Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, Kocopoł napisał:

moze rosci sobie do niego prawa bo nie chodzi przy nim z suchom piczkom, to bardziej jednak wiaze niz papiery biznesowe

znalazła bankomat to sobie rości prawa i przebieranki urządza. Logiczne 😜

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Do czego? Do prawdomówności? No Ewka na pewno ma inne podejście niż ty bo łże jak pies bez mrugnięcia okiem. I jeszcze mnie obraża w tym samym poście, w którym kłamie! Jak to nazwać?

Teraz pewnie wyklikuje na szybko po tej kompromie. Więc do następnego Daddy 😜

W sumie to dobrze, ze kłamała. Ale jak widzisz ja nie mogłem sie powstrzymać, żeby nie sprawdzić jak zareagujesz. Cos ci jeszcze podrzucić? Ale ostrzegam, ze niektórzy są juz znudzeni 

6 minut temu, Qwerty88 napisał:

Wszystko co pisze to prawda. Nawet bogaci czekali na termin w pandemii zanim sądy wdrożyły rozprawy online.

Jak moge przekręcać, co ona napisała, skoro ją zacytowałam?

Ty też obserwujesz każdy wątek, w którym piszesz, wiec twoje oburzenie że mam te cytaty na poczcie są co najmniej śmieszne

noi czesto przekrecasz kontekst tego co ktos pisal i tyle. 

no obserwuje przeciez napsialem rpzed chwila ze wystarczyt ptaszka zaznaczyc i samo sie zbiera

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

W sumie to dobrze, ze kłamała. Ale jak widzisz ja nie mogłem sie powstrzymać, żeby nie sprawdzić jak zareagujesz. Cos ci jeszcze podrzucić? Ale ostrzegam, ze niektórzy są juz znudzeni 

Dajesz, mi możesz sie zwierzyć ze wszystkiego, co ci leży na sercu. Jak w studnie 😜

A czemu ja mam coś wyklikiwać? To nie ja się masturbuję do "linii czasowej" cudzego związku:)

Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał:

noi czesto przekrecasz kontekst tego co ktos pisal i tyle. 

no obserwuje przeciez napsialem rpzed chwila ze wystarczyt ptaszka zaznaczyc i samo sie zbiera

To co za problem potem wyszukać po kluczowym słowie jak już masz wszystko na poczcie? Po uj jakieś segregowanie??

Przed chwilą, selkie napisał:

A czemu ja mam coś wyklikiwać? To nie ja się masturbuję do "linii czasowej" cudzego związku:)

coś ucichłaś, kłamczuszko. To ile na ten rozwód daddy czekał odkąd zaczął z tobą cudzołożyć? Caryca o tym wie??

5 minut temu, selkie napisał:

No. I teraz rozumiem, jak się czułaś, gdy stalkowała Ciebie codziennie, straszliwa toksyna. 

Aj noł. Ale to ona przecież poodcinala wszystkich toksykow którzy ja otaczali 😀 z nią zapewne nie ma żadnego problemu tylko wszyscy wokół to toksyny 😄 coz za pechowy splot okolicznosci 

Edytowano przez aphex_twin

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

coś ucichłaś, kłamczuszko. To ile na ten rozwód daddy czekał odkąd zaczął z tobą cudzołożyć? Caryca o tym wie??

Wyjmij racice z gaci, jak ze mną rozmawiasz 😎

4 minuty temu, aphex_twin napisał:

Przecież to ty chyba mówiłeś ze malowany jest przystojny 😀 ja kojarzę ze ty sie nim zachwycałeś 

Co do Magdy możliwe ze coś takiego mówiłam 

ale ty twierdzisz ze mnie sie podoba kazdy facet a wymieniłeś facet który podoba sie tobie i kobietę 😛

nie ja pisalem ze go lubie i jest zabawny i sie nie obraza

mnie sie nie podoba z wygladu bo nie ma wlosow 😄

3 minuty temu, aphex_twin napisał:

Mnie sie mało facetow pdooba np ze znanych. Do głowy mi zawsze przychodzi 1 max 2 wiec to bardzo dziwne stwierdzenie 😛

poza tym jest różnica między podobać a uznać za atrakcyjnego obiektywnie a  qwerta raczej gustu jakiegos wyszukanego nie ma bo ten trener jelop to zapewne jakies mocne 3/10. Wiec zapewne na dediego by ejakulowala jestem więcej niz pewna 😛

A wolisz 30+ prawiczka czy 30+ rozwodnika

2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

ja lubie tematy o dzieciorobach i mopsiarzach 

kazdy powinien miec cos dla siebie

powinienes sie rozmnozyc z Krejzi to zaraz by wyszly z glowy glupoty i do roboty bys sie wział.

• Haha 1

3 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Nie wiem, czy ona rozumie, że się z nią bawisz 😉

Przed chwilą, die_toten_hosen napisał:

A wolisz 30+ prawiczka czy 30+ rozwodnika

Wybor jak między dżuma a cholera 

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Dajesz, mi możesz sie zwierzyć ze wszystkiego, co ci leży na sercu. Jak w studnie 😜

W sumie o Tobie juz tyle wiem, ze chyba musimy to wyrównać, zebys nie czuła sie dziwnie. Dobrze. 

6 minut temu, Qwerty88 napisał:

wpisuje słowo kluczw wyszukiwarce na poczcie i w sekunde mi wyskakuje. Nie mów, że nie wiedziałeś o takiej funkcji? Ty taki informatyk?

i co wpisujesz jak ewka ma 5 nickow i jakie slowo wpiszesz to masz wypowiedzi ze 100 

1 minutę temu, selkie napisał:

Wyjmij racice z gaci, jak ze mną rozmawiasz 😎

A ty ciagle o tych palcowach piszesz. Duzo ludzi lubi projektowac na innych. Bylo dzis palcowane ??

1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał:

Pisałeś ze ładnie wyszedł na tym zdj z Elcia 😀

uwazam ze jak na standddy kafeteryjne jest Ok ale dawał tylko ujęcie twarzy wiec trudno powiedziec. Faceci tez kłamią w selfikach:p

1 minutę temu, selkie napisał:

Nie wiem, czy ona rozumie, że się z nią bawisz 😉

Nie wiem. Wiesz, ze czasem tylko ja rozumiem własne poczucie humoru 😀

1 minutę temu, aphex_twin napisał:

Aj noł. Ale to ona przecież poodcinala wszystkich toksykow którzy ja otaczali 😀 z nią zapewne nie ma żadnego problemu tylko wszyscy wokół to toksyny 😄 coz za pechowy splot okolicznosci 

Haha, tak pisała? Pewnie ten płatny terapeuta jej kazał się poodcinać od "toksyków" (to musiała być ulga w otoczeniu, jak wreszcie zniknęła) 😄

6 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

Nie obchodzę takich kocopolow. Suknie juz mam wybrano. To nie budzi emocji wśród kafeteuszy

no to zacznij obchodzic nie chcialabys w wieczor panienski zostrac np. klacza 😄 ? i opowiedziec na kafeterii jak bylo 😄 ?

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

Nie wiem. Wiesz, ze czasem tylko ja rozumiem własne poczucie humoru 😀

😄

Przed chwilą, die_toten_hosen napisał:

A ty ciagle o tych palcowach piszesz. Duzo ludzi lubi projektowac na innych. Bylo dzis palcowane ??

Grzecznie. Wlacz sobie por.no i sie wycisz.

2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

To ja nawet nie wiem ze on nie ma wlosow 😀 coś kręcisz. Ogolnie jest ok z wygladu 

1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał:

i co wpisujesz jak ewka ma 5 nickow i jakie slowo wpiszesz to masz wypowiedzi ze 100 

to, co chcę wyszukać. Wpisuje słowo kluczowe, np. "po rozwodzie", a nie nika

7 minut temu, Qwerty88 napisał:

znalazła bankomat to sobie rości prawa i przebieranki urządza. Logiczne 😜

szkoda ze nie mam archiwum jak ty bo bym ci wkleil twoj post jak sie chwalilas ze przebierasz sie za kogos dla janusza 😄 nie wiem czy to policjantka byla czy cos w ten desen ale pamietam ze tez mialem beke i tez nakrecalem jak w tym temacie o klaczach  😄

Edytowano przez kontospecjalniedlamary

Przed chwilą, selkie napisał:

Haha, tak pisała? Pewnie ten płatny terapeuta jej kazał się poodcinać od "toksyków" (to musiała być ulga w otoczeniu, jak wreszcie zniknęła) 😄

Tak jak zaczela we mnie tropić hipokryzje to zaczelam wyłapywać takie smaczki;p albo jak zarzekała sie ze oddziela gruba kreska życie zawodowe i prywatne i związała sie ze wspólnikiem 😛 ona jest przebekowa. I chyba zwyczajnie głupia. Może od tego sportu za dużo razy piłka koszykowa w łeb dostała😛

• Haha 1

1 minutę temu, die_toten_hosen napisał:

Ją kręcą kobiece pochwy, palcowanie i brandzlowanie. Sprawdzone i potwierdzone, używa tych słow ze 100 razy dziennie 😜 jeszcze "wyjmij palec z majtek" też ją jara, musisz jej tak mówić, to ją podnieca najbardziej 😜

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się