Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
G. Swenson

Madzia, jak tam w pracy?

Polecane posty

1 minutę temu, G. Swenson napisał:

No i co. Tak czy inaczej i tak bym go nie poznała realnie. Domek już? 🌹

Za 10 minut i dwie paczki do odebrania. 

Przed chwilą, G. Swenson napisał:

Pamietam, ze to był wyjątkowo upierdliwy przychlast i hejter 

Ej ej licz się ze słowami, to mój synuś. 🥰

24 minuty temu, G. Swenson napisał:

Mam cudowną rodzinę i jestem im wdzięczna, bardzo mi pomagają, ale powiedzieli że to wiecznie trwać nie będzie. Zrobiłam sobie rachunek sumienia. Ale … do kołchozu nie pójdę. Prędzej niebo z piekłem się zetknie, bym poszła do jakiejś biedronki. Wolę żyć pod mostem. 

Jesteś żeńskim wcieleniem Leżaka, odpowiednikiem jego siostry bliźniaczki...

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Ej ej licz się ze słowami, to mój synuś. 🥰

Z nikim się nie liczę, bo to nie fisQs.

3 minuty temu, draże korsarze napisał:

Z 2 str benny był szczylem genzeckim a siedział na tych dziwnych kowbojkach… no ale to net. Ślęczenie przed Tv jest zarezerwowane dla konkretnego pokolenia i znam sporo 30latkow którzy by nie wiedzieli o czym wy mowicie jaka viva jakie 30 ton 😛

4fun tv 🤩

Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał:

Jesteś żeńskim wcieleniem Leżaka, odpowiednikiem jego siostry bliźniaczki...

Jesteś chora psychicznie. 

1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał:

i kto to mówi? wielbicielka dirty sancheza 🤣

Jak się nie znasz na sarkazmie/ironii to nie moja wina.

Teraz w ogóle czytam ze viva od 2011 zaczela już trochę podupadać mieszać sie z Comedy Central wiec od tego rozstrzału 2009 do 2011 mało czasu a raczej jak dzieciaki to oglądały to w czasach świetności jak to było cool i nie było gdzie muzyki słuchać i stad popularność tych stacji. 95 to zetki czyli pokolenie które jako pierwsze dorastało z netem 😝 wiec wybaczcie ale ja tego nie kupuje chyba ze siedziała przed ta viva jako 5-latka z tymi słuchawkami na uszkach i wtedy miała ten wiatr we włosach i takie wspomnienia beztroskie 😛

Edytowano przez draże korsarze

Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał:

Nie odmładzaj się. Za naszych czasów było disko relax na Polsacie.

Za moich czasów było disko relax.

Nie odmładzaj się. Za naszych czasów było disko relax na Polsacie.

Jak się mam postarzeć to Wideoteka dorosłego człowieka. Szach mat hejkerko.

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Teraz w ogóle czytam ze viva od 2011 zaczela już trochę podupadać mieszać sie z Comedy Central wiec od tego rozstrzału 2009 do 2011 mało czasu a raczej jak dzieciaki to oglądały to w czasach świetności jak to było cool i nie było gdzie muzyki słuchać i stad popularność tych stacji. 95 to zetki czyli pokolenie które jako pierwsze dorastało z netem 😝 wiec wybaczcie ale ja tego nie kupuje chyba ze siedziała przed ta viva jako 5-latka i wtedy miała ten wiatr we włosach i takie wspomnienia beztroskie 😛

Chcesz przekonywać ze nie oglądali jak oglądali. Może ty mogłaś tylko misia uszatka nie wiem. Ale u mnie 997 leciało dla dzieci. 

• Like 1

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Teraz w ogóle czytam ze viva od 2011 zaczela już trochę podupadać mieszać sie z Comedy Central wiec od tego rozstrzału 2009 do 2011 mało czasu a raczej jak dzieciaki to oglądały to w czasach świetności jak to było cool i nie było gdzie muzyki słuchać i stad popularność tych stacji. 95 to zetki czyli pokolenie które jako pierwsze dorastało z netem 😝 wiec wybaczcie ale ja tego nie kupuje chyba ze siedziała przed ta viva jako 5-latka z tymi słuchawkami na uszkach i wtedy miała ten wiatr we włosach i takie wspomnienia beztroskie 😛

Może bogole dorastali z netem a nie dzieci chłoporobotników.

Moja przyjaciółka jest 86 i ona faktycznie przed ta viva siedziała i tam słuchała jakichś limp bizkit itd i mowila właśnie ze wtedy nie było gdzie indziej sie z tym zerknąć bo w radiu tez ciężej itd (to nie był typowy pop). No ale to rocznik 86

Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał:

Jak się mam postarzeć to Wideoteka dorosłego człowieka. Szach mat hejkerko.

No się oglądało oczywiście. Niezapomniana para. 

Chcesz przekonywać ze nie oglądali jak oglądali. Może ty mogłaś tylko misia uszatka nie wiem. Ale u mnie 997 leciało dla dzieci. 

Znowu wymieniasz program z epoki millenialsow 😛

mnie nie chodzi o to czy to było dostosowane do wieku tylko ze pewne pokolenia tego nie oglądały 

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Kobieto, zejdź na ziemię. Miałam kolegow i koleżanki nawet z lat 1998 i oni pamiętają Vivę. Choć to fakt, ostatnie lata tej stacji to był upadek. Sama się wlasnie na wspomniany 4fun tv przestawiłam, bo tam przynajmniej leciała muzyka a nie głupie programiki. 

A i tak nigdy nie zapomnę transmisji boney m w Sopocie. I spóźnionej Whitney z bobi

Ja byłam goowniakiem jak Whitney była w Sopocie ty skoro jesteś młodsza od elci to miałaś chyba 2 lata 😛

Przed chwilą, G. Swenson napisał:

Kobieto, zejdź na ziemię. Miałam kolegow i koleżanki nawet z lat 1998 i oni pamiętają Vivę. Choć to fakt, ostatnie lata tej stacji to był upadek. Sama się wlasnie na wspomniany 4fun tv przestawiłam, bo tam przynajmniej leciała muzyka a nie głupie programiki. 

No ja mam cie na oku, wyczuwam kolejna mitomanke do kolekcji 😛 ta viva od razu zwróciła moja uwagę jako spory zgrzyt z deklarowanym rocznikiem 😛 

1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał:

No się oglądało oczywiście. Niezapomniana para. 

Nagrywałam te pocięte teledyski na VHS 😭 i nie marzyło mi się, że za ileś lat w internecie zobaczę jak się skończyła historia wyścigowca rajdowego z komiksu AHA 🤧

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się