Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mr_Kumpir

grube baby ze Śląska

Polecane posty

Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał:

a napisalem ze to dizelnica warszawy ? to przyklad byl

brak słów. nie da sie z tobą normalnie gadać, zawsze odwracasz kota ogonem nawet jak palniesz największą głupotę

• Haha 1

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

dla ciebie najwidoczniej jest to tajemnica, skoro nie wiesz.

a skad mam wiedziec jak ja nie znam katowic kompletnie ? ja nawet nie wiem jakie sa tam dzielnice ale bylem tam setki razy i nigdy nic ladnego tam nie widzialem i na tej podstawie pisze co pisze

Edytowano przez kontospecjalniedlamary

3 minuty temu, Baba napisał:

15 tyś netto 🤣🤣🤣 Bzdura!!! 

Ta średnia im chyba wyszła z podsumowania zarobków dyrektora i hydraulika 🤣

przepraszam p[omylilem sie mialem napsiac brutto

tak srednia to wlasnie i zarobki gornika ryla i dyrektora

8 minut temu, aphex_twin napisał:

No to i tak niezle bo jak w nocy to bywa ciężko. Ja nie znam takich chudych chudych z prawdziwego zdarzenia którzy wpierdalaja. Jedza normalnie, mam znajomego szczupły można powiedziec chudy mogłabym kiedys podać jego przykład bo wydawało mi sie ze wpjerdala zassze a taki chudy,  ale ostatnio mnie zaskoczył bo była sytuacja ze mieliśmy jeść lody a on zjadł jakies płatki na mleku (mało) i powiedział ze on lodow teraz nie bo zjadł te płatki i to byłby za duzy wyrzut insuliny czy coś w tym stylu. Wtedy stwierdziłam ze jest wpjerdalanie i jest wpjerdalanie:) to Francuz a oni są dosyć świadomi żywieniowo do tego jego stary jest lekarzem i zajmuje sie otyłością 

A to prawda, że wy pijecie kawę z syropem lawendowym? Podobno to jest sekret płaskiego brzucha? 

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

brak słów. nie da sie z tobą normalnie gadać, zawsze odwracasz kota ogonem nawet jak palniesz największą głupotę

dalem ci przyklad calej dzielnicy w sensie zabudowy itd, ktora zna cala polska zeby bylo wiadomo o co chodzi nie psialem ze to dzielnica warszawy podaj mi taka dzielnice na slasku skoro jest mzoe byc jakas wioska 

2 minuty temu, Baba napisał:

A to prawda, że wy pijecie kawę z syropem lawendowym? Podobno to jest sekret płaskiego brzucha? 

A to pierwsze slysze 😃 nigdzie sie z tym nie spotkałam 

3 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

a skad mam wiedziec jak ja nie znam katowic kompletnie ? ja nawet nie wiem jakie sa tam dzielnice ale bylem tam setki razy i nigdy nic ladnego tam nie widzialem i na tej podstawie pisze co pisze

przed chwilą pisałeś tak: "ja jestem na slasku co kilka dni nie musisz mi tlumaczyc jak tam jest  ja w zaglebiu mieszkalem pol zycia"

a teraz kompletnie nie znasz katowic? to gdzie ty jesteś co drugi dzień

2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

dalem ci przyklad calej dzielnicy w sensie zabudowy itd, ktora zna cala polska zeby bylo wiadomo o co chodzi nie psialem ze to dzielnica warszawy podaj mi taka dzielnice na slasku skoro jest 

Konstancin to nie dzielnica, człowieku, ani warszawy ani czegokolwiek innego, to osobne miasto

• Like 1

7 minut temu, salix napisał:

Sorry ale to co piszesz brzmi jak właśnie zajadanie emocji, o ktorym wcześniej wspomniałaś i kompulsywne objadanie się.

Nie siedziałam 24 h w lodówce. Chodzi o to, że nic mi się nie odkładało w boczki. Po urodzeniu dziecka żyłam na pełnych obrotach. Nigdy nie byłam typem flegmatyka. 

10 minut temu, aphex_twin napisał:

Jezu co 😀 widze ze promyczki to nie jedyna patologia w twoim zyciu 😃 a do czego ona cie tam potrzebowala😃

To faktycznie przemiana ekspresowa chyba ze miala wieczna biegunkę 😃

Kobiety sa dziwne bo często chcą by iść z nimi do łazienki. Chciała sobie podadać w łazience sikając czy robiąc kupę jej było bez różnicy ale mi już tak 😅

1 minutę temu, Baba napisał:

Nie siedziałam 24 h w lodówce. Chodzi o to, że nic mi się nie odkładało w boczki. Po urodzeniu dziecka żyłam na pełnych obrotach. Nigdy nie byłam typem flegmatyka. 

Pewnie bieganie za 2 latkiem to niezła silka:p

• Haha 1

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Kobiety sa dziwne bo często chcą by iść z nimi do łazienki. Chciała sobie podadać w łazience sikając czy robiąc kupę jej było bez różnicy ale mi już tak 😅

Hahaha 😃

No chodzą razem ale zazwyczaj do różnych kabin 😃 chociaz ostatnio na festiwalu z toi toia wypadły 3 laski 

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

przed chwilą pisałeś tak: "ja jestem na slasku co kilka dni nie musisz mi tlumaczyc jak tam jest  ja w zaglebiu mieszkalem pol zycia"

A ty wiesz ale nie powiesz, bo te ekskluzywne adresy tylko dla wtajemniczonych to pewnie rząd domków jak dla owiec w ktorym sie gnieździsz. 

8 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał:

przepraszam p[omylilem sie mialem napsiac brutto

tak srednia to wlasnie i zarobki gornika ryla i dyrektora

I stąd się właśnie biorą plotki o zarobkach górników 🤣 

Powiem ci coś więcej. Emeryt górniczy ma częściej podwyżki niż pracownik kopalni. Bo waloryzacja odbywa się każdego roku, podwyżki nie.

16 minut temu, Qwerty88 napisał:

Dopiero teraz to zauważyłaś? 😄

1 minutę temu, salix napisał:

A ty wiesz ale nie powiesz, bo te ekskluzywne adresy tylko dla wtajemniczonych to pewnie rząd domków jak dla owiec w ktorym sie gnieździsz. 

on ma wszedzie znajomych, jest co kilka dni na śląsku to niech sie spyta znajomych gdzie ma lądowisko dealer na P to sie dowie. Czemu ja mam mu świat pojaśniać, jak on bredzi jak potłuczony

8 minut temu, aphex_twin napisał:

A to pierwsze slysze 😃 nigdzie sie z tym nie spotkałam 

Ja już kilka razy czytałam, więc pytam u żródła.  Jakiś syrop lawendowy do porannej kawy i brzuch płaski. Dowiedz się co i jak, to będę go szukać 😜

Przed chwilą, Baba napisał:

Ja już kilka razy czytałam, więc pytam u żródła.  Jakiś syrop lawendowy do porannej kawy i brzuch płaski. Dowiedz się co i jak, to będę go szukać 😜

No u nikogo nie widziałam ani w żadnej knajpie 😃no i ten syrop brzmi słodko wiec nie wiem. Prawdziwa Francuzka na śniadanie je szluga i espresso 😃 anie jakies syropy lawendowe 😃

• Haha 1

6 minut temu, aphex_twin napisał:

Pewnie bieganie za 2 latkiem to niezła silka:p

Trafione, zatopione 🤣 

Przed chwilą, Baba napisał:

Trafione, zatopione 🤣 

Moja mama w tym okresie co byłyśmy małe była właśnie taka chuda i tez wpoerdalala 😃 ale tez od karmienia sie chyba tak chudnie bo tez miałam psiapsi która przy karmieniu była chudsza niz przed ciąża 

14 minut temu, Qwerty88 napisał:

dopiesalem tam poizniej cos bo wiedzialem ze nie zrozumieszz tak bywam w katowicach bardzo czesto ale nie znam nazw dzielnic i nigdy tam zadnej ladniej nie widzialem 

dzisiaj bylem tam w laborze w katowiach bo tam mam lekarza i tez nie wiem co to za dzielnica ale wiem ze brzydka 😄 ul wita stwosza ale nie wiem co to wiem ze obok jest osiedle i widzialem ogloszenie ze luksusowa ineruchomosc do sprzedania i mialem beke bo jak wyjdziesz w jedna strone to jakeis takie sztucne bajoro a jak wyjdziesz z drugiej strony na balkon to widok na hałde czy jakies dzialki/tereny rpzemyslowe nie wiem co to jest ale brzydkie

7 minut temu, aphex_twin napisał:

Hahaha 😃

No chodzą razem ale zazwyczaj do różnych kabin 😃 chociaz ostatnio na festiwalu z toi toia wypadły 3 laski 

Ze mną chcą zawsze do jednej a ja sie do tego nie nadaje bo to jest przerażające 😅 raz byłam i mi wystarczy 🤣

2 minuty temu, aphex_twin napisał:

No u nikogo nie widziałam ani w żadnej knajpie 😃no i ten syrop brzmi słodko wiec nie wiem. Prawdziwa Francuzka na śniadanie je szluga i espresso 😃 anie jakies syropy lawendowe 😃

Czyli ja jestem prawdziwą Francuzką 😜

dopiesalem tam poizniej cos bo wiedzialem ze nie zrozumieszz tak bywam w katowicach bardzo czesto ale nie znam nazw dzielnic i nigdy tam zadnej ladniej nie widzialem 

tak, wiem, każdy powinien czytać w twoich myślach i sie domyślać co ty sobie roisz we łbie inaczej jest głupi i powinien pójść do psychiatry. Elo bo szkoda czasu troche

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Ze mną chcą zawsze do jednej a ja sie do tego nie nadaje bo to jest przerażające 😅 raz byłam i mi wystarczy 🤣

Ja w toi toiu to sie boje ruszyc niczym saper żeby nic tam nie dotknąć a i tak jakos nie umiem sie tam umościć a co dopiero z 2 osobami 😀 jedna pewnie jedna noga stała w dziurze 😃

2 minuty temu, Baba napisał:

Czyli ja jestem prawdziwą Francuzką 😜

Jeszcze palac powinnaś dymić wszędzie na innych i 100% french😃

nie wiem jaki milioner chce miec widok na hałdę albo kominy czy szyby 😄

Może sentymentalny niczym Kazimierz kutz😃

17 minut temu, Qwerty88 napisał:

Konstancin to nie dzielnica, człowieku, ani warszawy ani czegokolwiek innego, to osobne miasto

wiem dzielnica to nie tylko czesc miasta skupisz sie na definicji jaka znasz

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się