bocibot 10 Napisano 18 godzin temu 23 minuty temu, Baba napisał: Mam dryg do bycia kobietą i strojenia się według własnego gustu Fajnie masz. Ja się czuję jakbym lalkę ubierała i grała rolę i że robię jakieś upośledzone rzeczy przeważnie ale trochę mnie to bawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Przesadą będzie, jak dodasz do tego opisu: i jeszcze dziewica. A skąd wiesz, że nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 18 godzin temu 13 minut temu, murb napisał: Grzywka Ci się łączy z wąsami? Nie rozumiem. Oglądałaś kiedyś Jacek i Agatka? Taka się jej grzywka robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Oglądałaś kiedyś Jacek i Agatka? Taka się jej grzywka robi Taki przedziałek na środku? O to chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Taki przedziałek na środku? O to chodzi. W takie ząbki się sklejają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 18 godzin temu 17 minut temu, Pokraka napisał: Nie, no co Ty najmniejsza. Stanęłam przed lustrem, popatrzyłam i nie przejdzie mi coś takiego przez usta. Muszę patrzeć na zdjęcie jakiejś pięknej kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: W takie ząbki się sklejają Popatrzyłam na zdjęcie i już wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 18 godzin temu 6 minut temu, bocibot napisał: Fajnie masz. Ja się czuję jakbym lalkę ubierała i grała rolę i że robię jakieś upośledzone rzeczy przeważnie ale trochę mnie to bawi. Upośledzone rzeczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Stanęłam przed lustrem, popatrzyłam i nie przejdzie mi coś takiego przez usta. Muszę patrzeć na zdjęcie jakiejś pięknej kobiety. Nie, nie to nie przejdzie, musisz patrzeć w lustro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 10 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Baba napisał: Upośledzone rzeczy? Takie jak baby robią. Aktorzenie pindrowanie ekstrawaganckie. Edytowano 18 godzin temu przez bocibot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a910f222607748 13 Napisano 18 godzin temu 4 minuty temu, Pokraka napisał: Nie, nie to nie przejdzie, musisz patrzeć w lustro. Gdzie tam łysa bana nie dostała? Lecimy z tematem póki moderacja przychylna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 18 godzin temu 11 minut temu, murb napisał: A skąd wiesz, że nie. Nie uwierzę, że przez płot nie skakałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, bocibot napisał: Takie jak baby robią. Aktorzenie pindrowanie ekstrawaganckie. Nie musisz tego robić i możesz mieć w dupie co myślą inni. Nie masz obowiązku wpisywać się w czyjeś standardy kobiecości. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, bocibot napisał: Takie jak baby robią. Aktorzenie pindrowanie ekstrawaganckie. Przed lustrem każda to robiła. A teraz przed obiektywem do selfi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Nie musisz tego robić i możesz mieć w dupie co myślą inni. Nie masz obowiązku wpisywać się w czyjeś standardy kobiecości. Tia... spróbuj innej babie powiedzieć, że nie lubisz makijażu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Tia... spróbuj innej babie powiedzieć, że nie lubisz makijażu Jam oto jest taką osobą. Miewam makijaż ale to raczej jest wyjątek niż reguła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 18 godzin temu 7 minut temu, Baba napisał: Nie uwierzę, że przez płot nie skakałaś Teoretycznie mogłam nie skakać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Baba napisał: Tia... spróbuj innej babie powiedzieć, że nie lubisz makijażu A ja Ci kazałam przejmować się moim zdaniem? Zresztą uważam, że jest różnica między nie lubieniem czegoś i nie odnajdywaniem się w czymś a pozą na clean girl. Edytowano 18 godzin temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 18 godzin temu 34 minuty temu, G. Swenson napisał: Nie mam się czego wstydzić w przeciwieństwie do twojej nędznej, karalusiej osoby. Wczoraj kochaniutki byłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 18 godzin temu 12 minut temu, Pokraka napisał: Nie, nie to nie przejdzie, musisz patrzeć w lustro. Cała nadzieja we fryzjerze. Ludzie wokół mówią, że jest ok ale ja sama patrzę na swą fryzurę z wielkimi oporami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 37 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Cała nadzieja we fryzjerze. Ludzie wokół mówią, że jest ok ale ja sama patrzę na swą fryzurę z wielkimi oporami. Ludzie są w stanie piać z zachwytu nad totalnym krindżem. Moja kumpela wstawiła na fejsa zdjęcie w peruce w jakimś absurdalnym kolorze (dla jaj) no i posypały się serduszka i komplementy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 36 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie wiem jak tobie ale mi prowadzenie konwersacji z tymi dwiema paniami uwłacza, więc na tym poprzestane. Ja czasem lubię. Tym bardziej jak jakaś menelka i puszczalska uważa się za lepszego od kogoś. Edytowano 18 godzin temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1746 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Cała nadzieja we fryzjerze. Ludzie wokół mówią, że jest ok ale ja sama patrzę na swą fryzurę z wielkimi oporami. Nie pomoże jeśli wszyscy w koło mówią, że ok a ty tego nie widzisz to musisz jednak polubić sama swoje włosy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 36 Napisano 18 godzin temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Wczoraj kochaniutki byłem Jak łykasz wszystko jak pelikan to co się dziwić. Ach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 433 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Pieprz w moździerzu napisał: Ludzie są w stanie piać z zachwytu nad totalnym krindżem. Moja kumpela wstawiła na fejsa zdjęcie w peruce w jakimś absurdalnym kolorze (dla jaj) no i posypały się serduszka i komplementy No weź mnie nie dobijaj. Ja biorę za dobrą monetę to, że krytykują mojej fryzury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 10 Napisano 18 godzin temu 7 minut temu, Pokraka napisał: A ja Ci kazałam przejmować się moim zdaniem? Zresztą uważam, że jest różnica między nie lubieniem czegoś i nie odnajdywaniem się w czymś a pozą na clean girl. Nudne to jest, brokaty i cyrkowe mejkapy są fajne ale siara no właśnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 24 Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, xDxDxDxD napisał: Ciekawe w jakim celu w takim razie cały dzień chodzisz za niedorozwojem? Będziesz miała zagadkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 12 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: Jak łykasz wszystko jak pelikan to co się dziwić. Ach. Z tego to akurat śmiać mi się nie chciało i napisałem, że traktuje cię jak bota, albo zaburzoną psychicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 291 Napisano 18 godzin temu 10 minut temu, murb napisał: Jam oto jest taką osobą. Miewam makijaż ale to raczej jest wyjątek niż reguła. Witam w klubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 36 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Z tego to akurat śmiać mi się nie chciało i napisałem, że traktuje cię jak bota, albo zaburzoną psychicznie Mimo wszystko to nie ja robię w gacie… fuj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach