kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: jeden to taki gruby śpiewający atencyjny gej a drugi lata za wszystkimi celebrytami nie mam konto na gow.noportalach nie znam nikogo kto jest znany stamtad crazy pewnie bedzie wiedziala ona sledzi tych roznych de.bili co robia i gdzie byli na wakacjach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ja 175. Jesteś wielka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: to fajnych masz libed kolegów ale w sumie ja mam podobnie xd kazdy zna jakas patologie tylko ine kazdy sie przyznaje bo jak jest taki sam to uwaza ze to normalne 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: ale divy używajo gumy xD słuchałem kiedyś wywiadu z prostytutko celebrytko mysle ze jak janusz powie ze zamiast 300 da 500 to i przestaja uizywac poza tym znam jednego ktory opowiadal jak taka wizyta wyglada i jednak wiem ze smakowitosci za pomoca jamy ustnej tez sie roznosza a ta diva moze nie wiedziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 129 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Baba napisał: Nie rozumiem twoich tekstów. Jeśli emeryt ma przykładowo 9 tys brutto, to zgodnie z obowiązującą waloryzacją będzie ta kwota pomnozona o procenty. Mówię o każdym emerycie, bez względu na zawód. Poprzedni rząd też tak robił. I nieskromnie dodam, że mam 15 lat pracy Niedługo dostanę swoją emeryturę i nie wiem czy będę miała o czym z wami biedakami rozmawiać I jeszcze znowu trafiłam dzisiaj trójkę w lotto. Kolejny raz w tym roku. Spadam sobie helikopter za to kupić Co sobie za 3 kupisz? Zdradź tajemnice. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał: nie mam konto na gow.noportalach nie znam nikogo kto jest znany stamtad crazy pewnie bedzie wiedziala ona sledzi tych roznych de.bili co robia i gdzie byli na wakacjach nie czeba mieć nigdzie konta są na jutubie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 121 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Ja 175. A ja 178 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał: kazdy zna jakas patologie tylko ine kazdy sie przyznaje bo jak jest taki sam to uwaza ze to normalne mysle ze jak janusz powie ze zamiast 300 da 500 to i przestaja uizywac poza tym znam jednego ktory opowiadal jak taka wizyta wyglada i jednak wiem ze smakowitosci za pomoca jamy ustnej tez sie roznosza a ta diva moze nie wiedziala jakie smakowitości xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: Nie rozumiem twoich tekstów. Jeśli emeryt ma przykładowo 9 tys brutto, to zgodnie z obowiązującą waloryzacją będzie ta kwota pomnozona o procenty. Mówię o każdym emerycie, bez względu na zawód. Poprzedni rząd też tak robił. I nieskromnie dodam, że mam 15 lat pracy Niedługo dostanę swoją emeryturę i nie wiem czy będę miała o czym z wami biedakami rozmawiać I jeszcze znowu trafiłam dzisiaj trójkę w lotto. Kolejny raz w tym roku. Spadam sobie helikopter za to kupić nie poprzedni rzad stosowla waloryzacje kwotoa albo kwotowo procentowa wiec kazdy dostawal tyle samo a teraz kazdy dostaje inaczej bo to procent od tego co ma. przeczytaj co to waloryzacja kwotowa a co procentowa mnie sie nie chce tlumaczyc ale ja ci nie licze kasy i jak pisze ze jakby wygonil babe do roboty to nie pisze o tobie i twoim chlopie tylko o slasku jako calosci i trendow jakie tam panuja. jak bede chcial napsiac o tobie to napisze wprost tez wygralem 24zl pare dni temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: A ja 178 ... Nie pasujesz do niej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Jesteś wielka chociaz raz mnie ktos wyreczyl w napisaniu tego 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: nie czeba mieć nigdzie konta są na jutubie xD jutuberow tez nie znam dla mnie to jeden sort patologi tylko stanowksiego znam ale to dlatego ze kiedys byl dziennikarzem no i mazurka bo pamietam jak z zalewskim mieli smiedszna rubryke we wprost Edytowano 3 godziny temu przez kontospecjalniedlamary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: jakie smakowitości xD nie znasz tego ? jak bedzie mewa to zapytaj go jakie smakowitosci lizal w gliwicach to albo sie wkurzy i pojdzie albo moze ci opowie tak to okreslil slowem "smakowitosci" Edytowano 3 godziny temu przez kontospecjalniedlamary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 323 Napisano 3 godziny temu 17 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał: to byl koncert pewnie tam cpaly a nie robily kupy myslcie troche jak wchodza w kilak to zwykle alkusi albo cpuni Mówiłam że wchodzenie z kimś do kabiny toaletowej kojarzy mi się z cpunskimi klimatami. Jez natomiast twierdzi ze kobiety są dziwne i chcą żeby jeżyk im towarzyszyła w kabinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu w sumei jeden lubi praw...i, inny kanie a jeszcze inny chodzi do divy na grzyby 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 121 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie pasujesz do niej W butach 180, ale nie muszę pasować nie szukam tu kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 116 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał: w sumei jeden lubi praw...i, inny kanie a jeszcze inny chodzi do divy na grzyby xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Mówiłam że wchodzenie z kimś do kabiny toaletowej kojarzy mi się z cpunskimi klimatami. Jez natomiast twierdzi ze kobiety są dziwne i chcą żeby jeżyk im towarzyszyła w kabinie. bo moze jez to nie kobieta cholera ja tam wie dziwnie sie zachowuje moze to baba moze babcia a moze jakis chlop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu 20 minut temu, mr_Kumpir napisał: ale że były bez recepty We Francji niektóre antybiotyki są bez recepty ja raz kupowałam jednodniowy na zapalenie pęcherza wtedy jeszcze tam nie mieszkałam i byłam zaskoczona. Ale przeszło jak reka odjął zamiast sie męczyć kilka z dni z urofuragina jakaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu Ziemniak zna tych juciuberow jak bennie te ele gawin itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 129 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Spaghetti .... napisał: W butach 180, ale nie muszę pasować nie szukam tu kobiety Chodzisz w butach na koturnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu Głupi ten bennie ze nie daje znaki zycia chociaz przez tyle czasu. Mam nadzieje ze wszystko z nim Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fekalio Gonzalez 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, aphex_twin napisał: Ziemniak zna tych juciuberow jak bennie te ele gawin itd to sa znane jakies ułomy duzo ludzi to oglada nie wiem co w tym ciekawego zbytnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 133 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, aphex_twin napisał: We Francji niektóre antybiotyki są bez recepty ja raz kupowałam jednodniowy na zapalenie pęcherza wtedy jeszcze tam nie mieszkałam i byłam zaskoczona. Ale przeszło jak reka odjął zamiast sie męczyć kilka z dni z urofuragina jakaś Jeśli to był grzyb na siurku, to i w pl clotrimazol jest bez recepty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fekalio Gonzalez napisał: to sa znane jakies ułomy duzo ludzi to oglada nie wiem co w tym ciekawego zbytnio Mi w kolko sie wyświetla teraz ten magical i jakaś nowa jego dziwna duupa oraz poprzednia jakaś Nikita. Nawet niezła. I do takiego patusa ciągną brzydkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 958 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, Spaghetti .... napisał: W butach 180, ale nie muszę pasować nie szukam tu kobiety Spokojnie nie każda jest wielka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kontospecjalniedlamary 37 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, aphex_twin napisał: Głupi ten bennie ze nie daje znaki zycia chociaz przez tyle czasu. Mam nadzieje ze wszystko z nim Ok zaba zyje to i benne pewnie tez tylko nie ma mu kto maial wyslac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 133 Napisano 3 godziny temu 48 minut temu, Baba napisał: Słodki jest ten syrop? Boszzz, co za pytanie. Syrop z definicji musi być słodki. Zauważyłam, że poszukujesz eliksirów na odchudzanie, jakieś kurkumy na czczo i lawendy w kawie. Im prędzej przestaniesz w to wierzyć tym lepiej. Deficyt kaloryczny a nie czary mary! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Jeśli to był grzyb na siurku, to i w pl clotrimazol jest bez recepty. Właśnie nie wiem jak i na co sie zdiagnozowali ale widocznie obaj koledzy obeznani Ale mysle ze to musiało być coś grubszego skoro miał jakaś narośl (ohyda). U kobiet grzybica sie objawia pieczeniem a nie rosną w niej pieczarki. Wiec jesli to było coś widocznego gołym okiem to jakaś grubsza Wenera imo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 121 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Chodzisz w butach na koturnie? Nie zwariowałem, maks glany lub kowbojki albo sportowe plus dzinsy i bluza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 129 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, aphex_twin napisał: We Francji niektóre antybiotyki są bez recepty ja raz kupowałam jednodniowy na zapalenie pęcherza wtedy jeszcze tam nie mieszkałam i byłam zaskoczona. Ale przeszło jak reka odjął zamiast sie męczyć kilka z dni z urofuragina jakaś Nigdy nie zażywam antybiotyków i daleka jestem by komuś polecać. Nie choruję to raz, a dwa antybiotyki wyławiają organizm i powodują grzybice pochwy u kobiet. Mam kuzynkę lekarkę i to ona mi mówiła, że przy antybiotyach, powinno się zażywać osłonę, to dodatkowo jeszcze prosić lekarza o wypisanie globulek dopochwowych Clotrimazolum, bo grzybica i dyskomfort murowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aphex_twin 47 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał: zaba zyje to i benne pewnie tez tylko nie ma mu kto maial wyslac Zaba napisała co i jak a bennie zniknal z dnia na dzień no i jeszcze jest jedna rzecz która mnie martwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach