Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

7 minut temu, Qwerty88 napisał:

tym bardziej że to był czas pandemii i na termin się czekało 2 razy dłużej niż zwykle 😜

no to akurat fakt i za pisu sprawy w sadach wydluzyly sie dwukrotnie

ewka powinna teraz napisac ze dla bogatych sa inne kolejki i nowa draka 😄

1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał:

no chetnie wezme po banie baba idealne konto dla mnie 😄

jestem plotkara jak baba z magla 😄

Ja ci dam bana 😡  Dwa wyhaczyłam.

Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał:

😄

1 minutę temu, selkie napisał:

No ja też, ale próbowała maskować wcześniej 😄

Ja ja przejrzałam wcześniej niz wy kochani 😀

Przed chwilą, selkie napisał:

No ja też, ale próbowała maskować wcześniej 😄

Selki wolisz 30+ rozwodnika czy 30+ prawiczka?

Wszystko co pisze to prawda. Nawet bogaci czekali na termin w pandemii zanim sądy wdrożyły rozprawy online.

Jak moge przekręcać, co ona napisała, skoro ją zacytowałam?

Ty też obserwujesz każdy wątek, w którym piszesz, wiec twoje oburzenie że mam te cytaty na poczcie są co najmniej śmieszne

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

tu nie chodzi o ciebie, bo ty piszesz az zbyt wiele prawdy, nie wątpię w twoją prawdomówność.

Ale po co Ewka skłamała pisząc : To w sumie nie twoja sprawa, żałosna plotkaro, ale wyjątkowo odpowiem - mój mąż był po rozwodzie, gdy się poznaliśmy. "

Próbuje ocieplać wasz wizerunek? Nie można napisac normalnie że związek trwał jeszcze w trakcie twojego małżeństwa? Prędzej skłamie niz napisze niewygodną prawde? To o niej świadczy tylko, jej wartościach, a raczej ich braku

Może kobiety mają inne podejście. Zapytaj. Przeciez to głupota rozstać sie z kimś i czekać na papierek.

1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

A chùj nie kapuje bo wiecznie ta sama drama nuda i sråka. Potrzebny jest nowy wątek a nie same karyny stare rozwodniki i inne ogony

Ty i tak masz dużo do nadrobienia skoro myślałaś ze Janusz to trener 😛 nie powinnaś sie jeszcze nudzić 😀

1 minutę temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

A chùj nie kapuje bo wiecznie ta sama drama nuda i sråka. Potrzebny jest nowy wątek a nie same karyny stare rozwodniki i inne ogony

no ja wole bananowe tematy rozpuszczonych dzieci bo te dziecioroby sa juz za dziwne i nie rozumiem ich problemow

Przed chwilą, aphex_twin napisał:

Ty i tak masz dużo do nadrobienia skoro myślałaś ze Janusz to trener 😛 nie powinnaś sie jeszcze nudzić 😀

Chce nowych wątkach i nowych bohaterow

4 minuty temu, aphex_twin napisał:

Co 😂

pisalas raz ze ma ladna fryzure i ze ladne rysy twarzy czy jakos tak no i ze malowany jest przystojny wiec na twoim guscie nie mozna polegac 😄

Przed chwilą, Kocopoł napisał:

no ja wole bananowe tematy rozpuszczonych dzieci bo te dziecioroby sa juz za dziwne i nie rozumiem ich problemow

No wiec wlasnie

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

Może kobiety mają inne podejście. Zapytaj. Przeciez to głupota rozstać sie z kimś i czekać na papierek.

Do czego? Do prawdomówności? No Ewka na pewno ma inne podejście niż ty bo łże jak pies bez mrugnięcia okiem. I jeszcze mnie obraża w tym samym poście, w którym kłamie! Jak to nazwać?

Teraz pewnie wyklikuje na szybko po tej kompromie. Więc do następnego Daddy 😜

1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał:

pisalas raz ze ma ladna fryzure i ze ladne rysy twarzy czy jakos tak no i ze malowany jest przystojny wiec na twoim guscie nie mozna polegac 😄

XD może akurat wypiła o 1 kieliszek za dużo aperolka 😜

5 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Znam. Ale nie wiedziałem, że ma chyba wszystko co tu napisano. Mi by sie nie chciało. Pewnie dlatego jestem zdziwiony.

zaznaczasz ptaszka i przycodzi na maila ale ona musi to miec jakoes posegregowane bo zawsze w ciagu kilku minut znajduje 😄

4 minuty temu, aphex_twin napisał:

Ja ja przejrzałam wcześniej niz wy kochani 😀

No. I teraz rozumiem, jak się czułaś, gdy stalkowała Ciebie codziennie, straszliwa toksyna. 

Edytowano przez selkie

12 minut temu, Hugh Hefner napisał:

A wiesz, że Qwerty zbiera Twoje wypowiedzi? Nie wiem. To trochę dziwne.

Ona na każdego z kim zadarła zbiera screeny co więcej robi to nawet wtedy gdy jej rzekomo nie ma na forum i się szczyci swoją przebiegłością. 😄

5 minut temu, BabkaBożaBrioszka napisał:

zarzuc jakis nowy moze cos o sobie napisz albo nadchodzacym slubie jakis wieczor panienski opisz 😄

dej troche rozrywki plebsowi a nie tylko innych wyszydzasz

2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

Przecież to ty chyba mówiłeś ze malowany jest przystojny 😀 ja kojarzę ze ty sie nim zachwycałeś 

Co do Magdy możliwe ze coś takiego mówiłam 

ale ty twierdzisz ze mnie sie podoba kazdy facet a wymieniłeś facet który podoba sie tobie i kobietę 😛

zaznaczasz ptaszka i przycodzi na maila ale ona musi to miec jakoes posegregowane bo zawsze w ciagu kilku minut znajduje 😄

wpisuje słowo kluczw wyszukiwarce na poczcie i w sekunde mi wyskakuje. Nie mów, że nie wiedziałeś o takiej funkcji? Ty taki informatyk?

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Do czego? Do prawdomówności? No Ewka na pewno ma inne podejście niż ty bo łże jak pies bez mrugnięcia okiem. I jeszcze mnie obraża w tym samym poście, w którym kłamie! Jak to nazwać?

Teraz pewnie wyklikuje na szybko po tej kompromie. Więc do następnego Daddy 😜

moze rosci sobie do niego prawa bo nie chodzi przy nim z suchom piczkom, to bardziej jednak wiaze niz papiery biznesowe

zarzuc jakis nowy moze cos o sobie napisz albo nadchodzacym slubie jakis wieczor panienski opisz 😄

dej troche rozrywki plebsowi a nie tylko innych wyszydzasz

Nie obchodzę takich kocopolow. Suknie juz mam wybrano. To nie budzi emocji wśród kafeteuszy

Mnie sie mało facetow pdooba np ze znanych. Do głowy mi zawsze przychodzi 1 max 2 wiec to bardzo dziwne stwierdzenie 😛

poza tym jest różnica między podobać a uznać za atrakcyjnego obiektywnie a  qwerta raczej gustu jakiegos wyszukanego nie ma bo ten trener jelop to zapewne jakies mocne 3/10. Wiec zapewne na dediego by ejakulowala jestem więcej niz pewna 😛

Edytowano przez aphex_twin

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się