Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał:

Wtf xD

nie wiem czego nie rozumiesz pisalas ze poszli do programu bo baby braklo na wiosce a ja anpsialem ze nie wygladaja mi na takich coby w babach mogli przebierac. czego nie rozumieszz ?

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

nie wiem czego nie rozumiesz pisalas ze poszli do programu bo baby braklo na wiosce a ja anpsialem ze nie wygladaja mi na takich coby w babach mogli przebierac. czego nie rozumieszz ?

Ciebie. Twoich wywodów z odbyty i dziwnych interpretacji prostych skadinad treści.

Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał:

W tańcu lesba z babo tańczy.

Widziałam ale to mi się nie podoba jak chlop z chłopem takze

1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Już nie ma spóźniłeś się z listem. Polska nie jest gotowa na gej wersję. Tekście za programem prins czarming. 

😄

te przytyki o moim gejostwie traktuej jak komplement bo na kafeterii najnormalniejsi to geje zawsze byli 😄

😄

te przytyki o moim gejostwie traktuej jak komplement bo na kafeterii najnormalniejsi to geje zawsze byli 😄

Raczej marna reklama dla heteryków...

Cyrk robią jak by miała z tancerzem zegz uprawiać. Co ma orientacja do zasad tańca dkn?

Gwuno czeba szokować katolicki naród żeby było za co się w niedzielę modlic

Cyrk robią jak by miała z tancerzem zegz uprawiać. Co ma orientacja do zasad tańca dkn?

kurom domowym sprzedaja przeciez te programy jako rzekomy romans zeby glupie baby tym zyly to jak maja sprzedac romans lesby z tancerzem ? a teraz dewoty beda przezywaly czy maja romans czy nie. 

dwadziescia lat jakis program leci ciagle to samo a baby nadal nie kumaja na czym to polega. 

w kuchennych rewolucjach tez sadzisz ze wpada pijaczka i od 10 tysiacy odcinkow w knajpach jakies autorskie przepisy wymysla kazdemu inny i w jeden dzien diagnozuje problemy i konflikty ?

kurom domowym sprzedaja przeciez te programy jako rzekomy romans zeby glupie baby tym zyly to jak maja sprzedac romans lesby z tancerzem ? a teraz dewoty beda przezywaly czy maja romans czy nie. 

dwadziescia lat jakis program leci ciagle to samo a baby nadal nie kumaja na czym to polega. 

w kuchennych rewolucjach tez sadzisz ze wpada pijaczka i od 10 tysiacy odcinkow w knajpach jakies autorskie przepisy wymysla kazdemu inny i w jeden dzien diagnozuje problemy i konflikty ?

Niespecjalnie mnie to interesuje, nie oglądam ani jednego, ani drugiego.

Raczej marna reklama dla heteryków...

mnie za reklame nie placa wiec pisze co widze

Gwuno czeba szokować katolicki naród żeby było za co się w niedzielę modlic

no ciemny narod to mu lesbe pokaza i przezywa i sie ekscytuje na geja jeszcze za wczesnie bo by sie oburzyli i nie ogladali albo rzucali kamieniami w budnek telewizji ktora to emituje. 

jak mawial kurski ciemny narod wszystko kupi

A ty sądzisz ze my wszystkie pjerdolniete i nie wiemy że to szopka? A co to zmienia gdy człowiek dla rozrywki se coś ogląda. Akurat rolnik to nie sciema bo nikt tych ludzi nie zmuszał do ozenku a i gowniakow pelno już powstało 

mnie za reklame nie placa wiec pisze co widze

no ciemny narod to mu lesbe pokaza i przezywa i sie ekscytuje na geja jeszcze za wczesnie bo by sie oburzyli i nie ogladali albo rzucali kamieniami w budnek telewizji ktora to emituje. 

jak mawial kurski ciemny narod wszystko kupi

Już tańczył więc znowu pudlo lipedzik

A ty sądzisz ze my wszystkie pjerdolniete i nie wiemy że to szopka? A co to zmienia gdy człowiek dla rozrywki se coś ogląda. Akurat rolnik to nie sciema bo nikt tych ludzi nie zmuszał do ozenku a i gowniakow pelno już powstało 

no tak przezxywacie jakbyscie nie do konca wiedzialy 😄

na kafeterii jestesmy hallo tu ludzie nie wjedza ze nie da sie po upaleniu wejsc do samolotu w stanie bliskim nieprzytomnosci wiec zakladam ze ktos moze oczywistych rzeczy nie wiedziec

az dziwne ze episkopat sie nie wypowiedzial jesli powtaly nieslubne dzieci bo slyszalem ze juz ksiazki bojkotuja o chorobach az dziwne ze nie zabrali glosu w kwestii programu w tivi 

pamietam w latach 90-tych jak byla debata w sejmie bo tvp planowala puscic film emmanulle 😄 prawie 30 lat minelo a mu dalej w ciemnej du..pie jestesmy przez tych czarnoksieznikow

2 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Już tańczył więc znowu pudlo lipedzik

tez nie ogladam to nie wiem 😄 a pewnie to w tvnie jest to mozna powiedziec ze diabelska tivi i geje sa 😄

tez nie ogladam to nie wiem 😄 a pewnie to w tvnie jest to mozna powiedziec ze diabelska tivi i geje sa 😄

No tak jakby masz rację i tu nie o pedaluf sir rozchodzi zasadniczo

2 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Czy tvp w likwidacji nadaje z piwnicy? Bo co widzę fragment programu, to siedzą w ciemnicy. 

nie wiem za czasow pisu przestalem to ogladac i juz nic tam nie ma. kiedys ogladalem woronicza 17 ale jak zaczal prowadzic krzykacz kleczek to stwierdzilem ze stop bo juz samo patrzenie na jego niemila morde i te jego mimike dziwna ktora swira przypomina dalem sobie spkoj. 

No tak jakby masz rację i tu nie o pedaluf sir rozchodzi zasadniczo

no widzisz czasami potrafi zgadnac kierujac sie przypuszczeniami 😄

no widzisz czasami potrafi zgadnac kierujac sie przypuszczeniami 😄

Ale to Polsat więc znowu ślepak lil ped

3 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał:

Ale to Polsat więc znowu ślepak lil ped

wszystko jedno to tez diabelska tivi byla ale pis ja przekupil teraz jak wyszlo ze oplacali sie polsatowi to moze polsat chce znowu udawac niezalezna tivi i stad gej nie wiem

mnie sie ten taniec z tvnem kojarzyl nie wiem czemu

20 minut temu, libed from kafeteria napisał:

nie wiem za czasow pisu przestalem to ogladac i juz nic tam nie ma. kiedys ogladalem woronicza 17 ale jak zaczal prowadzic krzykacz kleczek to stwierdzilem ze stop bo juz samo patrzenie na jego niemila morde i te jego mimike dziwna ktora swira przypomina dalem sobie spkoj. 

Kłeczek wszystko powie za gościa a ten ma tylko się zgodzić. To ja pjerdole taki program.

15 minut temu, libed from kafeteria napisał:

wszystko jedno to tez diabelska tivi byla ale pis ja przekupil teraz jak wyszlo ze oplacali sie polsatowi to moze polsat chce znowu udawac niezalezna tivi i stad gej nie wiem

mnie sie ten taniec z tvnem kojarzyl nie wiem czemu

Polsat podkupuje formaty od tvn. Milionerów też teraz mają.

7 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Kłeczek wszystko powie za gościa a ten ma tylko się zgodzić. To ja pjerdole taki program.

no jeszcze az mu piana cieknie jak sie z kims nie zgadza i nawet czasmai widac jak mowi ze pluje przy tym i wykreca jakos dziwnie te gebe. jak na niego patrze to mam ochote przylac mu patelnia 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się