250GodzinTak 129 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Nie zwariowałem, maks glany lub kowbojki albo sportowe plus dzinsy i bluza Kapelusz i rewolwer też? I może jeszcze koń do tego? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 129 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, aphex_twin napisał: Zaba napisała co i jak a bennie zniknal z dnia na dzień no i jeszcze jest jedna rzecz która mnie martwi Ktos kiedyś tu pisał, że Benny nie żyje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie zażywam antybiotyków i daleka jestem by komuś polecać. Nie choruję to raz, a dwa antybiotyki wyławiają organizm i powodują grzybice pochwy u kobiet. Mam kuzynkę lekarkę i to ona mi mówiła, że przy antybiotyach, powinno się zażywać osłonę, to dodatkowo jeszcze prosić lekarza o wypisanie globulek dopochwowych Clotrimazolum, bo grzybica i dyskomfort murowane Czasami antybiotyki to jedyne wyjście. Nie chodzi o to żeby brać na katar ale jak inaczej działać jak masz bakterie? Ja tez nie biorę często ale np na anginę muszę a osłona to podstawa co do grzybicy pochwy to prawda i zawsze sie dziwie tym śmiechom z grzybicy pochwy jak właśnie wystarczy sie wyjałowić i sie to ma i ocenianie tego jakby ktos był syfiarzem albo przyniósł to z klubu a to nie ma nic wspolnego z higiena Edytowano 3 godziny temu przez aphex_twin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 133 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, aphex_twin napisał: Właśnie nie wiem jak i na co sie zdiagnozowali ale widocznie obaj koledzy obeznani Ale mysle ze to musiało być coś grubszego skoro miał jakaś narośl (ohyda). U kobiet grzybica sie objawia pieczeniem a nie rosną w niej pieczarki. Wiec jesli to było coś widocznego gołym okiem to jakaś grubsza Wenera imo Nie wiem jak by to u faceta wyglądało. Jednak trochę się różnimy, oni bardziej skóra, my bardziej błona śluzowa. Oprócz pieczenia bywają białe farfocle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Jeśli to był grzyb na siurku, to i w pl clotrimazol jest bez recepty. neomcyna to podobno antybiotyk sprzed 40 lat i nie powino sie go juz stosowac bo sa nowe znacznie lepsze to chyba jakas masc/krem jest z neomycyna jak dobrze kojarze bo mam uczylenie na neomycyne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 121 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Spokojnie nie każda jest wielka I gruba, więc zawsze wybieram średnią lub szczupłą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Deficyt kaloryczny a nie czary mary! dokladnie a baby wierza ze zjedza cale ciasto a pozniej wypija zielona herbate i jakby nie jadly 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał: chociaz raz mnie ktos wyreczyl w napisaniu tego Każda kobieta powyżej 170 jest wielka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał: neomcyna to podobno antybiotyk sprzed 40 lat i nie powino sie go juz stosowac bo sa nowe znacznie lepsze to chyba jakas masc/krem jest z neomycyna jak dobrze kojarze bo mam uczylenie na neomycyne Ale antybiotyk na grzyba? Antybiotyk jest na bakterie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 129 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, aphex_twin napisał: Czasami antybiotyki to jedyne wyjście. Nie chodzi o to żeby brać na katar ale jak inaczej działać jak masz bakterie? Ja tez nie biorę często ale np na anginę muszę Nigdy nie miałam anginy, może jako dziecko jedynie. A tak to odpukać. Ale na mammografię się zapisałam, bo nigdy nie robiłam, więc zrobić trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, aphex_twin napisał: Właśnie nie wiem jak i na co sie zdiagnozowali ale widocznie obaj koledzy obeznani Ale mysle ze to musiało być coś grubszego skoro miał jakaś narośl (ohyda). U kobiet grzybica sie objawia pieczeniem a nie rosną w niej pieczarki. Wiec jesli to było coś widocznego gołym okiem to jakaś grubsza Wenera imo no to podobno bylo dobrze widoczne z daleka moze juz dlugo to mial nie wiem najlepsze bylo ze oni sie dogadali dopiero rano bo jeden drugiemu opowiadal sen ze snilo mu sie ze sikali i ten mial cos na siurku a ten mu mowi ze to nie byl sen byli w knajpie i tak bylo no i jak zrozumial ze urwal mu sie film i na serio to nie sen to wtedy na trzezwo mu ogarnal leki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 121 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Kapelusz i rewolwer też? I może jeszcze koń do tego? Bal przebierańców miałem dawno temu konie znam i lubię, ale tylko w stadninie Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 133 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał: dokladnie a baby wierza ze zjedza cale ciasto a pozniej wypija zielona herbate i jakby nie jadly A że nie działa, to się przerzucają na czerwoną herbatę A potem na inne cuda aktualnie modne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu Grzybica prącia objawia się przede wszystkim silnym swędzeniem, pieczeniem i zaczerwienieniem żołędzi, napletka oraz skóry okolic intymnych. Może pojawić się również biała, serowata wydzielina pod napletkiem, nieprzyjemny zapach, małe krostki, pęcherzyki oraz nadżerki. Dodatkowo, choroba może wywoływać ból podczas oddawania moczu i dyskomfort podczas stosunków seksualnych. Typowe objawy grzybicy prącia to: Świąd i pieczenie: Często nasilają się podczas oddawania moczu lub aktywności seksualnej. Zaczerwienienie: Może obejmować żołądź i napletek, a skóra staje się obrzęknięta. Wydzielina: Charakterystyczna, biała, serowata wydzielina może zbierać się pod napletkiem. Zmiany skórne: Na skórze pojawiają się drobne krostki, grudki, pęcherzyki, a także zaczerwienione rumienie. Nadżerki i pęknięcia: Skóra może pękać, prowadząc do powstawania drobnych, połyskujących ran i pęknięć, zwłaszcza pod napletkiem. Zapach: Zmieniona chorobowo wydzielina może mieć nieprzyjemny zapach. Ból i dyskomfort: Ból może towarzyszyć oddawaniu moczu i stosunkom seksualnym. Mogą być grudki ale jak on to dostrzegł z daleka to wyobraziłam sobie jakaś ohydna wielka narośl a nie grudki jakies małe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 129 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Bal przebierańców miałem dawno temu konie znam i lubię, ale tylko w stadninie W fotografii ładnie wychodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 133 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, aphex_twin napisał: Ale antybiotyk na grzyba? Antybiotyk jest na bakterie To albo nie miał grzyba, albo mowa o podobnej z nazwy natamycynie na grzyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie miałam anginy, może jako dziecko jedynie. A tak to odpukać. Ale na mammografię się zapisałam, bo nigdy nie robiłam, więc zrobić trzeba. A ja często chociaz ostatnio to opanowałam. Dlatego właśnie nienawidze klimy ja robie regularnie usg od 10 lat Edytowano 3 godziny temu przez aphex_twin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, aphex_twin napisał: Zaba napisała co i jak a bennie zniknal z dnia na dzień no i jeszcze jest jedna rzecz która mnie martwi no napisalem ze nie mial mu kto wyslac maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Spaghetti .... napisał: I gruba, więc zawsze wybieram średnią lub szczupłą Byleby nie wielką i grubą bo cie zakrzyczy i nic nie będziesz mial do powiedzenia Edytowano 3 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ktos kiedyś tu pisał, że Benny nie żyje. a o tobie ktos kiedys pisal ze ci chlop w leb strzelil tyle sa warte te rewelacje bo obje te rewelacje chyba pisal moon Edytowano 3 godziny temu przez kontospecjalniedlamary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Ktos kiedyś tu pisał, że Benny nie żyje. Zartujesz chyba. Kto pisał widmok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał: no napisalem ze nie mial mu kto wyslac maila Ale zaba przed odejście mm z Kafe pisala czemu nie chce tu pisać itd a bennie zniknął z dnia na dzień a nawalal tu rowno i dużo ciężko mi uwierzyc ze nagle zniknął na wieki i njz nie pisze bo mu sie znudziło. W momentach nudy czy podczas libacji jakie to rzekomo mieliśmy wspólnie chociażby by sie zalogował. temu mnie to martwi Edytowano 3 godziny temu przez aphex_twin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 121 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: W fotografii ładnie wychodzą To prawda, miałem okazję fotki trzasnąć jak pracowałem kiedyś w tych klimatach Klimat super, ale praca do łatwych nie należała. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, aphex_twin napisał: Czasami antybiotyki to jedyne wyjście. Nie chodzi o to żeby brać na katar ale jak inaczej działać jak masz bakterie? Ja tez nie biorę często ale np na anginę muszę a osłona to podstawa co do grzybicy pochwy to prawda i zawsze sie dziwie tym śmiechom z grzybicy pochwy jak właśnie wystarczy sie wyjałowić i sie to ma i ocenianie tego jakby ktos był syfiarzem albo przyniósł to z klubu a to nie ma nic wspolnego z higiena z higiena pewnie tez ma bo mozna miec grzybice z brudu np. paznokci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał: a o tobie ktos kiedys pisal ze ci chlop w leb strzelil tyle sa warte te rewelacje bo obje te rewelacje chyba pisal moon Moon to pisze ze kotarba nie żyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 121 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Byleby nie wielką i grubą bo cie zakrzyczy i nic nie będziesz mial do powiedzenia Nie znoszę jak ludzie krzyczą szczególnie kobiety masakra, bo muszę krzyczeć głośniej od nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: z higiena pewnie tez ma bo mozna miec grzybice z brudu np. paznokci Grzybice paznokci sie łapie łapiąc grzyba na basenie itd. Wiec z brudu - cudzego. Jak sie tym zarazisz to co zrobisz zmyjesz? To nie ma aż takiego znaczenia ta higiena skoro sie tym załapiesz i to łapiesz skądś. To tak jakby ktos cie zaraził covidem i pwoiedziec ze to z brudu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał: z higiena pewnie tez ma bo mozna miec grzybice z brudu np. paznokci Jesli chodzi o pochwę to akurat higiena może jedynie zaszkodzić np mycie agresywnymi środkami może powodować właśnie wysuszenie i grzyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, aphex_twin napisał: Ale antybiotyk na grzyba? Antybiotyk jest na bakterie sprawdzilem i pomylilem cos to jednak nie jest z neomycyna leki na grzybice sie jakos nazywaja cala grupa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał: dokladnie a baby wierza ze zjedza cale ciasto a pozniej wypija zielona herbate i jakby nie jadly Mężczyźni wierzą że ten brzuch po piwie co im urósł da sie zmniejszyć poprzez przerzucenie sie na wódkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach