250GodzinTak 477 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, Еlciаа napisał: Nie napisalam że z mojego konta, a co cię to obchodzi tak w ogóle. A z czyjego konta? Małolata, czy Podatników? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 29 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: I tsk oto niepostrzeżenie stałeś się drugim leżakiem, którego wnioski oparte są na czystych fantazjach z odbytu. No pa. Żebym był drugim leżakiem to by mi musiało mi cuchnąć z kibla gorzej nic z twojej...sama se zgadnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A z czyjego konta? Małolata, czy Podatników? A ty co taki ryj dzika masz długi? Z twojego nie, więc odbij i wracaj do harowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Żebym był drugim leżakiem to by mi musiało mi cuchnąć z kibla gorzej nic z twojej...sama se zgadnij Patrząc na twoje gabaryty i poczwórny podbródek na ulanej gębie, mniemam, że capisz iście królewsko. Jak alfa knur w chlewie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 477 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BlaskBabkiBożej napisał: A ty co taki ryj dzika masz długi? Z twojego nie, więc odbij i wracaj do harowania. Nie mam długów i to nie było do ciebie. Mieszkanie bez gołębi załatwiłaś? Bujałaś Balcerkowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cаrewicz rzeczywistości 0 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Darmowy wafelka tak napisał: To bez znaczenia wczoraj odkrylem facefook w 69 i nie polecam związku ze mnom bo będzie miała ciężko Straszysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 6 godzin temu 13 minut temu, BlaskBabkiBożej napisał: Tak, Pjoter, masz rację. Ten blask bije zwłaszcza od kobiet dzieciatych i styranych życiem małżeńskim z tworami podobnymi tobie xD wszystkie piękne, wypoczęte i zupełnie nie wyglądajace na swój wiek, a skąd. Pjoter z fryzurą na czeskiego piłkarza tudzież Czarka Mończyka, ewentualnie na żyda buntownika z pewnością ma za żonę miss world, która przyjmuje na ryło złote strzały odmładzające zamiast wizyt u kosmetyczki. Kiedy sobie robisz operacje plastyczną? Moja jakoś wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 29 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: A z czyjego konta? Małolata, czy Podatników? A na ochronie nie zatrudniają inwalidów na których inni podatnicy się zrzucają? Jeszcze się okaże że z tych twoich marnych podatków to premier nawet jednej ośmiorniczki nie kupi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cаrewicz rzeczywistości 0 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Najpierw piszę że się gżdżę z kim popadnie a teraz że nie wie o co mi chodzi. Dobra wypad. Pasujecie do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 490 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, Gay FM napisał: Kto Nie pamiętam jak się nazywał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 29 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, BlaskBabkiBożej napisał: Patrząc na twoje gabaryty i poczwórny podbródek na ulanej gębie, mniemam, że capisz iście królewsko. Jak alfa knur w chlewie. Mam chudą gębę a w porównaniu z twoją figurą pływaczki z NRD jestem chudziną sama wiesz co zjesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Kiedy sobie robisz operacje plastyczną? Moja jakoś wygląda. Jakoś xD miłość jest ślepa, wiem xD Jak mi zapłacisz za nią to zrobię. Ale ciebie nawet nie stać na fryzjera dla żony dlatego ma odrosty na pół łba, więc z czym do ludzi ja się pytam. Idź jej zasadź porcję białka odmładzającego, kawalerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 490 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, Zaufany Partner napisał: Tu nie chodzi o nudesy tylko o to czy Leżak mówi prawdę! Chcesz weryfikować rozmiar przy pomocy zdjęcia w necie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 490 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Gay FM napisał: może chodzi o bica Może się inaczej wtedy nazywał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Mam chudą gębę a w porównaniu z twoją figurą pływaczki z NRD jestem chudziną sama wiesz co zjesz Ty też masz omamy związane z moją figurą. Nie dziwię się zasadniczo. Jesteś taki chudy jak na zdjęciach, które tu latały przez lata. Istna kruszynka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cаrewicz rzeczywistości 0 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Chcesz weryfikować rozmiar przy pomocy zdjęcia w necie? Da się to zrobić. Leżak ogarnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BlaskBabkiBożej napisał: Jakoś xD miłość jest ślepa, wiem xD Jak mi zapłacisz za nią to zrobię. Ale ciebie nawet nie stać na fryzjera dla żony dlatego ma odrosty na pół łba, więc z czym do ludzi ja się pytam. Idź jej zasadź porcję białka odmładzającego, kawalerze. Ją stać kiedy chce, daje ponad 200 czy 300 zeta u fryzjera. Nie myśl ja jestem bankomatem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaufany Partner 2 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Chcesz weryfikować rozmiar przy pomocy zdjęcia w necie? Czemu nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Gay FM napisał: Tym razem Bicu ma rację. Rację, że macie podobne urojenia na temat mojej figury. Tak. Której nikt tu nie widział przenigdy. Oprócz salowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 6 godzin temu Przemierzam kafeterię na latającym dywanie achh. Jestem tego warta tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 490 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, Zaufany Partner napisał: Tu wszyscy kłamią. Kłamiesz, że pijesz piwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ją stać kiedy chce, daje ponad 200 czy 300 zeta u fryzjera. Nie myśl ja jestem bankomatem. Jak masz paniom to harujesz na niom. Ty nie harujesz boś żyd, więc i nie masz żadnej pani tylko chłopkę pospolitom. No to jest oczywiste, że jaki mąż hojny taka żona pachnonca, a nie śmierdzonca pampersem zgniłym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Gay FM napisał: tutaj nie ale na kowbo widziało wielu To tak jak z obajwieniami maryjnymi. Wielu widziało, ale dowodów brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 490 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zaufany Partner napisał: Czemu nie? Bo sztuczna inteligencja potrafi zrobić coś z niczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 165 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Gay FM napisał: Pjoter przecież to pół twojej renty Niewiem ile, ale moja mnie nie traktuje jak bankomat, sama też robi wkład dom w życie tak jak ja. Nie jakieś podręczne ktòrym robić niechce i siedzą w domu grubieją piszą na kafe i szukają księcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 29 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, BlaskBabkiBożej napisał: Ty też masz omamy związane z moją figurą. Nie dziwię się zasadniczo. Jesteś taki chudy jak na zdjęciach, które tu latały przez lata. Istna kruszynka. Zazdro figury i myślę że Pudzian też może miejscami zazdrościć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 490 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Niewiem ile, ale moja mnie nie traktuje jak bankomat, sama też robi wkład dom w życie tak jak ja. Nie jakieś podręczne ktòrym robić niechce i siedzą w domu grubieją piszą na kafe i szukają księcia Podręczna nie szuka księcia bo książę już ją znalazł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, big buu napisał: Zazdro figury i myślę że Pudzian też może miejscami zazdrościć Tobie na pewno. Zwłaszcza pokaźnych piersi. Sam se możesz macać, udając, że to kobiece. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaufany Partner 2 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Kłamiesz, że pijesz piwo? Trudne pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlaskBabkiBożej 11 Napisano 6 godzin temu Kolejny puchacz wyciągnięty z pawlacza z roku 2022 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach