mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: tylko się tam nie wykończ na emigracji to jest inny świat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu haha kaleke plecy bola xD tak mi przykro xD trzeba bylo dbac o kregoslup xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 41 Napisano 1 godzinę temu Tako teraz mamy młodzież kalekom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu No masakra w tym wieku Ja duzo chodze, grzeje sie w saunie (a sauna dobra na stawy) i uprawiam gimnastyke w basenie i sie rozciagam, a ziemniora kregoslup boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu Spie rowniez na twardym a nie na jakims wyrze jak lezakowi kiedys sprezyna wystawala z materaca XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu On jest długi bardzo znaczy chodzi mi o wzrost Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 41 Napisano 1 godzinę temu Może to kregoslup moralny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu Jak takie długie coś ma nie być pokrzywione i garbate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 41 Napisano 1 godzinę temu Bo to bene boży skrzyżowany z agent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Polak123 napisał: No masakra w tym wieku Ja duzo chodze, grzeje sie w saunie (a sauna dobra na stawy) i uprawiam gimnastyke w basenie i sie rozciagam, a ziemniora kregoslup boli bo ty nic nie robisz nie dźwigasz nie jeździsz autem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu No i dobrze, dlatego mam zdrowy kregoslup i mnie nic nie boli, a ciebie tak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, włosynarękach napisał: Jak takie długie coś ma nie być pokrzywione i garbate to nie przez wzrost tylko wypadek i nie ja go spowodowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 41 Napisano 1 godzinę temu Mje kiedyś krzyz napjerdalal jak pret owsiki przy lezeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: to nie przez wzrost tylko wypadek i nie ja go spowodowałem Faktycznie Lubię taką pjerdolic jak nie dotyczy to mnie ale bycie odbiorcom tego jest kripi tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu a co to byl za wypadeK? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Polak123 napisał: No i dobrze, dlatego mam zdrowy kregoslup i mnie nic nie boli, a ciebie tak xD i co z tego i tak mam 100x lepsze życie od ciebie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Polak123 napisał: a co to byl za wypadeK? samochodowy a jaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu no ja jednak wole miec zdrowy kregoslup niz 100x lepsze zycie xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu no to sie mecz teraz w swoim 100x lepszym zyciu, a ja sie bede cieszyl zdrowym kregoslupem xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 882 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: to nie przez wzrost tylko wypadek i nie ja go spowodowałem ale co sobie polatałeś to Twoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu nie można mieć wszystkiego xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu mozna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 41 Napisano 1 godzinę temu Lepiej zginąć. Tak bym wolała niż kalectwo fizyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu to powiedz mi kto ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu ja na pewno mam wiecej zycia od ciebie, bo to nie ja musze tyrac w robocie codziennie Xd no np miliarderzy maja wszystko, kobiety zdrowie pieniadze swoja wyspe itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu Skąd bierzesz cierpliwość do stworów z odbytu ziejących bąkami z dûpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 41 Napisano 1 godzinę temu Bosz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu i co ciekawego robisz z życiem ? ja byłem ostatnio na zdjęciach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 9 Napisano 1 godzinę temu robie co chce xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 41 Napisano 1 godzinę temu Na zdjęciach majtek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach