Minnie Moskowitz 27 Napisano 5 godzin temu Załóżmy więc wszyscy białe szaty i śpiewajmy gospel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 198 Napisano 5 godzin temu Habibi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 179 Napisano 5 godzin temu Czy jest tu jakiś portfel? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 10 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 794 Napisano 5 godzin temu Dopóki ja tu bede pisać to raczej nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 198 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: Dopóki ja tu bede pisać to raczej nie bedzie I ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 10 Napisano 5 godzin temu I co łyso ci tera? To twoje koleżanki są wredne i wiecznie szukają guza na łysym łbie. Nawet mnie się to znudzilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 27 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: I ja Załóżmy konspirat… trojaczki show biznesu niczym kiedyś rozmajdana, Lisowa, i Szulim haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 179 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 794 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Załóżmy konspirat… trojaczki show biznesu niczym kiedyś rozmajdana, Lisowa, i Szulim haha. musze to przemyśleć, nie wiem jak to wpłynie na mój wizerunek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 5 godzin temu Miłość, pojednanie i obgadywanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 27 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: musze to przemyśleć, nie wiem jak to wpłynie na mój wizerunek Wizerunek na kafeterii a proszę cię. Tu i tak cię zjedzą niczym gadzina jakiegoś robaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 794 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBu napisał: I co łyso ci tera? To twoje koleżanki są wredne i wiecznie szukają guza na łysym łbie. Nawet mnie się to znudzilo rozumiem że nie da sie zamknąć drzwi z drugiej strony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBu 10 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: rozumiem że nie da sie zamknąć drzwi z drugiej strony? Nie bo to obrotowe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 907 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Miłość, pojednanie i obgadywanie Trzy koleżanki umówiły się na kawę. Nie miały o czym mówić bo wszystkie przyszły. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 794 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Minnie Moskowitz napisał: Wizerunek na kafeterii a proszę cię. Tu i tak cię zjedzą niczym gadzina jakiegoś robaka. ja tu latami budowałam mój autorytet, a ty mi przypominasz te kolezanke co zawsze jej trzeba taksówke zamawiac po imprezie i przepłacać taksówkarza żeby chciał ją odstawić do domu Edytowano 5 godzin temu przez Qwerty88 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 27 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: ja tu latami budowałam mój autorytet, a ty mi przypominasz te kolezanke co zawsze jej trzeba taksówke zamawiac po imprezie i przepłacać taksówkarza żeby chciał ją odstawić do domu Czy to obraza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 198 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Trzy koleżanki umówiły się na kawę. Nie miały o czym mówić bo wszystkie przyszły. Suchar, ale ponadczasowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 794 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: Czy to obraza? musze zrobić rachunak zysków i strat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: Trzy koleżanki umówiły się na kawę. Nie miały o czym mówić bo wszystkie przyszły. Dlatego najlepiej nie mieć koleżanek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 27 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: musze zrobić rachunak zysków i strat Twoja rzecz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 179 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Suchar, ale ponadczasowy A ty znasz kawał dobrego gospla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 198 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Qwerty88 napisał: musze zrobić rachunak zysków i strat Najlepiej wykresem uwzględniają daty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 198 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Dlatego najlepiej nie mieć koleżanek Koledzy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 198 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: A ty znasz kawał dobrego gospla? Łowcy B nie należeli do moich ulubieńców. Wręcz mnie irytowali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1006 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Koledzy? Tak bo z nimi można się dogadać i nie kują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 179 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: Łowcy B nie należeli do moich ulubieńców. Wręcz mnie irytowali. Mnie też, ale ta piosenka jest nawet dobra w swym odklejeniu ładnie śpiewają z młodymi panami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 6 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: A ty znasz kawał dobrego gospla? ja znam ale pewnie nie wejdzie https://youtu.be/EOmMIY-Qp0M?si=qAT0B4JyS9YvcSu- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 198 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał: Mnie też, ale ta piosenka jest nawet dobra w swym odklejeniu ładnie śpiewają z młodymi panami Właśnie włączyłam i słucham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadek batyr 6 Napisano 5 godzin temu sa biale stroje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach