Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

2 minuty temu, selkie napisał:

😄

No ona może się i przebierała, ale ona coś o mnie znowu wymyśla.

ja pisze o niej ty nie wiem czy sie przebierasz ciebie pamietamw  kontekscie tematu z korkiem i ja takie bekowe rzeczy pamietam wiec mozeszx mi wierzyc ze byl temat o tym ze sie przebiera w jakis specjalny stroj 

2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

janusz chyba ja na pcozatku pociagal a ona jego nie stad moze te przebieranki

ty sie znasz na zboczeniach bo jestes z ero jak sie baba przebiera to pociaga bez przebranai czy niekoniecznie 😄 ?

Baba jak pociąga to pociąga. Mnie zawsze Ewa pociągała. Szczególnie jak wpadła na życie po trzydziestce i zaczęła po mnie jechac. Wiec ja np lubię pyskate.

• Like 1

1 minutę temu, selkie napisał:

Świadczy, że masz dobre serduszko 😂

Nie no to jest smutne serio zostal jej ogor i chorągiew. Masakra ale może wyciągnie wnioski z zachowania . (Tak wiem nie wyciągnie )

3 minuty temu, aphex_twin napisał:

Oj grubo lecisz.

ale spokojna głowa 1-szy paragraf na pewno da sie jakos przerobić na komplement 😛

szczerze pisze ja nie jestem po zadnej stronie barykady dorzucam do ognia zeby nei wygasl 😄

Czy ustalono już na forum, kiedy pożycie małżeńskie Boba Guccione ustało z pierwszą żoną? Co na to sędzia Qwerty i ławnik Babka? 😄

Świadczy, że masz dobre serduszko 😂

Ale tylko teraz w tym momencie bo jest totalnie zaorana do poziomu morza:p tak to jej szczerze nie cierpie 

4 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Mowilem. Niestety ona nie ma obsesji na punkcie Daddiego Ewki. To chodzi o samą Ewkę. 

nie obraz sie ale tez mi sie nie wydaje zebys byl jakis nazbyt interesujacy i obstawiam ze ona za ewka lazi a nie za toba ewka sie latwo podpala i irytuje a faceci zwykle maja wywalone wiec za nimi nikt nie lazi

Przed chwilą, aphex_twin napisał:

Ale tylko teraz w tym momencie bo jest totalnie zaorana do poziomu morza:p tak to jej szczerze nie cierpie 

Czysta toksyna, więc rozumiem. 

1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał:

ja pisze o niej ty nie wiem czy sie przebierasz ciebie pamietamw  kontekscie tematu z korkiem i ja takie bekowe rzeczy pamietam wiec mozeszx mi wierzyc ze byl temat o tym ze sie przebiera w jakis specjalny stroj 

Z korkiem ja pisałem, ze Ewa ma kolekcję, ale to byl żart. Bo traktowała korki jak biżuterię, w sensie, wybierała jak pierścionki czy kolczyki, a to służy przede wszystkim do czegoś innego.

Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał:

nie obraz sie ale tez mi sie nie wydaje zebys byl jakis nazbyt interesujacy i obstawiam ze ona za ewka lazi a nie za toba ewka sie latwo podpala i irytuje a faceci zwykle maja wywalone wiec za nimi nikt nie lazi

no mówiłam że mój team jesteś dzisiaj 😜

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

Z korkiem ja pisałem, ze Ewa ma kolekcję, ale to byl żart. Bo traktowała korki jak biżuterię, w sensie, wybierała jak pierścionki czy kolczyki, a to służy przede wszystkim do czegoś innego.

No, pamiętam, jak się Libed odpalił, jak o tym żartowaliśmy, niech ma 😄 O korkach pisałam, o żadnych przebierankach za królika nie (ja prdl ;D). 

Zabraliście jej wszystko radość z bycia milfem, bogactwo z Forbesa mamonę fejm na Kafe egzotyczne wakacje pod palmami i swietnie prosperującą jdg, jesteście straszni 😛

i medale z prestiżowych slalomów oraz bieżnie podbiurkowa

Edytowano przez aphex_twin

3 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Baba jak pociąga to pociąga. Mnie zawsze Ewa pociągała. Szczególnie jak wpadła na życie po trzydziestce i zaczęła po mnie jechac. Wiec ja np lubię pyskate.

no dobra ale jak pociaga to po co ma sie przebierac za jakas uczennice czy nauczycielke ? to jakeis pedo fantazje albo fantazje o milfach ? nadal nie kumam skoro pociaga to po co ma sie przebierac ? 

3 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Wspomnienia 😉 Gdyby mi ktoś wtedy powiedział, że się tak zakocham... 😉 Smaczku dodaje fakt, że na tym wątku tokowała do ciebie Madzialena, któż by inny ;D 

siurka worek na ziemniaki pamietam lepiej niz twoje przebrania a konia pod siurka ine walilem jak cie to interesuje 

ten worek był z 5 lat temu właśnie. Moje przebranie widocznie nie było tak spektakularne 😜

no dobra ale jak pociaga to po co ma sie przebierac za jakas uczennice czy nauczycielke ? to jakeis pedo fantazje albo fantazje o milfach ? nadal nie kumam skoro pociaga to po co ma sie przebierac ? 

NIE PRZEBIERAM SIĘ (jesteś upośledzony, przecież to jakiś kolejny wymysł kuwety)? 

No, pamiętam, jak się Libed odpalił, jak o tym żartowaliśmy, niech ma 😄 O korkach pisałam, o żadnych przebierankach za królika nie (ja prdl ;D). 

ale ja nie pisze ze pisalas o przebieranach bo to qwerty pisala 

Nie obrażam się. Od zawsze wiedzialem, że chodzi o to, że Madzia i Qwerty nie trawią Ewy. Jakby mogły to by mi wskoczyły do łóżka, ale tylko po to, żeby ją wku... 😀

• Haha 1

8 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Mowilem. Niestety ona nie ma obsesji na punkcie Daddiego Ewki. To chodzi o samą Ewkę. 

Ale o co jest w takim razie aż tak zazdrosna, jeśli chodzi o mnie? 

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

ten worek był z 5 lat temu właśnie. Moje przebranie widocznie nie było tak spektakularne 😜

no zgadza sie siurka worki na ziemniaki wywarly an mnie wieksze wrazenie wiec ty pewnie mialas jakeis typowe przebranie cos mi sie kojarzy jakies uczennice albo nauczycielki 

5 minut temu, Hugh Hefner napisał:

MENTAL CUCKOLDA BECIAKA LVL HARD

Przed chwilą, ECPUU napisał:

Ale on potrafi mnie uciszyć, karle 🙂 

no zgadza sie siurka worki na ziemniaki wywarly an mnie wieksze wrazenie wiec ty pewnie mialas jakeis typowe przebranie cos mi sie kojarzy jakies uczennice albo nauczycielki 

Może Miecz bedzie pamietał, spytaj go przy okazji 😜

NIE PRZEBIERAM SIĘ (jesteś upośledzony, przecież to jakiś kolejny wymysł kuwety)? 

ja nie pisze ze sie przebirasz jestes uposledzona juz 5 raz to pisze !!!!!

pytam go jako eksperta z ero czy jaka chlop chce zeby baab sie przebierala to nie podniec a nie ze ty sie przebierasz. qwerty stracila pamiec wiec pytam eksperta po co ludzie sie przebieraja juz kumasz ?

3 minuty temu, selkie napisał:

Krolik to zrobiłaś po tym jak mloda miała etap tej kuromi. A ja wtedy zrobiłem po jakims  czasie konto Hugh Hefner, zeby Ci dokuczac.

ja nie pisze ze sie przebirasz jestes uposledzona juz 5 raz to pisze !!!!!

pytam go jako eksperta z ero czy jaka chlop chce zeby baab sie przebierala to nie podniec a nie ze ty sie przebierasz. qwerty stracila pamiec wiec pytam eksperta po co ludzie sie przebieraja juz kumasz ?

XD No przecież że mój team 😜

2 minuty temu, ECPUU napisał:

A ty mental klienta prostitutek

Edytowano przez Kocopoł

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Nie obrażam się. Od zawsze wiedzialem, że chodzi o to, że Madzia i Qwerty nie trawią Ewy. Jakby mogły to by mi wskoczyły do łóżka, ale tylko po to, żeby ją wku... 😀

Ewe nikt tu nie trawi, bo jest toksyczna, wyniosła, niesympatyczna, wredna i kłamie. 

Pod salą rozpraw czekała na ciebie, kiedy brałeś rozwód? 😴

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się