kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu dlatego jak ich dzisiaj widzialem an torach w slawkowie to bym gonil z pala nierobow bo pewnie normalnei dniówke w kopalni mieli zaplacona a blokowali pociagi z rzekoma stalą a tak naprawde paczkami z temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 4 Napisano 3 godziny temu 44 minuty temu, Baba napisał: 15 tyś netto Bzdura!!! Ta średnia im chyba wyszła z podsumowania zarobków dyrektora i hydraulika Pewnie, że bajki piszą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, salix napisał: Zazwyczaj koleżankę czy "osobę towarzyszaca" prosi się o dopilnowanie zeby nikt się nie dobijał do kabiny w trakcie jak to jeż określa robienia "kupy". W życiu nie poprosiłam kogoś zeby wszedł ze mną do kibla. to byl koncert pewnie tam cpaly a nie robily kupy myslcie troche jak wchodza w kilak to zwykle alkusi albo cpuni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: to byl koncert pewnie tam cpaly a nie robily kupy myslcie troche jak wchodza w kilak to zwykle alkusi albo cpuni trafiłeś w punkt ćpajo tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: libed też chodzisz do kibla z kolego ? nie, ja nie cpam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu ale dwoch moich kolegow raz poszlo razem i sikali obok siebie do pisuarow i jeden zauwazyl u drugiego chorego siurka i co najlepsze wyleczyl go poszedl do apteki kupil mu jakies specyfiki bot o bylo zagranica i go uzdrowil to dzisiaj sie z tego smiejemy a ten chory chorobe przyniosl z tindera 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 323 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: tu na Śląsku 1 raz widziałem chłopów wchodzących razem do kibla i to hetero Masakra, wchodzenie z kimś do toalety kojarzy mi się z klimatami "my dzieci z dworca zoo" albo jakims fetyszem kupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu tak sie zastanawialismy przez pol wyjazdu co on taki jakis dziwny na tym wyjezdzie a pozniej sie wydalo ze chory byl i dlatego sie nie zachowywal jak zwykle i nie wyrywal bab w knajpach po pijaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: ale dwoch moich kolegow raz poszlo razem i sikali obok siebie do pisuarow i jeden zauwazyl u drugiego chorego siurka i co najlepsze wyleczyl go poszedl do apteki kupil mu jakies specyfiki bot o bylo zagranica i go uzdrowil to dzisiaj sie z tego smiejemy a ten chory chorobe przyniosl z tindera twoi koledzy bzykajo tinderelle bez gumy a fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: tak sie zastanawialismy przez pol wyjazdu co on taki jakis dziwny na tym wyjezdzie a pozniej sie wydalo ze chory byl i dlatego sie nie zachowywal jak zwykle i nie wyrywal bab w knajpach po pijaku chory na ptaka i wory czyli na wenerę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: choć nie ty Krakus jesteś to powiedz czy widziałeś Elę Gawin jakby nie kafeteria to nie wiedzialbym kto to jest a ona nie z poznania bo ona mi sie z bicem kojarzy ? nie znam ludzi znanych z tego ze sa znani an jakism go.wnoportalu ja nie wiem kto to jest zwykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: jakby nie kafeteria to nie wiedzialbym kto to jest a ona nie z poznania bo ona mi sie z bicem kojarzy ? nie znam ludzi znanych z tego ze sa znani an jakism go.wnoportalu ja nie wiem kto to jest zwykle z Krakowa jest a szczególnie lubi Żabki i stacje benzynowe stoiska z alkoholem i darmowe kąpiele na Zakrzówku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: trafiłeś w punkt ćpajo tu pomieszkasz dluzej w tje brzydocie to moze tez zaczniesz cpac zeby bylo bardziej kolorowo a tak serio to teraz chyba wszedzie cpaja skoro nawet prominentni politycy na spotkaniu w onz laduja w dziaslo to co sie dziwic jakims menelom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 3 godziny temu z Poznania jest chyba Ohirson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 3 godziny temu a i ten jak mu tam Trupiarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: twoi koledzy bzykajo tinderelle bez gumy a fuj moi koledzy wierza ze hiva zabija prysznic jak sie szybko wezmie a hpv ma przeciez i tak prawie kazdy ten drugi poglad jest tez obecny na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał: pomieszkasz dluzej w tje brzydocie to moze tez zaczniesz cpac zeby bylo bardziej kolorowo a tak serio to teraz chyba wszedzie cpaja skoro nawet prominentni politycy na spotkaniu w onz laduja w dziaslo to co sie dziwic jakims menelom nom niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu a moj kolega gornik to uwaza ze prostytutki to maja mniej zarazkow niz takie normalne baby bo bardziej dbaja i sie zabezpieczaja a taka baba z dyskoteki to daje kazdemu bez gumy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał: moi koledzy wierza ze hiva zabija prysznic jak sie szybko wezmie a hpv ma przeciez i tak prawie kazdy ten drugi poglad jest tez obecny na kafeterii niech odkażo siurka w wódce a ty w co wierzysz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: a moj kolega gornik to uwaza ze prostytutki to maja mniej zarazkow niz takie normalne baby bo bardziej dbaja i sie zabezpieczaja a taka baba z dyskoteki to daje kazdemu bez gumy z nim się zgadzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: chory na ptaka i wory czyli na wenerę nie wiem nie ogladalem ale jakis grzyb to byl bo baba z tindera mu napisala ze go przeprasza ale nie wiedziala ze ma jakas grzybice faktem jest ze ten drugi poszedl do apteki i sie dogadal jakie leki kupic a to proste nie jest wytlumaczyc babie w dzikim kraju ktora pewnie srednio zna anagielski o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: z Poznania jest chyba Ohirson 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: a i ten jak mu tam Trupiarz nic mi te nazwy nie mowia ale to chyba lepiej dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: nie wiem nie ogladalem ale jakis grzyb to byl bo baba z tindera mu napisala ze go przeprasza ale nie wiedziala ze ma jakas grzybice faktem jest ze ten drugi poszedl do apteki i sie dogadal jakie leki kupic a to proste nie jest wytlumaczyc babie w dzikim kraju ktora pewnie srednio zna anagielski o co chodzi ale że były bez recepty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: nic mi te nazwy nie mowia ale to chyba lepiej dla mnie jeden to taki gruby śpiewający atencyjny gej a drugi lata za wszystkimi celebrytami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: niech odkażo siurka w wódce a ty w co wierzysz ? ja wierze w zdrowy rozsadek 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: z nim się zgadzam widac ze juz zaczynasz miec gornicze myslenie ja sie nie zgadzam bno do div chodza takei bycze menele tirowce z brudnymi lapami i mewy ktorzy z niejednego roksowego pieca chleb jedli i inne smakowitosci a te z dyskotek to z jakimis incelami pewnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 3 godziny temu to fajnych masz libed kolegów ale w sumie ja mam podobnie xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: ja wierze w zdrowy rozsadek widac ze juz zaczynasz miec gornicze myslenie ja sie nie zgadzam bno do div chodza takei bycze menele tirowce z brudnymi lapami i mewy ktorzy z niejednego roksowego pieca chleb jedli i inne smakowitosci a te z dyskotek to z jakimis incelami pewnie ale divy używajo gumy xD słuchałem kiedyś wywiadu z prostytutko celebrytko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 129 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, mr_Kumpir napisał: ale ma 180 cm xD Ja 175. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: ale że były bez recepty tam wszystko bylo bez receptyu ludzie stamtad sterydy do pl przemycaja sa kraje gdzie nie ma recept kupujesz antybiotyk jaki chcesz moze z psychotropami jest inaczej nie wiem ale nawet tam gdzie sa na recepta to wizyta u lekarza kosztuje 20zl sa podobno jakies aplikacje nawet ze laczysz sie z lekarzem przez aplikacje i masz recepte. nie wszedzie jest jak w europie to z ta aplikacja to pamietam ze pomyslalem ze dobre w pl tego jeszcze chyba nie ma ktos moglby wprowadzic bo to bylo przed pandemia teraz w pl tez mozesz przeciez na olx kupic recepte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 182 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał: ja to wiem i sa rozne waloryzacje ten rzad daje procentowa a poprzedni kwotowa wiec ci co mieli duzo dostawali ulamek procenta a ci ktorzy nie pracowali i mieli jakeis minimalne dostawali 10% nie musisz mi tlumaczyc podstawowych ekonomicznych pojec ja je naprawde znam pisalismy o sredniej gorniczej pensji nie emeryturze i ona wynosi ile wynosi i biedy nie klepie statystyczny gornik a jakby babe wyslal do roboty to by sie spokojnie zaliczal do 10% najbogatszych wg dochodu na glowe Nie rozumiem twoich tekstów. Jeśli emeryt ma przykładowo 9 tys brutto, to zgodnie z obowiązującą waloryzacją będzie ta kwota pomnozona o procenty. Mówię o każdym emerycie, bez względu na zawód. Poprzedni rząd też tak robił. I nieskromnie dodam, że mam 15 lat pracy Niedługo dostanę swoją emeryturę i nie wiem czy będę miała o czym z wami biedakami rozmawiać I jeszcze znowu trafiłam dzisiaj trójkę w lotto. Kolejny raz w tym roku. Spadam sobie helikopter za to kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach