Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

3 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Ja pamiętam że miałam kiedyś libido, może sie przebierałam, nie zaprzeczam, na początku związku robi się różne dziwne rzeczy.  Ale na pewno nie musze "zarabiać" przebierankami na kieszonkowe

Bardzo dużo tu o sobie informacji podajesz.

1 minutę temu, selkie napisał:

Co? 😄

Ja pamiętam tylko zdjęcie z wakacji bogaczki, który pierwszy plan dzierzył tłusty kałdun Janusza (Poka wtedy prawie oszalała z satysfakcji, jak wyszło, że to grubas) 😄

To zdjecie z Januszem to było z dzieckiem:p

Tak i pamietam ze łgała w żywe oczy ze poka sie smiala z tego dziecka a poka w ogóle nie komentowała dziecka tylko Janusza. Pare osób to widziało i potwierdziło i więcej już nie łgała.

ale to jest właśnie taki poziom. Provowala coś ugrać na pozę biednej szczutej przez poke ale miała nieszczęście ze ja byłam na tym temacie i na szczęście nie tylko ja . Ona łże w żywe oczy dla swoich ‚interesów’ typu wygrana w jakiejś inbie. Podla jest 

• Like 1

6 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Jak załatwisz araby najdroższe i ze złoto sierscio

kozoje.,.cy wyposzczeni  to by cie tam zameczli lepiej idz do elki na te impreze z januszami oni ci krzywdy nie zrobia 😄

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

Bardzo dużo tu o sobie informacji podajesz.

No i co w związku z tym? W waszym przypadku to podawanie informacji jest bekowe bo Ewka próbuje nieudolnie kłamać, a ty wszystko sypiesz jak z nut. Wystalkuj mnie po tym jak się przebierałam 5 lat temu w warzywniaku "Grażynex"

3 minuty temu, selkie napisał:

Co? 😄

Ja pamiętam tylko zdjęcie z wakacji bogaczki, który pierwszy plan dzierzył tłusty kałdun Janusza (Poka wtedy prawie oszalała z satysfakcji, jak wyszło, że to grubas) 😄

Jakbym byl tym Januszem i ona by wkleiła tu moje zdjęcie. W dodatku pisząc, ze jej nie pociagam, jest sucha na moj widok, a ja ewentualnie jestem od koszenia trawy, to bym się mocno wku... 

1 minutę temu, aphex_twin napisał:

Tak i pamietam ze łgała w żywe oczy ze poka sie smiala z tego dziecka a poka w ogóle nie komentowała dziecka tylko Janusza. Pare osób to widziało i potwierdziło i więcej już nie łgała.

ale to jest właśnie taki poziom. Provowala coś ugrać na pozę biednej szczutej przez poke ale miała nieszczęście ze ja byłam na tym temacie i na szczęście nie tylko ja . Ona łże w żywe oczy dla swoich ‚interesów’ typu wygrana w jakiejś inbie. Podla jest 

Bardzo podła osoba. 

5 minut temu, Qwerty88 napisał:

Ja pamiętam że miałam kiedyś libido, może sie przebierałam, nie zaprzeczam, na początku związku robi się różne dziwne rzeczy.  Ale na pewno nie musze "zarabiać" przebierankami na kieszonkowe

pamietasz co ewka pisala a nie pamietasz za kogo sie przebieralas dla janusza wlasnego ?

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

Jakbym byl tym Januszem i ona by wkleiła tu moje zdjęcie. W dodatku pisząc, ze jej nie pociagam, jest sucha na moj widok, a ja ewentualnie jestem od koszenia trawy, to bym się mocno wku... 

Biedak nic na szczęście o tym nie wie. 

1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał:

kozoje.,.cy wyposzczeni  to by cie tam zameczli lepiej idz do elki na te impreze z januszami oni ci krzywdy nie zrobia 😄

O koniach pisze ogarnij sie

4 minuty temu, selkie napisał:

Ludzie, o czym wy znowu piszecie? Przecież to jakies bzdury znowu z jakimiś przebierankami 🙂

Selki drapal bym cie moim pazurkiem po broszce przez majteczki

3 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Wrzucanie zdjęcia dziecka na Kafe w dodatku w kostiumie kąpielowym to juz jest grubszy kaliber. Na miejscu ojca jej dzieci bym sie wku.. poza tym kilka razy pisała o parce, wiec raczej nie trudno sie domyślić, ze drugie dziecko to syn. Któremu robi kanapki przed treningiem.

Sherlocku, brawo! Wyślij teraz tamto zdjęcie do mojego eksa, aby mnie mógł pozwać 😜

Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał:

pamietasz co ewka pisala a nie pamietasz za kogo sie przebieralas dla janusza wlasnego ?

Niestety nie pamiętam, prawdopodobnie pomieszałeś fakty jak to że sobie zrobiłam dziecko na zgodę 😜

3 minuty temu, aphex_twin napisał:

Teraz albo jutro temat zniknie i ona zacznie od początku. 

1 minutę temu, die_toten_hosen napisał:

Selki drapal bym cie moim pazurkiem po broszce przez majteczki

😍

5 minut temu, selkie napisał:

Ludzie, o czym wy znowu piszecie? Przecież to jakies bzdury znowu z jakimiś przebierankami 🙂

to nie sa bzdury przebierala sie dla janusza pamietam to byl dal mnie bekowy temat

a pare dni wczesniej zakaldala temat czy to normalne ze janusz pisze z kolezankami czy cos w ten desen w sensie ze ma inne znajome poza nia i cos do nich pisze

3 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

Araby to konie hahahaa

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

No i co w związku z tym? W waszym przypadku to podawanie informacji jest bekowe bo Ewka próbuje nieudolnie kłamać, a ty wszystko sypiesz jak z nut. Wystalkuj mnie po tym jak się przebierałam 5 lat temu w warzywniaku "Grażynex"

Ja sypie jak z nut? Nie. Ja cię testuję, Qwerty. Tak jak Madzię. A dzis przejmuję wasza narrację. Nie mam ochoty cie wystalkowac, bo mam rozrywkę 😉

to nie sa bzdury przebierala sie dla janusza pamietam to byl dal mnie bekowy temat

a pare dni wczesniej zakaldala temat czy to normalne ze janusz pisze z kolezankami czy cos w ten desen w sensie ze ma inne znajome poza nia i cos do nich pisze

Kojarzę to z koleżankami ale nie przebieranek. Ups kolejna hipokryzja wyplynela

😀

No to za kogo sie przebierałam? Odśwież mi pamięc, bo ja na serio nie pamiętam. Pamiętasz o kkolezankach sprzed 5 lat a nie pamietasz przebrania?

😍

Widze ze kolejny prócz ogura żołnierz do armii. A kiedy psi klocek?

• Haha 1

😄

No ona może się i przebierała, ale ona coś o mnie znowu wymyśla.

janusz chyba ja na pcozatku pociagal a ona jego nie stad moze te przebieranki

ty sie znasz na zboczeniach bo jestes z ero jak sie baba przebiera to pociaga bez przebranai czy niekoniecznie 😄 ?

Oj grubo lecisz.

ale spokojna głowa 1-szy paragraf na pewno da sie jakos przerobić na komplement 😛

2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

Mowilem. Niestety ona nie ma obsesji na punkcie Daddiego Ewki. To chodzi o samą Ewkę. 

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Niestety nie pamiętam, prawdopodobnie pomieszałeś fakty jak to że sobie zrobiłam dziecko na zgodę 😜

nic nie pomieszalem po prostu sie wycofujesz z tego co pisalas sama 

2 minuty temu, aphex_twin napisał:

Araby to konie hahahaa

wiem 

janusz chyba ja na pcozatku pociagal a ona jego nie stad moze te przebieranki

ty sie znasz na zboczeniach bo jestes z ero jak sie baba przebiera to pociaga bez przebranai czy niekoniecznie 😄 ?

ty nie pamiętasz co wczoraj jadles na obiad a pamietasz że ja sie 5 lat temu przebierałam? Była palcówka pod moje przebranie? 😜

No to za kogo sie przebierałam? Odśwież mi pamięc, bo ja na serio nie pamiętam. Pamiętasz o kkolezankach sprzed 5 lat a nie pamietasz przebrania?

no nie pamietam 😄 jakbym pametal to bym napisal moze zapytaj janusza czy on pamieta 😄 

Przed chwilą, aphex_twin napisał:

Jezu czy to jest normalnie ze mnie jest jej szkoda? 😀😂

Świadczy, że masz dobre serduszko 😂

no nie pamietam 😄 jakbym pametal to bym napisal moze zapytaj janusza czy on pamieta 😄 

nie moge bo sie rozochoci, po co mi to 😜 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się