Baba 153 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: To musi mieć zdrowie. Mój młodszy z 20 lat a kondycja ledwo ledwo. Jest po zawale, ma skoki ciśnienia, rozrusznik serca i cukrzycę. Ja po 40 tce uczyłam się wchodzić po schodach co dwa stopnie. Nijak nie mogłam się oduczyć wchodzenia co 3 Geny, geny, geny. Teraz chodzę dużo wolniej. Nie chcę znowu "całować" polskiej ziemi. Podobno u starych długo blizny się goją i kości zrastają. A implanty zębowe drogie w cholerę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, libed from kafeteria napisał: gdzie krejzi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 315 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, libed from kafeteria napisał: Naukowcy wyliczyli, że średnia prędkość chodu wynosiła 1,3 metra na sekundę dla zwykłego marszu, 1,16 m/s dla marszu, w czasie którego uczestnicy badania musieli jednocześnie wymieniać co drugą literę alfabetu, oraz 1,99 m/s dla marszu "najszybciej jak umiem". Dzięki. Ale to jest chyba średnia prędkość wszystkich biorących udział w badaniu a nie tych najszybszych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 903 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, butloszczoch666 napisał: gdzie krejzi ? Spi w namiocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Spi w namiocie. skad wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 903 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, butloszczoch666 napisał: skad wiesz To byl żart bo filip pisał że z nim śpi w namiocie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
butloszczoch666 2 Napisano 1 godzinę temu krejzi udaje ze ma zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach