Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał:

szkoda ze nie mam archiwum jak ty bo bym ci wkleil twoj post jak sie chwalilas ze przebierasz sie za kogos dla janusza 😄 nie wiem czy to policjantka byla czy cos w ten desen ale pamietam ze tez mialem beke i tez nakrecalem jak w tym temacie o klaczach  😄

tak, w moim warzywniaku PPHU "Grażynex" zawsze mu robię takie przebieranki 😜 na serio!!

4 minuty temu, aphex_twin napisał:

Pisałeś ze ładnie wyszedł na tym zdj z Elcia 😀

uwazam ze jak na standddy kafeteryjne jest Ok ale dawał tylko ujęcie twarzy wiec trudno powiedziec. Faceci tez kłamią w selfikach:p

Pewnie rozwodnika bys wolala. Bo prawiczek w tym wieku tu wybitny spieeeerrdox

Edytowano przez die_toten_hosen

8 minut temu, Qwerty88 napisał:

To co za problem potem wyszukać po kluczowym słowie jak już masz wszystko na poczcie? Po uj jakieś segregowanie??

to podaj to kluczowe slowo to ci powiem ile postow wyskakuje 😄

tam nie bylo japonskich slow po ktorych masz 3 posty 

Edytowano przez kontospecjalniedlamary

Przed chwilą, aphex_twin napisał:

Tak jak zaczela we mnie tropić hipokryzje to zaczelam wyłapywać takie smaczki;p albo jak zarzekała sie ze oddziela gruba kreska życie zawodowe i prywatne i związała sie ze wspólnikiem 😛 ona jest przebekowa. I chyba zwyczajnie głupia. Może od tego sportu za dużo razy piłka koszykowa w łeb dostała😛

Związała sie ze wspolnikem? Kiepsko. Myslalem, że to jakis trener z silowni.

3 minuty temu, die_toten_hosen napisał:

Ale jak musisz to kogo wezniesz?

Jakbym musiała (czyli czysto hipotetycznie bo nikt do gacha nie jest na szczęście w tych czasach przymuszony) to rozwodnika. Ale ja mam za duzy wybor żeby takie rzeczy rozkminiac 😀 ostatnio mam wzięcie wśród takich dychę młodszych 😀 mam nadzieje ze to nie w kategorii milf tylko normalnie 😛

Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał:

to podaj to kluczowe slowo to ci powiem ile postow wyskakuje 😄

"po rozwodzie".

Tylko że ja obserwuje moje wątki, a nie całe forum. Jak obserwujesz całe forum to oczywiście ci wyskoczy dużo więcej rekordów

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Ją kręcą kobiece pochwy, palcowanie i brandzlowanie. Sprawdzone i potwierdzone, używa tych słow ze 100 razy dziennie 😜 jeszcze "wyjmij palec z majtek" też ją jara, musisz jej tak mówić, to ją podnieca najbardziej 😜

Selki drapal bym cie moim pazurkiem po broszce przez majteczki hahahah

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

Nie, to jakiś grubas (było widać na focie z wakacji, która wrzucila). Na trenera to się grzała i po to zapisała dziecko na zajęcia z nim 😄 Teraz podgląda sąsiada 😉

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Jesteś mocno do tylu

😛 trenera stalkuje po osiedlu i na jego widok ma mokro. Janusz to wspólnik który jak to pieprz ujela awansował na zapchajdziurę i przy którym dziura doszczętnie wyschła. W momencie wejścia w ten związek z kreacji jestem rozochoconym milfem ktorego kazdy chce dymac bierzta mnie nagle stała sie aseksem 😛

Edytowano przez aphex_twin

Przed chwilą, die_toten_hosen napisał:

Selki drapal bym cie moim pazurkiem po broszce przez majteczki hahahah

Dokładnie, tak jej mów, cytuj jej każdy post i jej to powtarzaj 😜

Przed chwilą, selkie napisał:

Nie, to jakiś grubas (było widać na focie z wakacji, która wrzucila). Na trenera to się grzała i po to zapisała dziecko na zajęcia z nim 😄 Teraz podgląda sąsiada 😉

A to wszystko sama napisala na forum? Qwerty wie co robi 😉

7 minut temu, aphex_twin napisał:

Pisałeś ze ładnie wyszedł na tym zdj z Elcia 😀

uwazam ze jak na standddy kafeteryjne jest Ok ale dawał tylko ujęcie twarzy wiec trudno powiedziec. Faceci tez kłamią w selfikach:p

nie, napisalem ze ladniejszy od elki w sensie lepiej wyszedl 😄 to nie to samo co ladny 😄 

3 minuty temu, aphex_twin napisał:

Jakbym musiała (czyli czysto hipotetycznie bo nikt do gacha nie jest na szczęście w tych czasach przymuszony) to rozwodnika. Ale ja mam za duzy wybor żeby takie rzeczy rozkminiac 😀 ostatnio mam wzięcie wśród takich dychę młodszych 😀 mam nadzieje ze to nie w kategorii milf tylko normalnie 😛

A ktpra jestes generacja?

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3e/Generation_timeline.svg/langdummy-500px-Generation_timeline.svg.png

1 minutę temu, selkie napisał:

A czy ona nie szczyciła sie ostatnio ze nie znamy płci jej dzieci bo tak je chroni?

uwaga plot twist - jedno z nich to córka.

skad wiemy? A bo wrzuciła tu jej zdj w kostiumie kąpielowym.

z cyklu #tropieniehipokyzji 😀

• Haha 1

7 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał:

no to zacznij obchodzic nie chcialabys w wieczor panienski zostrac np. klacza 😄 ? i opowiedziec na kafeterii jak bylo 😄 ?

Jak załatwisz araby najdroższe i ze złoto sierscio

Przed chwilą, die_toten_hosen napisał:

A ktpra jestes generacja?

Baby boomer 

Przed chwilą, Hugh Hefner napisał:

A to wszystko sama napisala na forum? Qwerty wie co robi 😉

Touche! 😂

(Krejzi, poprawnie napisałam? ;))

6 minut temu, Qwerty88 napisał:

tak, w moim warzywniaku PPHU "Grażynex" zawsze mu robię takie przebieranki 😜 na serio!!

ja pamietam jak sie chwalilas an kafeterii ze sie przebierasz 😄 i tyle a ty mozesz udawac ze wczoraj nie bylo 😄 

krecilem wtedy beke ze nie podobasz sie chlopu i mu siurek staje jak sobie wyorbaza policjantke czy tam nauczycielke nie pamietam za co sie przebieralas powinnas lepiej wiedziec 😄

no wiec wyskoczy ze 100 postow jak nie wiecej 

No to patrzysz od góry, jak rozmawiałyśmy o tym kilka dni temu to od góry pierwszy mail to był.

1 minutę temu, aphex_twin napisał:

Jesteś mocno do tylu

😛 trenera stalkuje po osiedlu i na jego widok ma mokro. Janusz to wspólnik który jak to pieprz ujela awansował na zapchajdziurę i przy którym dziura doszczętnie wyschła. W momencie wejścia w ten związek z kreacji jestem rozochoconym milfem ktorego kazdy chce dymac bierzta mnie nagle stała sie aseksem 😛

Kiedys właśnie czytałem o trenerze cały czas i myślałem, że ona ma jakiegoś mocnego sportowca. Czyli Qwerty jest trochę prostoduszna,  nierozgarnięta skoro tyle informacji o sobie tu podaje na tacy. Dziękuję 😉

ja pamietam jak sie chwalilas an kafeterii ze sie przebierasz 😄 i tyle a ty mozesz udawac ze wczoraj nie bylo 😄 

Ja pamiętam że miałam kiedyś libido, może sie przebierałam, nie zaprzeczam, na początku związku robi się różne dziwne rzeczy.  Ale na pewno nie musze "zarabiać" przebierankami na kieszonkowe

1 minutę temu, aphex_twin napisał:

A czy ona nie szczyciła sie ostatnio ze nie znamy płci jej dzieci bo tak je chroni?

Co? 😄

Ja pamiętam tylko zdjęcie z wakacji bogaczki, który pierwszy plan dzierzył tłusty kałdun Janusza (Poka wtedy prawie oszalała z satysfakcji, jak wyszło, że to grubas) 😄

8 minut temu, die_toten_hosen napisał:

Pewnie rozwodnika bys wolala. Bo prawiczek w tym wieku tu wybitny spieeeerrdox

rozwodnik prawiczek bylby najlepszy taka kumulacja nieszczesc jakby jeszcze byl szczerbaty to juz w ogole mozna by walczyc z innymi babami ktore by go chciala ukrasc 😄

2 minuty temu, selkie napisał:

Touche! 😂

(Krejzi, poprawnie napisałam? ;))

Touché 😛

• Thanks 1

Ludzie, o czym wy znowu piszecie? Przecież to jakies bzdury znowu z jakimiś przebierankami 🙂

4 minuty temu, aphex_twin napisał:

Wrzucanie zdjęcia dziecka na Kafe w dodatku w kostiumie kąpielowym to juz jest grubszy kaliber. Na miejscu ojca jej dzieci bym sie wku.. poza tym kilka razy pisała o parce, wiec raczej nie trudno sie domyślić, ze drugie dziecko to syn. Któremu robi kanapki przed treningiem.

Edytowano przez Hugh Hefner

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się