250GodzinTak 129 Napisano 3 godziny temu Pogadajmy może o grubych i zaniedbanych chłopach, a nie tylko jeden i ten sam temat jest ciągle wałkowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 3 godziny temu rozwinęliście się xD no to hurtem wolę chude niż grube dziewczyny ale 10 kg nadwagi przeżyję mam znajomych górników z emeryturo 7-10 k netto więc chyba nie zarabiajo 7 k znam kilka chudych lasek które jedzą więcej niż dwumetrowy kulturysta i nie ćwiczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 182 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, aphex_twin napisał: Moja mama w tym okresie co byłyśmy małe była właśnie taka chuda i tez wpoerdalala ale tez od karmienia sie chyba tak chudnie bo tez miałam psiapsi która przy karmieniu była chudsza niz przed ciąża Możliwe, po porodzie schudłam jeszcze bardziej. Byłam brzydka jak 100 diabłów, bo mam figurę klepsydry i bez tłuszczu kości odstają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: rozwinęliście się xD no to hurtem wolę chude niż grube dziewczyny ale 10 kg nadwagi przeżyję mam znajomych górników z emeryturo 7-10 k netto więc chyba nie zarabiajo 7 k znam kilka chudych lasek które jedzą więcej niż dwumetrowy kulturysta i nie ćwiczo Ale swoja utuczyłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 24 minuty temu, Baba napisał: A to prawda, że wy pijecie kawę z syropem lawendowym? Podobno to jest sekret płaskiego brzucha? piję driny z syropem lawendowym Edytowano 3 godziny temu przez mr_Kumpir Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Baba napisał: I stąd się właśnie biorą plotki o zarobkach górników Powiem ci coś więcej. Emeryt górniczy ma częściej podwyżki niż pracownik kopalni. Bo waloryzacja odbywa się każdego roku, podwyżki nie. no ale jakie plotki nie rozumiesz co znaczy srednia w kazdym zawodize srednia bedzie obejmowala tez dyrektora a dlaczego maja miec podwyzki w kazdym roku ? to poakzuje patologie w gornictwie ze oni sie dziwi ze nie maja podwyzki co roku co wiecej jedna z tych ich 14 czy 15 to tzw. zyski i te glaby domagaja sie zyskow nawet jak kopalnia w danym roku ma straty jak sa zyski to chca bo to oni wypracowali a jak strata to tez chca bo to nie ich wina tylko zarzadu oni kopali tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 3 godziny temu cieszę się libed że temacik ci się podoba xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, aphex_twin napisał: Ale swoja utuczyłeś ta z 56 na 60 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Qwerty88 napisał: on ma wszedzie znajomych, jest co kilka dni na śląsku to niech sie spyta znajomych gdzie ma lądowisko dealer na P to sie dowie. Czemu ja mam mu świat pojaśniać, jak on bredzi jak potłuczony ale nie kazdy sie interesuje jakims dealerem na p i gdzie on mieszka pietrzak ? kupowalem u niego kiedys samochod do dzisiaj go mam ale nie wiem gdzie mieszka wiec nie wiem skad ktos inny ma wiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, aphex_twin napisał: Ja w toi toiu to sie boje ruszyc niczym saper żeby nic tam nie dotknąć a i tak jakos nie umiem sie tam umościć a co dopiero z 2 osobami jedna pewnie jedna noga stała w dziurze Wyobraź sobie że stoisz jak sardynka a kumpela siedzi robi kupe i gada do ciebie cały czas jakby to bylo normalne. Jak skoczyła to mowi teraz ty a ja mi sie odechciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 182 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: mam znajomych górników z emeryturo 7-10 k netto więc chyba nie zarabiajo 7 k I to jest przeciętna emerytura netto górników, którzy przeszli na emeryturę kilka lat temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał: ale nie kazdy sie interesuje jakims dealerem na p i gdzie on mieszka pietrzak ? kupowalem u niego kiedys samochod do dzisiaj go mam ale nie wiem gdzie mieszka wiec nie wiem skad ktos inny ma wiedziec Ładne ma nuzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 182 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: piję driny z syropem lawendowym Słodki jest ten syrop? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: cieszę się libed że temacik ci się podoba xD wyjatkowo ci sie udal ten temat teraz wsciekle baby ze slaska nie tylko mnie beda atakowaly ale tez ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: I to jest przeciętna emerytura netto górników, którzy przeszli na emeryturę kilka lat temu. no wiec sama sobie oidpowiedzialas jak netto tyle wynosi przecietna emerytura to przecietne wynagrodzenie to minimum dwa razy tyle powinno wynosic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Słodki jest ten syrop? moja koleżanka robiła i pycha bardzo intensywny ale potem kupiłem na Allegro i skład dobry lawendy sporo ale mega ulepek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Fekalio Gonzalez napisał: Ładne ma nuzie? ten dealer ? nie wiem jakis sprzedawca mi samochod wydawal wlasciciel nie zaszczycil nawet usciskiem reki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 129 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: ta z 56 na 60 kg Jakieś 5 kg więcej ode mnie waży. Mnie bieganie, siłownia i dieta pozwalają utrzymać wagę i nie wrócić do efektu jojo . Oczywiście czasami pogrzeszę czymś słodkim, bo nie można całe życie siebie odmawiać i być na diecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: ten dealer ? nie wiem jakis sprzedawca mi samochod wydawal wlasciciel nie zaszczycil nawet usciskiem reki Qwerty czy ładne ma nuzie znaczy się xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jakieś 5 kg więcej ode mnie waży. Mnie bieganie, siłownia i dieta pozwalają utrzymać wagę i nie wrócić do efektu jojo . Oczywiście czasami pogrzeszę czymś słodkim, bo nie można całe życie siebie odmawiać i być na diecie ale ma 180 cm xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Fekalio Gonzalez napisał: Qwerty czy ładne ma nuzie znaczy się xD no juz napsialem an forum pare lat temu wywiazalem sie z umowy byla reklama za kolejna nie zaplacono poza tym przez te jakies 4 lata to sie wiele moglo zmienic z wad to brakowalo w nich stop Edytowano 2 godziny temu przez kontospecjalniedlamary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 182 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał: no ale jakie plotki nie rozumiesz co znaczy srednia w kazdym zawodize srednia bedzie obejmowala tez dyrektora a dlaczego maja miec podwyzki w kazdym roku ? to poakzuje patologie w gornictwie ze oni sie dziwi ze nie maja podwyzki co roku co wiecej jedna z tych ich 14 czy 15 to tzw. zyski i te glaby domagaja sie zyskow nawet jak kopalnia w danym roku ma straty jak sa zyski to chca bo to oni wypracowali a jak strata to tez chca bo to nie ich wina tylko zarzadu oni kopali tak samo Waloryzacja rent i emerytów odbywa się każdego roku i obejmuje Każdego emeryta i rencistę w Polsce. Rząd ogłosi, że wyniesie np. 5.5 % i wszyscy będą mieli podwyższoną ( pomnożone o zarobek brutto). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 182 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: moja koleżanka robiła i pycha bardzo intensywny ale potem kupiłem na Allegro i skład dobry lawendy sporo ale mega ulepek I to ma odchudzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 323 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, aphex_twin napisał: Ja w toi toiu to sie boje ruszyc niczym saper żeby nic tam nie dotknąć a i tak jakos nie umiem sie tam umościć a co dopiero z 2 osobami jedna pewnie jedna noga stała w dziurze Zazwyczaj koleżankę czy "osobę towarzyszaca" prosi się o dopilnowanie zeby nikt się nie dobijał do kabiny w trakcie jak to jeż określa robienia "kupy". W życiu nie poprosiłam kogoś zeby wszedł ze mną do kibla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: I to ma odchudzić? no dziwię się ale zależy do czego dolewajo na Macu i drożdżówkach można też schudnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, salix napisał: Zazwyczaj koleżankę czy "osobę towarzyszaca" prosi się o dopilnowanie zeby nikt się nie dobijał do kabiny w trakcie jak to jeż określa robienia "kupy". W życiu nie poprosiłam kogoś zeby wszedł ze mną do kibla. tu na Śląsku 1 raz widziałem chłopów wchodzących razem do kibla i to hetero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 2 godziny temu libed też chodzisz do kibla z kolego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Waloryzacja rent i emerytów odbywa się każdego roku i obejmuje Każdego emeryta i rencistę w Polsce. Rząd ogłosi, że wyniesie np. 5.5 % i wszyscy będą mieli podwyższoną ( pomnożone o zarobek brutto). ja to wiem i sa rozne waloryzacje ten rzad daje procentowa a poprzedni kwotowa wiec ci co mieli duzo dostawali ulamek procenta a ci ktorzy nie pracowali i mieli jakeis minimalne dostawali 10% nie musisz mi tlumaczyc podstawowych ekonomicznych pojec ja je naprawde znam pisalismy o sredniej gorniczej pensji nie emeryturze i ona wynosi ile wynosi i biedy nie klepie statystyczny gornik a jakby babe wyslal do roboty to by sie spokojnie zaliczal do 10% najbogatszych wg dochodu na glowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 2 godziny temu choć nie ty Krakus jesteś to powiedz czy widziałeś Elę Gawin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał: no juz napsialem an forum pare lat temu wywiazalem sie z umowy byla reklama za kolejna nie zaplacono poza tym przez te jakies 4 lata to sie wiele moglo zmienic z wad to brakowalo w nich stop Jak będzie stalkowac to jest materiał na nia a wiecznie screenami straszy i podjudza WTF to nielogiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach