Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Minnie Moskowitz

Tutaj będzie panowała miłość i pojednanie.

Polecane posty

bicu wez pod uwage ze dzisiaj dostaneisz 100 ojro a za 5 lat zmeini sie prawo i ci przyjdzie alimenty placic albo nerke dziecku oddac 😄

juz tam sa chyba jakies pomysly ze dziecko ma prawo znac rodzicow 😄

1 minutę temu, tadek batyr napisał:

wspolczuje tym babom pozniej maja dziecko z genami bica albo lezaka 😄

kasa chyba zalezy np. od twojego wyksztalcenia 

Tutaj. chłopy nic nie dostali mają obciążenia genetyczne.

1 minutę temu, aphex_twin napisał:

Jezu powiedz ze to nie ty 

A co skorzystałaś? To był lezak akurat

1 minutę temu, aphex_twin napisał:

Jezu powiedz ze to nie ty 

a dlaczeog mialbym to byc ja 😄 ? myslisz ze by mi sie chcialo jechac gdzies za 100 euro 😄 ?

10 minut temu, tadek batyr napisał:

swoja droga to nie robisz sobie reklamy skoro masz siurka ktory zmiesci sie do butelki przez ten otwor  😄 

lol juz mi lezak to zarzucal xDD przystawaisz napleta do butelki tylko, nie musisz go wkladac calego lol. xd jechales kiedys autostrada , nigdy nie widziales butelki z mczem na poboczu? szczanie do butelek to nie mit tylko real bo tak sie zaoszczedza czas zeby nie zjezdzac na parking na szczanie (mowa o podwojnych obsadach bo nie probowalem szczac do butelki na siedzaco)

18 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Dziś już wiem, że zapłacę od miłoości podatek 🎶

Ten damiecki to jeden z 2 osób które przychodzą mi do głowy ze znanych którzy mi sie pdoobaja 😍

Przed chwilą, jumpin_jack_flash napisał:

lol juz mi lezak to zarzucal xDD przystawaisz napleta do butelki tylko, nie musisz go wkladac calego lol. xd jechales kiedys autostrada , nigdy nie widziales butelki z mczem na poboczu? szczanie do butelek to nie mit tylko real bo tak sie zaoszczedza czas zeby nie zjezdzac na parking na szczanie (mowa o podwojnych obsadach bo nie probowalem szczac do butelki na siedzaco)

czasmai jechalem i 24h ale zatrzymywalismy sie na sikanie 😄 no to znaczy ze sikasz po calej kabinie bo sorry ale to nie tak latwo trafic 😄 

znaczy lejesz przy kims w kabinie bo szkdoa wam 2minuty na zjazd na postoj ?

11 minut temu, aphex_twin napisał:

Aaa słynne wbitki 😃 ale jak to wyglądało w praktyce? Hej co prawda nie ze mną chciałeś  rozmawiać ale może chcesz zobaczyc moja zgrabna duupe?

ja chce

1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

No, ma coś w sobie seksi.

W belfrze był tez hot 

2 minuty temu, Buuuu napisał:

Przypomnijmy, że tam płacą nawet za oddawanie spermy 😄 Ponoć są faceci, którzy z tego się utrzymują 😄  Kuuuhwa przecież to byłby raj dla leżaka XD Zarobiłby tam więcej niż allegro tutajXD

Ale chyba nie sądzisz ze bezzebnym menelom ktoś będzie płacił za oddawanie spermy x razy dziennie do tego raczej trzeba miec dobra genetykę plus spełnić szereg innych wymagań. Te marzenia inceli o łatwym zarobku są "trochę" naiwne.😄

A kobiety za oddanie komórek jajowych mogą liczyć nawet na 20 tys... Ehhh baby mają zawsze lepiej. Choć z drugiej strony znacznie rzadziej mogą je oddawać niż faceci swój płyn, więc chyba oni wygrywają tutaj pod względem kasy.

""W Niemczech za oddanie komórek jajowych również otrzymuje się wynagrodzenie, choć kwota jest zdecydowanie wyższa niż w przypadku oddawania nasienia. Zwykle kobieta może otrzymać od 2 000 do 5 000 euro za oddanie komórek jajowych, ale wysokość wynagrodzenia zależy od wielu czynników, takich jak klinika, region, a także potrzeba na konkretnego dawcę."

Przed chwilą, jumpin_jack_flash napisał:

ja chce

Ja nie mam duupy

ale podobno Magda i qwerty maja świetne pytały o ciebue dzis;)

• Haha 1

mzoe lej od razu przez okno po co do butelki i butelke wyrzucac jak mozesz sikac przez okno 😄

Przed chwilą, Buuuu napisał:

A kobiety za oddanie komórek jajowych mogą liczyć nawet na 20 tys... Ehhh baby mają zawsze lepiej. Choć z drugiej strony znacznie rzadziej mogą je oddawać niż faceci swój płyn, więc chyba oni wygrywają tutaj pod względem kasy.

""W Niemczech za oddanie komórek jajowych również otrzymuje się wynagrodzenie, choć kwota jest zdecydowanie wyższa niż w przypadku oddawania nasienia. Zwykle kobieta może otrzymać od 2 000 do 5 000 euro za oddanie komórek jajowych, ale wysokość wynagrodzenia zależy od wielu czynników, takich jak klinika, region, a także potrzeba na konkretnego dawcę."

No chyba logiczne ze jak czegos jest mniej to jest bardziej cenne 😃 komórek jajowyxh jest ograniczona liczba a te tanie plemniki produkujecie w kolko 😃

• Haha 1

Przed chwilą, aphex_twin napisał:

No chyba logiczne ze jak czegos jest mniej to jest bardziej cenne 😃 komórek jajowyxh jest ograniczona liczba a te tanie plemniki produkujecie w kolko 😃

oddawalas komórke 😄 ?

9 minut temu, tadek batyr napisał:

w pl tez placa 

widzisz zamiast siedziec na kafeterii to kasa lezy na ziemi wystarczy podniesc i pomyslec 😄

W pl nie płacą, nie wymyślaj. Inaczej leżak faktycznie mógłby w końcu dobić do tego miliona...

1 minutę temu, jumpin_jack_flash napisał:

o co sie pytal y?

Kiedy będziesz i Ogolnie czy fajny z ciebie koleś i czy masz komunikator włączony 

Przed chwilą, Buuuu napisał:

W pl nie płacą, nie wymyślaj. Inaczej leżak faktycznie mógłby w końcu dobić do tego miliona...

ja slyszalem wlasnie od znajomego ze placa 

10 minut temu, Buuuu napisał:

"W Niemczech, wynagrodzenie za oddanie nasienia jest legalne i standardowe w klinikach zajmujących się leczeniem niepłodności lub bankach nasienia. Zazwyczaj kwota, jaką można otrzymać za jednorazowe oddanie nasienia, wynosi 50-150 euro za jedno oddanie. W niektórych przypadkach, jeśli jesteś regularnym dawcą, ta kwota może się zwiększyć."

Kurfa, dużo nawet XD Niezły biznes to mógłby być. Przeyepane, że u nas nie ma tylu udogodnień. Polska to bida z nędzą.

ale sam trzeba strzepac czy pielegniarka to pobiera?

1 minutę temu, tadek batyr napisał:

oddawalas komórke 😄 ?

😃 wiem ze sie mścisz za tamten komentarz o spermie 😀

cos ty nie oddałabym są zbyt cenne i na pewno twk tanio bym nie sprzedała😛

Przed chwilą, Baba napisał:

Wczoraj przeglądałam znowu shein.

Trafiłam na coś podobnego 

na co ? 

Przed chwilą, aphex_twin napisał:

😃 wiem ze sie mścisz za tamten komentarz o spermie 😀

cos ty nie oddałabym są zbyt cenne i na pewno twk tanio bym nie sprzedała😛

ja tam za 5k euro to bym rozwazyl ryzyko prawne i moze i oddal sperme 100 razy 😄

Przed chwilą, tadek batyr napisał:

na co ? 

Patrz wyżej. Link wklejony.

10 minut temu, tadek batyr napisał:

wspolczuje tym babom pozniej maja dziecko z genami bica albo lezaka 😄

kasa chyba zalezy np. od twojego wyksztalcenia 

pewnie tak i wygladu, albo jakis wywiad przeprowadzaja psychologiczny.. pewnie sa tacy co na sam widok powiedza ze od pana nie przyjmiemy xDDD

2 minuty temu, Baba napisał:

Trafiłam na coś podobnego 

masakra moze menel tirowiec sobie kupi ale w sumie po co jak mu sie miesci do butelki

Edytowano przez tadek batyr

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się