kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: A że nie działa, to się przerzucają na czerwoną herbatę A potem na inne cuda aktualnie modne no to ta smaa grupa docelowa ktora tez wierzy w horoskopy i magiczne numery 9 minut temu, aphex_twin napisał: Mogą być grudki ale jak on to dostrzegł z daleka to wyobraziłam sobie jakaś ohydna wielka narośl a nie grudki jakies małe ja nie powiedzialem ze to byla grzybica tylko ze pozniej mu baba z tindera napisala ze ma grzyba a co to bylo nie wiem ale wiem ze go wyleczyl w 3 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 129 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, aphex_twin napisał: Zartujesz chyba. Kto pisał widmok? Nie pamiętam, ale ostatni jego wpis był o ciągłych bólach żołądka i biegunkach. Edytowano 3 godziny temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, aphex_twin napisał: Zartujesz chyba. Kto pisał widmok? nie sluchaj jej to moon pewnie napisal o bennym a o niej pisal ze chlop jej strzelil w glowe po pijaku i nie ma czesci mozgu i dlatego pisze jak pisze Edytowano 3 godziny temu przez kontospecjalniedlamary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 133 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, aphex_twin napisał: Ale zaba przed odejście mm z Kafe pisala czemu nie chce tu pisać itd a bennie zniknął z dnia na dzień a nawalal tu rowno i dużo ciężko mi uwierzyc ze nagle zniknął na wieki i njz nie pisze bo mu sie znudziło. W momentach nudy czy podczas libacji jakie to rzekomo mieliśmy wspólnie chociażby by sie zalogował. temu mnie to martwi Czy on nie chciał wyjechać za granicę? Może całkowicie rzucił stare życie i kafe jako jego element? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, aphex_twin napisał: a bennie zniknął z dnia na dzień tez pisal ze ma nadziejej ze juz nie bedzie wchodzil i chcial wyjechac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: Nie znoszę jak ludzie krzyczą szczególnie kobiety masakra, bo muszę krzyczeć głośniej od nich Te wielkie baby krzyczą a co jak nie dasz rady przekrzyczeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, aphex_twin napisał: Moon to pisze ze kotarba nie żyje moon juz wiele osob usmiercil 7 minut temu, aphex_twin napisał: Grzybice paznokci sie łapie łapiąc grzyba na basenie itd. Wiec z brudu - cudzego. Jak sie tym zarazisz to co zrobisz zmyjesz? To nie ma aż takiego znaczenia ta higiena skoro sie tym załapiesz i to łapiesz skądś. To tak jakby ktos cie zaraził covidem i pwoiedziec ze to z brudu. Cytat grzybice mozna tez miec z brudu niekoniecznie musisz sie zarazic na basenie zwlaszcza grzyby na paznokciach mozna samemu wyhodowac w brudzie albo grzybice stop etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 129 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, aphex_twin napisał: Moon to pisze ze kotarba nie żyje Kotarba siedzi w więzieniu. Tak samo Smok z wiecznie czerwonym ryjem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Czy on nie chciał wyjechać za granicę? Może całkowicie rzucił stare życie i kafe jako jego element? Ja nie rozumiem tego porzucania Kafe bo sie wyjechalo vide siurek. Ok pare miesięcy sie ogarniasz ale potem normalnie jest czas na pjerdoly. Nie widze powodu żeby zapomnial o srafe czy ani sekundy sie nke nudził za ta granica, wiec ten argument do mnie nie przemawia Edytowano 3 godziny temu przez aphex_twin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, aphex_twin napisał: Jesli chodzi o pochwę to akurat higiena może jedynie zaszkodzić np mycie agresywnymi środkami może powodować właśnie wysuszenie i grzyba. brudne paznokcie tez moga zaszkodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Mężczyźni wierzą że ten brzuch po piwie co im urósł da sie zmniejszyć poprzez przerzucenie sie na wódkę tego nie slyszalem ale tez bekowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał: tez pisal ze ma nadziejej ze juz nie bedzie wchodzil i chcial wyjechac Tak? To tego nie widziałam . No skoro tak pisał to może faktycznie po prostu odszedł ale szkoda ze nie zostawił jakiegos namiaru itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 129 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, aphex_twin napisał: Ja nie rozumiem tego porzucania Kafe bo sie wyjechalo vide siurek. Ok pare miesięcy sie ogarniasz ale potem normalnie jest czas na pjerdoly. Nie widze powodu żeby zapomnial o srafe czy ani sekundy sie nke nudził za ta granica, wiec ten argument do mnie nie przemawia Kotarba go ohydne hejtował i pisał na priv grożąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 121 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Te wielkie baby krzyczą a co jak nie dasz rady przekrzyczeć Ty do nich nie należysz wiem Jeszcze się taka nie urodziła co by mi dała radę Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, aphex_twin napisał: Ja nie rozumiem tego porzucania Kafe bo sie wyjechalo vide siurek. Ok pare miesięcy sie ogarniasz ale potem normalnie jest czas na pjerdoly. Nie widze powodu żeby zapomnial o srafe czy ani sekundy sie nke nudził za ta granica, wiec ten argument do mnie nie przemawia jak tu nie wchdozisz 2 tyg to ciie juz nie ciagnie i ci sie nie chce ja tak mam jak nie pisze 2 tyg to pozniej juz mnie dwa lata nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 129 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Ty do nich nie należysz wiem Jeszcze się taka nie urodziła, bo by mi dała radę I Ci dogodziła Edytowano 3 godziny temu przez 250GodzinTak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, aphex_twin napisał: Tak? To tego nie widziałam . No skoro tak pisał to może faktycznie po prostu odszedł ale szkoda ze nie zostawił jakiegos namiaru itd widzialas bylas w tych tematach tylko pewnie trkatowalas to ze gada tak od x czasu wiec penwie nigdzie nie pojedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Kotarba go ohydne hejtował i pisał na priv grożąc. najbardziej go hejtowal puchacz dajac bana po 3x na dobe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał: moon juz wiele osob usmiercil grzybice mozna tez miec z brudu niekoniecznie musisz sie zarazic na basenie zwlaszcza grzyby na paznokciach mozna samemu wyhodowac w brudzie albo grzybice stop etc. Nie zgadzam sie. Grzyba po 1 musisz złapać po 2 musi mieć warunki do rozwoju wilgoć itd. Uszkodzona skore. Kazdt moze go mieć nawet czysta osoba. A to ze ktos np stanął gdzieś boso nie znaczy ze jest brudasem. Czy ze był na basenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 133 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, aphex_twin napisał: Ja nie rozumiem tego porzucania Kafe bo sie wyjechalo vide siurek. Ok pare miesięcy sie ogarniasz ale potem normalnie jest czas na pjerdoly. Nie widze powodu żeby zapomnial o srafe czy ani sekundy sie nke nudził za ta granica, wiec ten argument do mnie nie przemawia Ja też tego nie rozumiem. Ale. Jeśli ktoś traktuje kafeterię jako tindera/ psychoterapię/ alternatywne życie/ cośtamcośtam, to może mieć całkiem inne podejście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 129 Napisano 3 godziny temu Ciekawe co z tą dziewczyną od Smoka. Czy udziela się tutaj jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał: widzialas bylas w tych tematach tylko pewnie trkatowalas to ze gada tak od x czasu wiec penwie nigdzie nie pojedzie On sie często żegnał i nie traktowałam tego powaznie. Szkoda ze tak polazł i już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 121 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: I Ci dogodziła Była taka całkiem niedawno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 133 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał: brudne paznokcie tez moga zaszkodzic Dla mnie najbardziej hardkorowe jest wyobrażanie sobie jak ludzie się zarażają owsicą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ciekawe co z tą dziewczyną od Smoka. Czy udziela się tutaj jeszcze Ona mi pisala ze libed raczej woli chłopców. Nie Lubie jej:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, aphex_twin napisał: Nie zgadzam sie. Grzyba po 1 musisz złapać po 2 musi mieć warunki do rozwoju wilgoć itd. Uszkodzona skore. Kazdt moze go mieć nawet czysta osoba. A to ze ktos np stanął gdzieś boso nie znaczy ze jest brudasem. Czy ze był na basenie nie nie musisz sie zarazic od kogos bo inaczej ludzie bez kontaktu z innymi by nigdy nie mieli. grzybice bardzo latwo samemu wyhodować nie pisze ze tylko brudasy moga miec ale ze z brudu tez mozna miec. wiadomo ze mozna sie zarazic ale mozna tez sobie wyhodowac w brudzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 129 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Była taka całkiem niedawno Wiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Spaghetti .... napisał: Ty do nich nie należysz wiem Jeszcze się taka nie urodziła co by mi dała radę Dobrze że nie jestem wielka bo nie umiem krzyczeć i głupio tak być wielką I cichą może właśnie teraz się rodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, aphex_twin napisał: On sie często żegnał i nie traktowałam tego powaznie. Szkoda ze tak polazł i już no wlasnie a raz sie pozegnal i nie wszedl wiecej poza tym on coraz wiecej pisal ze trzeba tu nie wchodzic z czasemn i przestal wchodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał: jak tu nie wchdozisz 2 tyg to ciie juz nie ciagnie i ci sie nie chce ja tak mam jak nie pisze 2 tyg to pozniej juz mnie dwa lata nie ma Tak zAwszs tak mowisz po urlopie ze już sie odzwyczaiłeś i cie nie ciagnie a potem wchodzisz i nawalasz 4 doby jak oszalały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach