BabkaBaranekBoży 38 Napisano 1 godzinę temu I po co piszesz ze my spokrewniono. To nie są sprawy publiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Wstydzi się ciebie. Trochę to przykre, bo jednak rodzina. zadna rodzina, tu kazdy jest dla siebie obcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
włosynarękach 49 Napisano 1 godzinę temu takie zwierzenia z gadania do dópy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: I po co piszesz ze my spokrewniono. To nie są sprawy publiczne Rodziny się nie wybiera. Ja wszytko rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 38 Napisano 1 godzinę temu To czego ty chcesz farfaluno. Księżna Jorku kùrwa nic nie pasuje. Po dupje cię tu nikt nie będzie wiecznie lizał bo ty jesteś uposledzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 905 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: W imię Chrystusa odejdz i wypowiedź swoje imie Dobra odchodzę a moje imię to czterdzieści cztery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu Będą jakieś nudesy, czy można się kłaść? Pytam z ciekawości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 38 Napisano 1 godzinę temu Rozmarzyłeś sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu 31 minut temu, BabkaBaranekBoży napisał: Kartofel na pewno wybral mój sposób gotowania i mierzy w pracy jestem dlaczego myślicie że w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Rozmarzyłeś sie Nie ukrywam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 38 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: w pracy jestem dlaczego myślicie że w domu My nic nie myslimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 38 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: Nie ukrywam. Może elzunia ci pokaze farfalunne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: w pracy jestem dlaczego myślicie że w domu Bo pisałeś jak zrobić gołąbki. Kto myśli o tym w robocie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Może elzunia ci pokaze farfalunne Jak elzunia? Nie znam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 38 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: Jak elzunia? Nie znam. A nie to była Iskra nudesiara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: A nie to była Iskra nudesiara Tak nudesiara a nic nie dostałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 38 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: Tak nudesiara a nic nie dostałem Tylko bierze zachlanna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBaranekBoży napisał: Tylko bierze zachlanna 11 akurat pogardziła heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 38 Napisano 1 godzinę temu Przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 94 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Malowany napisał: Bo pisałeś jak zrobić gołąbki. Kto myśli o tym w robocie. w domu nie mam czasu na pierdoły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 38 Napisano 1 godzinę temu Też mi przykro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Przykro mi A mi nie. Jej strata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 38 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: A mi nie. Jej strata. Statatata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 561 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBaranekBoży napisał: Statatata Srutututu majtki z drutu 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: w domu nie mam czasu na pierdoły Rozumieju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 8 Napisano 1 godzinę temu mi juz w lodowce pol dnia lezy w marynacie piers z kurczaka, i chyba niedlugo na patelnie i frytki do air-fryera i sie nazre xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 161 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Może elzunia ci pokaze farfalunne Pisz o mnie jak chcesz, tylko nie elżunia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBaranekBoży 38 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Pisz o mnie jak chcesz, tylko nie elżunia. Kolejna ksiezna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polak123 8 Napisano 1 godzinę temu no poprzewracalo sie w glowach tym babom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 161 Napisano 59 minut temu 23 minuty temu, BabkaBaranekBoży napisał: Kolejna ksiezna Czemu księżna? xd Nie lubię elżunia bo babcia kiedyś tak do mnie mówiła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 882 Napisano 54 minuty temu 50 minut temu, mr_Kumpir napisał: w domu nie mam czasu na pierdoły tylko się tam nie wykończ na emigracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach