Fifofa 143 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Póki co jestem w czarnej du/pie. Ale wylot jest w Białej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 52 Napisano 13 godzin temu 12 godzin temu, Fifofa napisał: Ale wylot jest w Białej Oby. Módl się o to przy niedzieli, żebym nie ugrzęzła. Do później. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1134 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: Też nie przepadam, zostałam zmuszona. Jak to zmuszona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 52 Napisano 13 godzin temu 12 godzin temu, Onaaaa napisał: Jak to zmuszona Normalnie. Związali, otworzyli buzię i rurką mi podali prosto do krwioobiegu. Idę, rynki dziś do 2. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 13 godzin temu 22 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak i w sumie fajnie byłoby tak sobie żyć i odradzać się tylko tez zależy gdzie sie trafi do jakiej rodziny. Podobno dusza sobie wybiera przyszłe życie, gdzie ma się urodzić i co przepracować Jakie to wszystko zawiłe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 13 godzin temu 3 godziny temu, Seven napisał: Śpisz? Przed siódmą i widno. Jest 5 stopni. Nie śpię. Za to zegarów nie przestawiłam i myślę że jest 12 godzina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1134 Napisano 12 godzin temu 8 minut temu, Margherite napisał: Nie śpię. Za to zegarów nie przestawiłam i myślę że jest 12 godzina Same sie u mnie przetawiły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 12 godzin temu 22 minuty temu, Margherite napisał: Podobno dusza sobie wybiera przyszłe życie, gdzie ma się urodzić i co przepracować Jakie to wszystko zawiłe. Zobacz sobie jak małpa urodziła się człowiekiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 68 Napisano 12 godzin temu Ja się dowiedziałem dopiero wieczorem, a to właśnie ja jestem przestawiającym zegarki w domu (Niestety, nie było cyfrowego) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 32 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Same sie u mnie przetawiły W telefonie laptopie tak, na ścianie już nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 259 Napisano 11 godzin temu 13 minut temu, Margherite napisał: W telefonie laptopie tak, na ścianie już nie. Nie przedstawiam zegarków, jeden wiszący na ścianie już dawno spełnia funkcję "ozdoby" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1134 Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, Margherite napisał: W telefonie laptopie tak, na ścianie już nie. Mam tylko 1 wiszący i jeszcze nie przestawiony bo mi sie nie chce ruszyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 6 godzin temu 6 godzin temu, Seven napisał: Idź. Czekałam aż się zawiniesz bo ja gotowa do drogi, ale dobrze było cię poczytać. Nara! :] Napawaj się tą chwilą, bo nic nie trwa wiecznie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 6 godzin temu 6 godzin temu, Onaaaa napisał: Mój opel corsa. Ptasie mleczko mi ostanie posmakowało że dac do zamrażalnika a potem jeść. Jedz niech idzie w tyłek czy gdzie tam chcesz, a ja już do gorzkich czekolad się przyzwyczaiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 6 godzin temu 4 godziny temu, Onaaaa napisał: Mam tylko 1 wiszący i jeszcze nie przestawiony bo mi sie nie chce ruszyć. W kuchni tylko przestawiłem , a resztę olewam bo na wiosnę znowu zmiana i nie będę latał jak głupi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1134 Napisano 6 godzin temu 22 minuty temu, Get Out napisał: Jedz niech idzie w tyłek czy gdzie tam chcesz, a ja już do gorzkich czekolad się przyzwyczaiłem. Ale to jak jesz to nie możesz powiedzieć ich w tylek i tam idzie gorzkie tez lubie a najbardziej gorzkie snakowe i najbardziej gorzką truskawkową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 336 Napisano 5 godzin temu 31 minut temu, Onaaaa napisał: Ale to jak jesz to nie możesz powiedzieć ich w tylek i tam idzie gorzkie tez lubie a najbardziej gorzkie snakowe i najbardziej gorzką truskawkową. To komplement tak jak byś powiedziała do typa żeby w barki poszło albo w klatę. A u kobiety w piersi i w tyłek ma iść. Dobre są gorzkie z owocami i wiśnia jest najlepsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 68 Napisano 3 godziny temu 7 godzin temu, Onaaaa napisał: Mam tylko 1 wiszący i jeszcze nie przestawiony bo mi sie nie chce ruszyć. Ja nie mam zegara na ścianie, ale zegarki w piekarniku elektrycznym, mikrofalówce, stacji pogodowej, dwa budziki (analogowy i cyfrowy z termometrem) też same się nie przestawiają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach