250GodzinTak 70 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Ryby same w sobie mają specyficzny zapach. Nawet te żywe, wyjęte prosto z wody. Nie wiem gdzie ty robisz zakupy. Ja w marketach. Przechodzę obok rybnego i mam ochotę spierniczyć ze sklepu, tak śmierdzi. A karpia na Wigilię smażysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 152 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Niektórym ser pachnie, innym śmierdzi. Ten sam niezepsuty. Kwestia gustu. Mojemu sery podpuszczkowe śmierdzą, ja je uwielbiam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Bardzo lubię taki aromatyczny camembert, niestety reszta użytkowników lodówki mocno protestuje. Poza tym pewnie kupowałam pod publiczkę To co, umawiamy się na deskę serów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Mojemu sery podpuszczkowe śmierdzą, ja je uwielbiam.. Ciekawe ile osób wie co to podpuszczka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu Czemu myslisz ze jesteśmy dėbilami. No na kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 152 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A karpia na Wigilię smażysz? Dlaczego na Wigilię? Smażę go częściej. Dlaczego pytasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 70 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Dlaczego na Wigilię? Smażę go częściej. Dlaczego pytasz? Z ciekawości. Dla mnie karp najlepszy smak ma w Wigilię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 71 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, Get Out napisał: Mam uwierzyć że półanalfabeta po szkole specjalnej który nawet nie potrafi się czytelnie wysłowić podróżuje do Azji. No chyba że w asyście rodziców, albo innych opiekunów w ramach jakiegoś programu integracyjnego . nie wiem jak okrety ale samolotem nawet chlop na wozku po zderzeniiu z tirem moze pdorozowac widmok 12 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Niektórym ser pachnie, innym śmierdzi. Ten sam niezepsuty. Kwestia gustu. no 7 minut temu, Get Out napisał: Ale to ludzie odwiedzają, a nie ty bo co ty możesz sobą reprezentować skoro bełkoczesz ciągle jakbyś na bani był. no tak wszyscy ludzie moga jechac na wakacje tylko nie ci z kafeterii bo cie du.pa boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 152 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Ciekawe ile osób wie co to podpuszczka. Dobra. Uwielbiam Brie i Camembert. Lepiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 416 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: To co, umawiamy się na deskę serów? No, to jest klasyk wykwintnego dania na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 70 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Ciekawe ile osób wie co to podpuszczka. Zawsze z enzymem mi się to kojarzyło. Coś ze szkoły średniej się pamięta Robisz biały ser i masło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 253 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: nie wiem jak okrety ale samolotem nawet chlop na wozku po zderzeniiu z tirem moze pdorozowac widmok no no tak wszyscy ludzie moga jechac na wakacje tylko nie ci z kafeterii bo cie du.pa boli No więc piszę , że w asyście rodziców albo opiekunów mogłeś być gdzieś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 152 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Z ciekawości. Dla mnie karp najlepszy smak ma w Wigilię Tydzień temu smażyłam szczupaka i jeszcze jeden jest w zamrażarce. Smażyłam też leszcze a mąż je sobie zrobił w zalewie octowej. Często jemy ryby (nie tylko te złowione) i zawsze mam w kuchni specyficzny zapach dlatego gotuję w rondelku ziarna goździków bez pokrywki. Para się unosi i zabija zapach ryb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Baba napisał: Dobra. Uwielbiam Brie i Camembert. Lepiej? Nie o to chodzi. Po prostu jak już wiedzą to z...o ich chapie (obrzydzające). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: No, to jest klasyk wykwintnego dania na kafeterii Narobiłaś mi apetytu na camemberta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Zawsze z enzymem mi się to kojarzyło. Coś ze szkoły średniej się pamięta Robisz biały ser i masło? Od dawna nie mamy krowy. Ale kiedyś biały ser robiliśmy jak jeszcze mieliśmy swoje mleko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_ Gretta 42 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Spaghetti .... napisał: Lubię ją z czym masz problem Gretta ? Z Tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 152 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Narobiłaś mi apetytu na camemberta. Jadłaś panierowane w bułce tartej i podsmażone na patelni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 71 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Get Out napisał: No więc piszę , że w asyście rodziców albo opiekunów mogłeś być gdzieś. i jeszcze niezyjaca babcie wzialem,psa i kota bo sam bym sie zgubil wiec pojechalismy cala rodzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Baba napisał: Jadłaś panierowane w bułce tartej i podsmażone na patelni? Nie. Szkoda tak psuć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 29 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, libed from kafeteria napisał: i jeszcze niezyjaca babcie wzialem,psa i kota bo sam bym sie zgubil wiec pojechalismy cala rodzina Nekrofil i zwyrol jak widmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 152 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Nie. Szkoda tak psuć. Raz spróbuj. Jeden krążek. Możesz go pokroić w plastry (będzie więcej). Pyszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 94 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 12 minut temu, _ Gretta napisał: Z Tobą. A co masz do mnie Gretta ? Mogę lubić kogo chcę i Ty też. Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Raz spróbuj. Jeden krążek. Możesz go pokroić w plastry (będzie więcej). Pyszne. A mogę coś nie na temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 253 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, libed from kafeteria napisał: i jeszcze niezyjaca babcie wzialem,psa i kota bo sam bym sie zgubil wiec pojechalismy cala rodzina Miałeś psa albo kota jak sobie fotę z neta ściągnąłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 152 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: A mogę coś nie na temat? A od kiedy trzymamy się tu tematu? Dawaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 83 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: A od kiedy trzymamy się tu tematu? Dawaj. Ale nie strzelisz focha? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 315 Napisano 1 godzinę temu 37 minut temu, Baba napisał: Ryby same w sobie mają specyficzny zapach. Nawet te żywe, wyjęte prosto z wody. Nie wiem gdzie ty robisz zakupy. Ja w marketach. Przechodzę obok rybnego i mam ochotę spierniczyć ze sklepu, tak śmierdzi. Haha, przeszłabyś latem obok przystani rybackiej gdzie filetuja ryby tam dopiero można poczuć zapach ryby. W makro jakoś bardzo nie śmierdzi rybami, fakt ryby mają specyficzny zapach ale świeża surowa ani wędzona mi nie śmierdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 152 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Ale nie strzelisz focha? Strzelę, ale do rana mi przejdzie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 70 Napisano 1 godzinę temu W Czechach serwują kawałek sera żółtego panierowany w bułce i smażony we fryturze Nawet dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach