BabkaBożaBrioszka 44 Napisano 2 godziny temu Jak malkej dzakson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 44 Napisano 2 godziny temu Chce być mumiom egipskom z koca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 6 Napisano 2 godziny temu tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBrioszka 44 Napisano 2 godziny temu Zamykam sarkofag zegnajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 6 Napisano 2 godziny temu zegnaj istoto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 6 Napisano 1 godzinę temu 38 minut temu, Fekalio Gonzalez napisał: czyli co??? Usb c męskie do usb a żeńskie wielkości 1cm może 1,5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 6 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Psychologii maszynowa tak napisał: Usb c męskie do usb a żeńskie wielkości 1cm może 1,5 wow a masz dyskietki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 6 Napisano 1 godzinę temu fajnie jakby te kompy sie paliły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 6 Napisano 1 godzinę temu awarie sa super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 6 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Fekalio Gonzalez napisał: fajnie jakby te kompy sie paliły 4 minuty temu, Fekalio Gonzalez napisał: awarie sa super Ostatnio mi się prawie spalil retro mff ale wymiana baterii go ozywila 5 minut temu, Fekalio Gonzalez napisał: wow a masz dyskietki Nie, sprzedalem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 6 Napisano 1 godzinę temu Wczoraj mi wolal o dyskietke xp przy instalacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Psychologii maszynowa tak 6 Napisano 1 godzinę temu Mam gdzieś w zsypie napędy dyskietek ale żadne sony jakieś nazbierane z wystawek i moich starych pc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 1 Napisano 51 minut temu 2 godziny temu, Psychologii maszynowa tak napisał: Tak Mam nadzieję że smakowało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 1 Napisano 48 minut temu 59 minut temu, Fekalio Gonzalez napisał: awarie sa super Cześć tryn fekal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 6 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, Lilpedziowy napisał: Cześć tryn fekal To nie ja, nie było mnie na kowbo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lilpedziowy 1 Napisano 39 minut temu 5 minut temu, Fekalio Gonzalez napisał: To nie ja, nie było mnie na kowbo Może mi się pomyliło z wielkim fekalio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach