aktoidi_ot_psaw 6 Napisano 15 godzin temu 14 minut temu, Lady Rowlands napisał: Wodę gazowaną. Możesz iść spać, przysłużysz się tym. ok szkoda moglabys sie poswiecic i cos zaspiewac i zatanczyc i pobełkotać no ale jak nie chcesz to nie namawiam do picia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 5 godzin temu 11 godzin temu, aktoidi_ot_psaw napisał: picie wody pomaga nerkom w filtracji woda tylko jak jest zatrzymywana to powoduej nadwage i nadcisnienie ale jak ma zdrowe nerki to nic mu nie bedzie o ile nie pije codziennie te 8 litrow ale ze bandzior flirtowal z takim degeneratem jak moon ? no nie wierze Rozcieńczenie sodu: Nerki są w stanie wydalić pewną ilość wody na dobę, ale nie są w stanie nadążyć z wydalaniem jej dużych ilości wypitych naraz. Zaburzenie równowagi elektrolitów: Nadmiar wody w organizmie obniża stężenie sodu, co zakłóca równowagę elektrolitową niezbędną do prawidłowego funkcjonowania komórek. Obrzęk mózgu: Woda przemieszcza się do komórek, które próbują wyrównać stężenie elektrolitów. Komórki mózgowe, zamknięte w czaszce, nie mają miejsca na rozszerzanie się, co prowadzi do obrzęku i zwiększenia ciśnienia wewnątrzczaszkowego. Śmierć: W skrajnych przypadkach obrzęk mózgu może prowadzić do utraty przytomności, drgawek, a ostatecznie do śmierci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 19 minut temu Jestem super chlopak, a wredna menda to jestes ty sribed. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 17 minut temu Rozmyslam co jutro w jazz klubie zagram na perkusji, jest tyle piosenek ktore mi sie podobaja xD A dzisiaj mi sie snilo, ze jacys polacy rozstawili namiot niedaleko mnie ;D. 3 facetow i jedna baba I jeden typek do mnie sciagaj bluzke, a ja sciagam a on zobacz jaki masz brzuch xD. A tu slonce swieci mi na brzuch, a typ do mnie wez opal ten karolyfer xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 74 Napisano 16 minut temu Libed jest super chlopak i ma duzego i robia z Krejzi dzieci ktore chowaja w piwnicy i one potem oddaja im krew zeby byli piekni mlodzi i dlugowieczni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 14 minut temu Sribed to frajer, ktory jak pisalem niedawno, ze jestem dobrym perkusista, to sie smial, ze mam schizofrenie i sobie uroilem to, ze umiem grac A niedawno zaczalem grac w jazz klub to ludzie mi gadaja, ze jestem the best xD Ja prdl pod spermarket znalazlem w chuuj piw xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 13 minut temu Nie jest, bo sie smieje ze mnie i wmawia mi, ze nie umiem grac na perkusji i poniza mnie, klamie po prostu Ja gardze typem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 11 minut temu Znalazlem pod hipermarket 10 butelek piwa corona extra wlasnie hahaha Ale mam fuksa XD niedlugo sie napieerdole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 32 Napisano 10 minut temu 1 minutę temu, Dogma napisał: Nie jest, bo sie smieje ze mnie i wmawia mi, ze nie umiem grac na perkusji i poniza mnie, klamie po prostu Ja gardze typem Pokaż jak grasz. Jak dotąd wszystkie twoje materiały delikatnie pisząc, dobrze nie brzmiały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 10 minut temu Ja jestem super chlopak, a hejterzy do roboty zapieerdalac na prywaciarza ;]] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 32 Napisano 10 minut temu Przed chwilą, Dogma napisał: Znalazlem pod hipermarket 10 butelek piwa corona extra wlasnie hahaha Ale mam fuksa XD niedlugo sie napieerdole Tak samo znalazłeś jak słuchawki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 9 minut temu Wpadnij do jazz klubu to zobaczycie xD Tam gram co tydzien Zapraszamy, jutro bedzie epicka impreza, jak co tydzien xD I w chuuj ludzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 8 minut temu (edytowany) No tak samo Ale fajnie. Ale nie moge pic, bo jutro bede gral, choc moge dzisiaj cala noc pic piwo w namiocie sluchajac muzyki, spiewajac i grajac perkusje, a jutro z rana na saunowanie do wieczora wytrzezwiec i ogolic brode xD Edytowano 8 minut temu przez Dogma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 8 minut temu Ale gardze tym sribedem, wredny tuman, ktory belkotac tylko umie, nawet interpunkcji nie zna. Frajer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dogma 6 Napisano 7 minut temu Chyba naucze sie spiewac i grac jednoczesnie xD Dzisiaj sobie gralem na padzie i spiewalem ju end mi bejbi ejnt nothing but mammals so lets du it lajk dej du it on discovery channel xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocibot 74 Napisano 6 minut temu Sribed jest za inteligentny dla ciebie po prostu i za duzo rzeczy go interesuje oprocz wlasnej doopy i kootafona 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zapent 2 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, Dogma napisał: Chyba naucze sie spiewac i grac jednoczesnie xD Dzisiaj sobie gralem na padzie i spiewalem ju end mi bejbi ejnt nothing but mammals so lets du it lajk dej du it on discovery channel xD W kontenerze? ChodIsz w nocy szukać jedzenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach