Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Minnie Moskowitz

Tutaj będzie panowała miłość i pojednanie.

Polecane posty

12 minut temu, aphex_twin napisał:

Libed to seksiak 

12 minut temu, aphex_twin napisał:

Zmeczona jestem 

ale do tego stopnia żeby majaczyć?

to ile dni już nie śpisz?

8 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Uuu to będzie gorąca linia zaraz.

na kafeterii 🤣

3 minuty temu, jumpin_jack_flash napisał:

ja bede naszczane wrzucac do kalcjomatow, dzieki za pomysl

MASZ RACJE, NIECH GDZIE INDZIEJ SZUKAJĄ FRAJERÓW!!!

• Thanks 1

Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał:

ale do tego stopnia żeby majaczyć?

to ile dni już nie śpisz?

Nie miałam swoich pełnych 8h poprzedniej nocy:p

bede siedziec szczac do butelek i bede tam wypalone pety wrzcual, a potem bede to odnosic do kalcjomatu, tak wlasnie bede robic, i jeszcze odzyskam pieniadze co mi zabrali za butelke

Przed chwilą, aphex_twin napisał:

na kafeterii 🤣

Po ponad 10 latach posuchy w wielkim stylu na kafeterię wracają cyberki! Zapraszamy wszystkich do rejestracji i wspólnej masturbacji!

Administracja&moderacja

Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał:

Po ponad 10 latach posuchy w wielkim stylu na kafeterię wracają cyberki! Zapraszamy wszystkich do rejestracji i wspólnej masturbacji!

Administracja&moderacja

Hahah może nerwica nam udostępni cichy zakątek 

• Haha 1

5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Dziewczyna Leżaka twierdzi inaczej.

W Niemczech zwrot plastikowych butelek odbywa się w ramach systemu kaucyjnego "Pfand" (kaucja), który działa od 2003 roku. Kupując napoje w plastikowych butelkach, płaci się dodatkowo kaucję, a po ich zwróceniu w automacie w sklepie, otrzymuje się zwrot pieniędzy w formie bonu lub gotówki.

nie tam podatek od plastiku bedzie wprowadzony chyba w przyszlym roku albo w tym. u nas w cenie masz juz podatek od plastiku za butelke placisz drugi raz a trzeci placisz za to ze ktos to zbiera. cena napojow z tymi oznaczeniami bedzie wyzsza niz bez i nie chodzi o 50 groszy tylko bedzie wyzsza o wiecej bo firmy placa tym ekkoterrorystom od automatow. w cenie napoju mas zpdoatek od plastiku, podatek od cukru, pdoatek od kofeiny, podatek od tauryny, podatek od slodzikow a niemcy chyba maja niespelna 0,1 euro tego podatku od plastiku a butelke jak oddasz to jestes na zero

12 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Po wojnie pojedyncze jednostki bojkotowały też słupy energetyczne. Teraz macie lepiej bo pośrednio dzięki tym słupom łączy was internet i możecie się poczuć większą grupą 🙂

ale porownanie, budowa slupa energetycznego co mnie nie dotyka i jeszcze mi musza zaplacic jak przez moja dzialke idzie, do zmuszanie mnie do robienia jako smieciarz, wsysypisko i sortownik zebym nie stracil go chce sie napic wody lol

2l butelka napoju typu coca cola to 2zl podatku plus podatek od plastiku plus opl;lata za buitelke i oplata za zbieranie 

puszka energetyku to chyba cos kolo 1zl plus podatek od puszki i podatek od zbierania

Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał:

Bardziej na priv, ale zdarzały się incydenty publiczne 😄

Zwłaszcza ze chyba privow jakis czas na Kafe nie było?

Przed chwilą, tadek batyr napisał:

2l butelka napoju typu coca cola to 2zl podatku plus podatek od plastiku plus opl;lata za buitelke i oplata za zbieranie 

puszka energetyku to chyba cos kolo 1zl plus podatek od puszki i podatek od zbierania

A ile wynosi podatek od milosci?

1 minutę temu, tadek batyr napisał:

nie tam podatek od plastiku bedzie wprowadzony chyba w przyszlym roku albo w tym. u nas w cenie masz juz podatek od plastiku za butelke placisz drugi raz a trzeci placisz za to ze ktos to zbiera. cena napojow z tymi oznaczeniami bedzie wyzsza niz bez i nie chodzi o 50 groszy tylko bedzie wyzsza o wiecej bo firmy placa tym ekkoterrorystom od automatow. w cenie napoju mas zpdoatek od plastiku, podatek od cukru, pdoatek od kofeiny, podatek od tauryny, podatek od slodzikow a niemcy chyba maja niespelna 0,1 euro tego podatku od plastiku a butelke jak oddasz to jestes na zero

Idzie taka bieda, że ludzie rzucą gazowane napoje 😛 Ja będę sprzedawać kompoty w słoikach 😁

jakby to chodzilo o surowiec to by mozna stare butelki oddawac i dostawac po 50groszy a jakos nie mozna tak samo nie mozna pogniecionych bo to nie jest po to zeby surowiec odzyskac tylko zeby opodatkowac ludzi te butelki nie sa warte 50groszy i nikt ich nie chce tak naprawde przetwarzac bo wartosc tej butelki to kilka groszy 

10 minut temu, Buuuu napisał:

No i tak powinno być u nas + za np. oddawanie krwi też mają tam nieźle płacone. A u nas bida jak zawsze i szukanie frajerów.

dokladnie tobie daja czekolade za krew a ten kto ja od ciebei pobierze sprzedaje szpitalom za kilakset zlotych 😄

jakos te punkty za darmo pozniej tej krwi szpitalom nie daja tylko sprzedaja 😄

2 minuty temu, jumpin_jack_flash napisał:

ale porownanie, budowa slupa energetycznego co mnie nie dotyka i jeszcze mi musza zaplacic jak przez moja dzialke idzie, do zmuszanie mnie do robienia jako smieciarz, wsysypisko i sortownik zebym nie stracil go chce sie napic wody lol

Na Twoje szczęście (a może i nieszczęscie) może niedługo doczekamy się produkcji piw 3 litry+ 😄 

11 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

No i w takim systemie to wszyscy by byli zachwyceni. Nawet ja bym wrzuciła żeby mieć na gumę do żucia 😄

a juz sie wkuuurwilem i nawet jakby teraz wprowadzili ze zamiast pierw zabrac potem oddac to by nagradzali, to i tak juz bede im zawsze oszczane butelki wrzucal, bo teraz to mnie rozbawil ten pomysl w choooj, dla samej satysfakcji jak sobie pomysle ze ktos to wyjmnie i zobaczy ze tam szczyny w butelce bleeeeeee !!!!!! xDDDDDD nawet jak wprowadza system ze ceny zosytaja a beda dawac bony za zwrot to i tak bede szczac do tych butelek, bo juz mnie wkooorwili !!!

2 minuty temu, tadek batyr napisał:

jakby to chodzilo o surowiec to by mozna stare butelki oddawac i dostawac po 50groszy a jakos nie mozna tak samo nie mozna pogniecionych bo to nie jest po to zeby surowiec odzyskac tylko zeby opodatkowac ludzi te butelki nie sa warte 50groszy i nikt ich nie chce tak naprawde przetwarzac bo wartosc tej butelki to kilka groszy 

Nie są warte ale pociotek z PO ma firmę zrobili mu dotację i bedzie na tym zarabiał

Obcego nie dopuszcza do interesu.

3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Idzie taka bieda, że ludzie rzucą gazowane napoje 😛 Ja będę sprzedawać kompoty w słoikach 😁

tak penwie mowili tak samo jak drozala akcyza na papierosy a ludzie dalej pala a ci co ich nie stac daje ten bez akcyzy na dziaslo i jeszcze wiecej nikotyny pochlaniaja 😄

ciekawe gdzie te butelki pujda xD teraz moze byc tak ze ktos z was bedzie pil wode z butelki w ktorej kiedys byly moje szczyny, to ekologie zrobili, na pochybel !!!!!

4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

i super

po to też są podatki - zysk dla Państwa to jedno

ale też 'działanie wychowawcze'

jak kupisz sobie ekspres do napojów gazowanych albo będziesz zabierać ze sobą butelkę wielorazową czy kupować napoje w dużych butelkach - super - przecież to jest ekologiczne

2 minuty temu, Fifofa napisał:

Nie są warte ale pociotek z PO ma firmę zrobili mu dotację i bedzie na tym zarabiał

Obcego nie dopuszcza do interesu.

przeciez to morawiecki podpisal wiec raczej jego pociotek jak juz 

podatek cukrowy tez pis wprowadzil a co najlepsze podatek od tych napojow bez cukru jest wyzszy niz od tych z cukrem 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się