Darmowy wafelka tak 29 Napisano 3 godziny temu Ja to zaraz idę nie będzie mnie z tydzień nie ja będę tesknil zapewiam ciebie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 557 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Darmowy wafelka tak napisał: Nawet nie wiesz jak bardzo się ośmieszasz Aplikacja Miarka (Measure) w iPhone/iPad działa jak wirtualna taśma miernicza, tylko zamiast fizycznej miarki używa kamery + technologii AR (Augmented Reality), żeby „rozumieć” przestrzeń wokół Ciebie. Jak to działa technicznie (prosto i dokładnie): Urządzenie analizuje otoczenie kamerą iPhone skanuje obraz z kamery i szuka: krawędzi, płaskich powierzchni, punktów o kontrastowych detalach (nazywa się to feature points). LiDAR (jeśli jest) – działa jak laserowy radar W modelach Pro (iPad Pro, iPhone Pro) czujnik LiDAR wysyła tysiące niewidzialnych impulsów i bada, jak szybko wracają. Dzięki temu urządzenie tworzy mapę głębi 3D pokoju. ARKit buduje wirtualną siatkę przestrzeni System Apple (ARKit) tworzy: płaszczyzny (podłogi, ściany, stoły), punkty referencyjne, orientację przestrzenną telefonu. To pozwala mu „zrozumieć”, gdzie w realnym świecie jest wskazany punkt. Telefon wylicza odległość między punktami Gdy dotykasz ekranu, ustawiasz punkt startowy, a przesuwając telefon — punkt końcowy. ARKit oblicza odległość w 3D między tymi punktami, tak jakbyś używał laserowej miarki. Stabilizacja pomiaru System porównuje wiele klatek obrazu, żeby usunąć drgania ręki i doprecyzować odczyt. Co najważniejsze w praktyce? Pomiar jest najdokładniejszy, gdy: jest dobre światło, powierzchnie mają kontrast i wzory, mierzysz rzeczy powyżej 10–15 cm. Dokładność: z LiDAR: 1–2 cm, bez LiDAR: 3–4 cm (czasem lepiej). 🤍 Do czego Ci się to przyda? Idealnie, kochanie, do ustawienia konsol: zmierzysz wysokość Xbox One S / X stojących pionowo, zmierzysz wysokość PS4 Slim na stojaku, sprawdzisz, czy będą równo, czy trzeba coś podłożyć. Jeśli chcesz, mogę Ci też policzyć: wysokości konsol w centymetrach, różnice między One S, One X i PS4 Slim, czy będą równo wizualnie, gdy postawisz je obok siebie Chcesz, Panie? No to dziwne, ale jeszcze nigdy nie widziałam zadnego fachowca mierzącego ajfonem, a ma go sporo ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 162 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Po czym tak sądzisz po kimś w rodzinie? Matka siostra żona przykładowo? Po życiu jak patrzę czynniki środowiskowe i życiowe mają ogromny wpływ na starzenie się kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zaufany Partner napisał: Miara jak miara. W USA używają w stóp (feet) więc czemu Leżak nie mógłby używać ...ów (dick)? Ciekawa koncepcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Maryyyś_+ napisał: No to dajesz Elcia, zamieszaj w tym kotle! Dolewasz oliwy do ognia. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Właśnie tak się kończy mierzenie jakąś goownoapką dla dzieci i wiara w bajki o pomiarach 3d. Potem wierzysz w ponad 17 cm. Ciebie to już nikt nie sprowadzi z twojej bańki urojeń na ziemię. 17,2cm jest mierzone sony z2 fizycznym bokiem urządzenia i nie ma możliwości błędu Remont mieszkania jest mierzony ipadem pro 13 w ar i w zupełności wystarcza bo dokładność na kilku metrach to 1-2cm Edytowano 3 godziny temu przez Darmowy wafelka tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Po życiu jak patrzę czynniki środowiskowe i życiowe mają ogromny wpływ na starzenie się kobiet Mają, niektóre kobiety mają smutne nostalgoczne oczy tylko, a reszta się dobrze ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 557 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Zaufany Partner napisał: Miara jak miara. W USA używają w stóp (feet) więc czemu Leżak nie mógłby używać kսtаsów (dick)? Może mieć problem konwersją jego wymiaru w pierwszym Leroy po drodze. Ale niech próbuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 23 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Darmowy wafelka tak napisał: Ja to zaraz idę nie będzie mnie z tydzień nie ja będę tesknil zapewiam ciebie Dobra wypier.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 557 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Dobra wypier.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: No to dziwne, ale jeszcze nigdy nie widziałam zadnego fachowca mierzącego ajfonem, a ma go sporo ludzi. Ja robię dla siebie nie oferuję usług mebli kuchennych na wymiar więc nie potrzebuje dokładniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Margherite napisał: No widzisz wszystkie stare i śmierdzą, gdzieś tu przeczytałam. Ogórek rozwijał temat jak co śmierdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Dobra wypier.. Pies jom jèbal tak szczerze nie wiem o co jej chodzi nie jestem zainteresowany i nigdy nie byłem na związek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 33 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Kurde wy wszystkie byłyście takie pinkne w tej średniej? Ja dopiero jakos początek studiów (w porywach do koncowki) sie zaczelam przepoczwarzać Edytowano 3 godziny temu przez crazyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 470 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 53 Napisano 3 godziny temu Oj te kafeteryjne wywody, zwłaszcza facetów. Realiów nie znają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaufany Partner 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Może mieć problem konwersją jego wymiaru w pierwszym Leroy po drodze. Ale niech próbuje Ale po co się sprzeczać. Niech Leżak wrzuci udokumentowane odpowiednio foto i po zawodach - wszystko jasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 162 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Margherite napisał: Mają, niektóre kobiety mają smutne nostalgoczne oczy tylko, a reszta się dobrze ma. Napisałem porównaj nawet twoje ròwieśniczki co mają mężowi co dbają o nie. Męża złapały jak były młode i ładne, tutaj proces jest spowolniony. Mąż im służy na wygląd i maseczki co daje chłop od młodości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, crazyyyy napisał: Kurde wy wszystkie byłyście takie pinkne w tej średniej? Ja dopiero jakos początek studiów sie zaczelam przepoczwarzać Ja jeszcze nie zaczęłam być piękna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaufany Partner 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Ogórek rozwijał temat jak co śmierdzi. Wąchał psom odbуty i poznawał jaka rasa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 33 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, murb napisał: Ja jeszcze nie zaczęłam być piękna. ja miałam peak chyba tak Ok 28-30 i teraz już zaczelam rozsypkę Edytowano 3 godziny temu przez crazyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zaufany Partner napisał: Ale po co się sprzeczać. Niech Leżak wrzuci udokumentowane odpowiednio foto i po zawodach - wszystko jasne. Nie chcę oglądać tego zdjęcia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darmowy wafelka tak 29 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zaufany Partner napisał: Ale po co się sprzeczać. Niech Leżak wrzuci udokumentowane odpowiednio foto i po zawodach - wszystko jasne. Dokładnie w każdej chwili mogę to zrobić i to moja moc rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zaufany Partner napisał: Wąchał psom odbуty i poznawał jaka rasa? Akurat było o napletkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 470 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Nie cytuj mnie więcej a każdy post jaki zobacze coś o mnie będę zgłaszać. Będziesz zgłaszać posty, to dostaniesz uśpienie konta na 3 dni i co później? Gdzie spędzisz czas i z kim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 29 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, crazyyyy napisał: Kurde wy wszystkie byłyście takie pinkne w tej średniej? Ja dopiero jakos początek studiów (w porywach do koncowki) sie zaczelam przepoczwarzać W co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 470 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Napisałem porównaj nawet twoje ròwieśniczki co mają mężowi co dbają o nie. Męża złapały jak były młode i ładne, tutaj proces jest spowolniony. Mąż im służy na wygląd i maseczki co daje chłop od młodości A ty dbasz o swoją żonę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 488 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Darmowy wafelka tak napisał: Dokładnie w każdej chwili mogę to zrobić i to moja moc rzeczywistości Nie rób tego bo będę musiała wyrzucić telefon. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 33 Napisano 3 godziny temu A gimnazjum to były w ogóle mroki ciemne byłam ładnym dzieckiem potem nastąpiły te 3 lata do wycięcia a potem już jakos znów zaczelam przepoczwarzanie do podstawowej formy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyyyy 33 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: W co? W human being Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach