Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Minnie Moskowitz

Tutaj będzie panowała miłość i pojednanie.

Polecane posty

15 minut temu, salix napisał:

No u Niemców to sue przyjęło czasami widuje jak z wielkimi worami pełnymi butelek i puszek stoją przy tych automatach i to nie jacyś żule.😄

tam na parkingu przyjezdzaja samochodami i grzebia w smieciach

2 minuty temu, jumpin_jack_flash napisał:

ciekawe gdzie te butelki pujda xD teraz moze byc tak ze ktos z was bedzie pil wode z butelki w ktorej kiedys byly moje szczyny, to ekologie zrobili, na pochybel !!!!!

czlowieku przeciez to topia i robia z tego surowiec a nie myja i nalewaja nowe 😄 no chyba ze bedziesz sikal do szklanych to nie wiem 😄

1 minutę temu, jumpin_jack_flash napisał:

ciekawe gdzie te butelki pujda xD teraz moze byc tak ze ktos z was bedzie pil wode z butelki w ktorej kiedys byly moje szczyny, to ekologie zrobili, na pochybel !!!!!

Niektórzy będą je palić w zimie w piecu. A nie wiedzą, że taka butelka i stopiony plastik niszczą piec i trują ludzi. Zresztą ludzie palą smieciami 😄

3 minuty temu, tadek batyr napisał:

dokladnie tobie daja czekolade za krew a ten kto ja od ciebei pobierze sprzedaje szpitalom za kilakset zlotych 😄

jakos te punkty za darmo pozniej tej krwi szpitalom nie daja tylko sprzedaja 😄

Przypomnijmy, że tam płacą nawet za oddawanie spermy 😄 Ponoć są faceci, którzy z tego się utrzymują 😄  Kuuuhwa przecież to byłby raj dla leżaka XD Zarobiłby tam więcej niż allegro tutajXD

swoja droga to nie robisz sobie reklamy skoro masz siurka ktory zmiesci sie do butelki przez ten otwor  😄 

1 minutę temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Bo najlepsze są cudze wspomnienia 😄

Nie otwierajmy wora ze sŕako gdyż on nie ma dna. Film lgbt na tvn

1 minutę temu, tadek batyr napisał:

przeciez to morawiecki podpisal wiec raczej jego pociotek jak juz 

podatek cukrowy tez pis wprowadzil a co najlepsze podatek od tych napojow bez cukru jest wyzszy niz od tych z cukrem 😄

Nie wiem ale za PO nie robią dla ludzi tylko dla siebie.  Jakby chcieli ekologię były butelki szklane zwrotne a plastik wycofali 

3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

i super

po to też są podatki - zysk dla Państwa to jedno

ale też 'działanie wychowawcze'

jak kupisz sobie ekspres do napojów gazowanych albo będziesz zabierać ze sobą butelkę wielorazową czy kupować napoje w dużych butelkach - super - przecież to jest ekologiczne

a co w tym ekologicznego ze zamiast dwoch butelek 1m5l kupisz 3l ? przeciez dwa razy wieksza butelka to dwa razy wiecje plastiku (nie licze nakretki)

powiem ci ze nawet wiecej niz 2x wiecej bo musi byc nie tylko dwa razy wieksza ale i grubsza

Edytowano przez tadek batyr

Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał:

Bede robić h zara.

Nie rozumie. Kredens trzymasz dziś za elzbiete

4 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

To izraelskie jest, dafi kupujcie.

a co mi to przeszkadza ja nie antysemita 😄 do tego pasuja wszystkei akcesoria a te rozne podroby to pozniej klopot z czesciami 

9 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał:

Kiedyś ludzie się musieli wymieniać mailami co skutkowało nieproszonymi wbitkami 😄

Aaa słynne wbitki 😃 ale jak to wyglądało w praktyce? Hej co prawda nie ze mną chciałeś  rozmawiać ale może chcesz zobaczyc moja zgrabna duupe?

Przed chwilą, caryca rzeczywistości tak napisał:

Heterozegz

To dyżury macie rozpisane na lodowce

4 minuty temu, Buuuu napisał:

Przypomnijmy, że tam płacą nawet za oddawanie spermy 😄 Ponoć są faceci, którzy z tego się utrzymują 😄  Kuuuhwa przecież to byłby raj dla leżaka XD Zarobiłby tam więcej niż allegro tutajXD

tak znam takiego ale mozesz raz na pol roku chyba i on jezdzil po calej europie i oddawal 8 razy w miesiacu 😄 ciekawe ile dzieci ma 😄

za to wiecej placili chyba niz za krew 😄

11 minut temu, tadek batyr napisał:

jakby to chodzilo o surowiec to by mozna stare butelki oddawac i dostawac po 50groszy a jakos nie mozna tak samo nie mozna pogniecionych bo to nie jest po to zeby surowiec odzyskac tylko zeby opodatkowac ludzi te butelki nie sa warte 50groszy i nikt ich nie chce tak naprawde przetwarzac bo wartosc tej butelki to kilka groszy 

no wlasnie to czemu za stare butelki nie dzadza 50 gorszy tylko 10 groszy? ten znaczek kaucja jest warty 40 groszy na wydrukowanie ?????? hahaha smiech na sali, zachecam wszystkich do szczania do butelek i oddawania im tego ze szczynami, niech traca te KUUUUUURWY

• Haha 1

1 minutę temu, aphex_twin napisał:

Aaa słynne wbitki 😃 ale jak to wyglądało w praktyce? Hej co prawda nie ze mną chciałeś  rozmawiać ale może chcesz zobaczyc moja zgrabna duupe?

Nie wiem, nie moje czasy. Śliwka opowie.

10 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

i super

po to też są podatki - zysk dla Państwa to jedno

ale też 'działanie wychowawcze'

jak kupisz sobie ekspres do napojów gazowanych albo będziesz zabierać ze sobą butelkę wielorazową czy kupować napoje w dużych butelkach - super - przecież to jest ekologiczne

Ja od dawna mam wielorazowa 0.5 czy trochę większa butelkę taka ‚na wynos’. Nie Lubie tych plastików kupować bo mi sie nje chce potem tego wynosić do śmietnika a masę miejsca w śmieciach zajmują mi te butle plastikowe. 
o wiele wygodniejsze nie muszę pamiętać żeby kupic sobie jakaś wodę na rower czy coś tylko leje i mam. A wodę filtruje britą 

a syfow w stylu cola nie pije wiec dla mnje ten provlem jest trochę zerowy.

ok dziś sie napiłam coli (ze szkła) i widzicie efekty 😃

Edytowano przez aphex_twin

"W Niemczech, wynagrodzenie za oddanie nasienia jest legalne i standardowe w klinikach zajmujących się leczeniem niepłodności lub bankach nasienia. Zazwyczaj kwota, jaką można otrzymać za jednorazowe oddanie nasienia, wynosi 50-150 euro za jedno oddanie. W niektórych przypadkach, jeśli jesteś regularnym dawcą, ta kwota może się zwiększyć."

Kurfa, dużo nawet XD Niezły biznes to mógłby być. Przeyepane, że u nas nie ma tylu udogodnień. Polska to bida z nędzą.

Przed chwilą, Buuuu napisał:

"W Niemczech, wynagrodzenie za oddanie nasienia jest legalne i standardowe w klinikach zajmujących się leczeniem niepłodności lub bankach nasienia. Zazwyczaj kwota, jaką można otrzymać za jednorazowe oddanie nasienia, wynosi 50-150 euro za jedno oddanie. W niektórych przypadkach, jeśli jesteś regularnym dawcą, ta kwota może się zwiększyć."

Kurfa, dużo nawet XD Niezły biznes to mógłby być. Przeyepane, że u nas nie ma tylu udogodnień. Polska to bida z nędzą.

w pl tez placa 

widzisz zamiast siedziec na kafeterii to kasa lezy na ziemi wystarczy podniesc i pomyslec 😄

Przed chwilą, Buuuu napisał:

Podejrzewam ze za upośledzona spermę dostaje sie mniejsze wynagrodzenie 😃

wspolczuje tym babom pozniej maja dziecko z genami bica albo lezaka 😄

kasa chyba zalezy np. od twojego wyksztalcenia 

1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał:

koleżanka się pyta czy heterozegz macie zaplanowany w kalendarzu

✌️

5 minut temu, tadek batyr napisał:

tak znam takiego ale mozesz raz na pol roku chyba i on jezdzil po calej europie i oddawal 8 razy w miesiacu 😄 ciekawe ile dzieci ma 😄

za to wiecej placili chyba niz za krew 😄

Jezu powiedz ze to nie ty 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się