotką i babka to nic w porównaniu z tym co o mnie pisałeś... 

Jakby słowa Widmo Cię nie ruszały to byście ludzi postronnych tak w to nie wciągali... z przymusem opowiedział się po Waszej stronie... więc nie wszystko spływa po Tobie jak po kaczce... ale sami też przy okazji obrażacie.

Ty cały czas nie rozumiesz ze my nie szukamy armii jak qwety, tylko w palach nam sie mieści jak można słodko pierdziec z gosciem który W TYM OTO temacie pyta libeda czy matka zwali mu reka

9 minut temu, libed from kafeteria napisał:

no de.bil 😄 

nawet picie syfu uwaza za chwalenie sie jakby ostatnia coca cole widzial na komunii jak mu ciotka dala

Haha, powiedz mu ze pijąc cole dbasz o to zeby kibel był wolny od kamienia.😄

13 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Ja tam swoje wiem bo też jestem doktorem. Od tego cukru zrobi ci się lipodermia i linie bju

gorsze jest kwas fosforowy ale to jest tez w wodzi emineralnej to rozmiekcza kosci

nie musisz mi tlumaczyc ja kiedys tyle tego pilem ze jak naciskalem sobei na piszczel palcem to on mi sie wglebial 😄 bo byl tak miekki 😄 ja doskonale znam skutki i ryzyka. 

• Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się