Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, kontospecjalniedlamary napisał:

ja nie pisze ze sie przebirasz jestes uposledzona juz 5 raz to pisze !!!!!

pytam go jako eksperta z ero czy jaka chlop chce zeby baab sie przebierala to nie podniec a nie ze ty sie przebierasz. qwerty stracila pamiec wiec pytam eksperta po co ludzie sie przebieraja juz kumasz ?

Zrozum, że piszesz tak mętnie, że mącisz obraz w taki sposób, że potem bzdury ugruntowują się. 

• Haha 1

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Ewe nikt tu nie trawi, bo jest toksyczna, wyniosła, niesympatyczna, wredna i kłamie. 

Pod salą rozpraw czekała na ciebie, kiedy brałeś rozwód? 😴

Ja ja lubie wiec nie zapędzaj sie w tych generalizacjach:) pieprz podejrzewam tez 

• Like 1

5 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał:

no dobra ale jak pociaga to po co ma sie przebierac za jakas uczennice czy nauczycielke ? to jakeis pedo fantazje albo fantazje o milfach ? nadal nie kumam skoro pociaga to po co ma sie przebierac ? 

Nie wiem. Ewa sie nie przebiera. Nigdy nie miałem na tym punkcie jakis wymagań. Moze chodzi o urozmaicenie. Jedni używają wtedy korków, inni preferują przebieranki, a inni np biją itd.

Ewe nikt tu nie trawi, bo jest toksyczna, wyniosła, niesympatyczna, wredna i kłamie. 

A twoja matka czekała, jak Bunia się z tobą rozwodził i wracał do niej z powrotem? 🙂 

nieprawda ja ja lubie poza tym jak ma kij w tylku i dba o wizerunek to potrafi czasami napisac coz zabawnego 

Przed chwilą, aphex_twin napisał:

Ja ja lubie wiec nie zapędzaj sie w tych generalizacjach:) pieprz podejrzewam tez 

💙

1 minutę temu, selkie napisał:

Zrozum, że piszesz tak mętnie, że mącisz obraz w taki sposób, że potem bzdury ugruntowują się. 

a niech sie ugruntowuja 😄 to tylko forum juz ci radzilem zebys sie nie rpzejmowala swoim wizerunkiem an forum o qpie i po problemie masz

bylo napisac ze chlopa wyrwalas na oczach jego zony i by bylo po temacie qwerty by ci napisala ze jestes jej team a tak walszycz z wiatrakami 12 strone 😄

Edytowano przez kontospecjalniedlamary

3 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Krolik to zrobiłaś po tym jak mloda miała etap tej kuromi. A ja wtedy zrobiłem po jakims  czasie konto Hugh Hefner, zeby Ci dokuczac.

No dokładnie, Kuromi 🙂 

Mnie intrygują te tajskie prostytutki z tatuażami, o których Bob pisał, ale czekając na odpowiedź zawsze temat został wykliknay. Wyjątkowo mnie to ciekawi,może kiedyś dowiem, czy Daddy korzystał z usług 😄

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

A co cię to obchodzi? Qwerty ma bardziej interesujące życie i wszystko ci o sobie opowie 😀

Mnie intrygują te tajskie prostytutki z tatuażami, o których Bob pisał, ale czekając na odpowiedź zawsze temat został wykliknay. Wyjątkowo mnie to ciekawi,może kiedyś dowiem, czy Daddy korzystał z usług 😄

Ja ci odpowiem - to był niesamowity tatuaż smoka na plecach tej Tajki 🙂 

Przed chwilą, kontospecjalniedlamary napisał:

a niech sie ugruntowuja 😄 to tylko forum juz ci radzilem zebys sie nie rpzejmowala swoim wizerunkiem an forum o qpie i po problemie masz

Może jakby na ciebie wlazła to inaczej byś piał. Tobie poki co wiele uchodzi na sucho (ehehe), najwyżej sobie sama coś przerobi na kompelemnt. Jak cie Madzia zaatakowała nie byłeś taki spokojny. Niestety my nie byłyśmy godne dostania racic jak ty wiec troszke inaczej odbieramy te sympatyczna milfice 

bylo napisac ze chlopa wyrwalas na oczach jego zony i by bylo po temacie qwerty by ci napisala ze jestes jej team a tak walszycz z wiatrakami 12 strone 😄

Ok 😉 

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

Nie wiem. Ewa sie nie przebiera. Nigdy nie miałem na tym punkcie jakis wymagań. Moze chodzi o urozmaicenie. Jedni używają wtedy korków, inni preferują przebieranki, a inni np biją itd.

ale ona janusza znala chwile to jakie to urozmaicenie ma byc ? no tak sa jeszcze ci co bija i pluja ale to wlasnie takie myslenie ze ciesze sie z tego co mam bo moglby mnie lac pretem i krmic kiszonka 😄 ja sadzilem ze oni to lubia a nie ciesza sie ze nie maja gorzej 😄

Edytowano przez kontospecjalniedlamary

19 minut temu, aphex_twin napisał:

Araby to konie hahahaa

I know you're gonna call me Krejzi
It's not the first time l've called you baby

Przed chwilą, selkie napisał:

Ja ci odpowiem - to był niesamowity tatuaż smoka na plecach tej Tajki 🙂 

Tajki to ponoc jeszcze gorsze paszczury niz te Filipinki 😛 

Przed chwilą, aphex_twin napisał:

Tajki to ponoc jeszcze gorsze paszczury niz te Filipinki 😛 

To zależy, różne są. Niektóre piękne, ale sporo mocno przeciętnych. 

Przed chwilą, die_toten_hosen napisał:

I know you're gonna call me Krejzi
It's not the first time l've called you baby

Qwerty pisala dziś na usunietym ze chetnie by z tobą popisała 🙂 ona jest generacja zet 

2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

a jdg ma wspólnika? Bo sie nie orientuje 😜

Przed chwilą, selkie napisał:

To zależy, różne są. Niektóre piękne, ale sporo mocno przeciętnych. 

Dla mnie te nacje typu Filipinki Wietnamki Chinki i tajki wygladaja jak małe kwadraty 😛

1 minutę temu, aphex_twin napisał:

Może jakby na ciebie wlazła to inaczej byś piał. Tobie poki co wiele uchodzi na sucho (ehehe), najwyżej sobie sama coś przerobi na kompelemnt. Jak cie Madzia zaatakowała nie byłeś taki spokojny. Niestety my nie byłyśmy godne dostania racic jak ty wiec troszke inaczej odbieramy te sympatyczna milfice 

nie atakowala mnie tylko probowala szantazowac jakimis omamami 

grozby to ine to samo co jak ktos beke z ciebie cisnie

7 minut temu, selkie napisał:

Ale on potrafi mnie uciszyć, karle 🙂 

NIE POTRAFI, TYLKO UDAJESZ, ŻE POTRAFI

TAKIE MIĘKKIE BECIAKOWE FAJE NIE SĄ W STANIE TEGO DOKONAĆ

• Sad 1

1 minutę temu, selkie napisał:

A twoja matka czekała, jak Bunia się z tobą rozwodził i wracał do niej z powrotem? 🙂 

Nikt się ze mną nigdy nie rozwodził, bo nawet nie wiem ile to trwa. Nie ma też powodu Buniu 😄Wiem teraz od Qwerty. Mój tata był do śmierci z matką. Weź lekarstwa, postaw sobie tarota, napij się plotkaro melisy, bo gubisz się ruda w kłamstwach. Bierz wiedzę od Qwerty, bo ty też się wkrótce rozwiedziesz z tym biednym chłopem. Szkoda mi go. 

W sumie ja z Qwerty w jednym łóżku i ten biedny zaszczuty chłopak? Błagam. Nigdy w życiu 🥱

2 minuty temu, kontospecjalniedlamary napisał:

nie atakowala mnie tylko probowala szantazowac jakimis omamami 

grozby to ine to samo co jak ktos beke z ciebie cisnie

W kazdtm razie za bardzo nie heheszkowales wtedy z tego co kojarzę zbyt wyluzowany również nie byłeś wiec pozwól innym walczyc z natrętna milfica po swojemu;)

a co to za groźbą? Ze pokaże zdj ktorego nie posiada? Smiej sie 😛

Edytowano przez aphex_twin

Przed chwilą, ECPUU napisał:

NIE POTRAFI, TYLKO UDAJESZ, ŻE POTRAFI

TAKIE MIĘKKIE BECIAKOWE FAJE NIE SĄ W STANIE TEGO DOKONAĆ

Co tam piszczysz, krasnoludku? 🙂 

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

a jdg ma wspólnika? Bo sie nie orientuje 😜

jak moze miec wspolnika skoro to nie spolka ?

spolka moze miec jednego udzialowca ale jdg nie moze miec dwoch bo dwoch jdg zwykle tworzy spolke cywilna

2 minuty temu, aphex_twin napisał:

Qwerty pisala dziś na usunietym ze chetnie by z tobą popisała 🙂 ona jest generacja zet 

Ty millenials

5 minut temu, kontospecjalniedlamary napisał:

ale ona janusza znala chwile to jakie to urozmaicenie ma byc ? no tak sa jeszcze ci co bija i pluja ale to wlasnie takie myslenie ze ciesze sie z tego co mam bo moglby mnie lac pretem i krmic kiszonka 😄 ja sadzilem ze oni to lubia a nie ciesza sie ze nie maja gorzej 😄

Moim zdaniem Qwerty to typowa kobieta. Na początku sie starała. Stąd te przebieranki np. A teraz odpuściła, bo wie juz, ze goscia złapała. Tylko, ze jeden powie nie to nie i pojdzie do innej. A drugi będzie sie cieszył, ze ma jakąkolwiek babę i będzie przy niej siedział. Typowy beciak jak to okresla moja żona i widmok. 

Edytowano przez Hugh Hefner

jak moze miec wspolnika skoro to nie spolka ?

spolka moze miec jednego udzialowca ale jdg nie moze miec dwoch bo dwoch jdg zwykle tworzy spolke cywilna

Aaa, dzieki za pojaśnienie, ale ty jesteś mądry!

2 minuty temu, Hugh Hefner napisał:

I grubych. Moim zdaniem one są grube. Najlepsze dają na ulicę, a jak idi.ota złapie haczyk to zostają mu przecietne i grube do naciągania na drinki. 

przeciez kupujesz drinka komu chcesz one nie po to cie wabia tam zebys kupil drinka dla siebei bo nic z tego nie maja tylko im kupil bo z tego zyja. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się