Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC_+

Już ktoś ciśnienia nie wytrzymał, ale tak jak pisałem, takie rzeczy się całe życie pamięta...

Polecane posty

Przed chwilą, matka salowej napisał:

Metaforycznie rzecz ujmuję, żyje szczęśliwy z dala od nas, ale nie z nami niestety 😭😭😭

Dlaczego tak źle wychowałaś curke

2 minuty temu, Biała czekolada tak napisał:

Koniec końców to wystarczy żeby było jak w sypialni czy salonie trochę czarnego jakieś piekarnik hotelowy co mam gofriwnica tablet takerze mam kwadratowe sztućce pozłacane i tak będzie spoko tylko muszę się wziąć za skrobanie 

No i łazienka nie... w łazienkę też zawsze kasy idzie, robiłem u siebie od podstaw, to kasy trzeba też pakować... niestety. Tyle dobrego jak sobie sam płytki umiesz położyć, prysznic wstawić itp, to połowa kasy zaoszczędzona, bo robocizna droga.

czemu ze mną nikt nie pisze? przecież ja jestem taką krejzolką 🤪

chyba pójdę na rolki

8 minut temu, RC_+ napisał:

Najgorzej to na wymiar zamawiać meble... Mój Ojciec u siebie w mieszkaniu brał kuchenne na wymiar... siedem koła... jakbyś wszedł to byś nigdy nie powiedział, że tyle kosztowały, bo wcale nie wyglądają tak dobrze... pomyślałbyś, jakieś zwykłe z Ikea... także powariowali z cenami niektórzy. Nigdy bym tyle nie dał, za taką cenę to RTX 😆 😆 

Dla mnie to bez sensu dobre dla flipiarzy jak mam płacić frycowe 38k żeby pół metra idealne było to se tam postawie kosz gdyby mieć dzisiejszom wiedzę i każe btc wzrosty rozegrać za cene mebli kuchennych nigdy nie wiadomo to jest dobre dla ludzi co nie widzom nadziei i pracy ja mam ciągle w głowie te memy tiktoka co by było jakbyś zamiast iPhone kupił akcje apple i jazda wykresu do dzisiaj 

Przed chwilą, BabkaBożaBeware napisał:

Szon patrol ty lepiej córki swojej wypatruj zamiast za cudze krejzolki się brać. Ja mowie poważnie teraz. 

Wiem że mi zazdrościsz, bo mój nażyczony jest obficie obdarzony 🤪

1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał:

Szon patrol ty lepiej córki swojej wypatruj zamiast za cudze krejzolki się brać. Ja mowie poważnie teraz. 

Jjakiej córki? Ja jestem lambadziara, poza tym mój nażyczony gardzi prokreacją 🤪

4 minuty temu, RC_+ napisał:

No i łazienka nie... w łazienkę też zawsze kasy idzie, robiłem u siebie od podstaw, to kasy trzeba też pakować... niestety. Tyle dobrego jak sobie sam płytki umiesz położyć, prysznic wstawić itp, to połowa kasy zaoszczędzona, bo robocizna droga.

No łazienkę tesz będę robił gladzie malowanie płytki może komoda lub prysznic i szafka nowa kamyczki pod wanne wyjdzie tanio i ok

3 minuty temu, Szon patrol napisał:

czemu ze mną nikt nie pisze? przecież ja jestem taką krejzolką 🤪

chyba pójdę na rolki

Zacznij biegać nago po lesie 🌲😅

Przed chwilą, Szon patrol napisał:

Jjakiej córki? Ja jestem lambadziara, poza tym mój nażyczony gardzi prokreacją 🤪

To dobrze bo mieć matke która udaje wariatke w sieci to tragedia. I jeszcze popierającą sezon patrole młodocianych inceli niekochanych przez ojcow

No to rzeczywiście ładna odklejka (to już nawet nie jest śmieszne, tylko groźne). Wezwij do siebie ambulans, Madziu i to serio pilnie (ijoijo psychiatryk). 

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

No to rzeczywiście ładna odklejka (to już nawet nie jest śmieszne, tylko groźne). Wezwij do siebie ambulans, Madziu i to serio pilnie (ijoijo psychiatryk). 

Właśnie szykujemy kaftan.

• Haha 1

1 minutę temu, BabkaBożaBeware napisał:

To dobrze bo mieć matke która udaje wariatke w sieci to tragedia. I jeszcze popierającą sezon patrole młodocianych inceli niekochanych przez ojcow

Tragedia to twoje marne życie w Polsce, dopiero na emigracji jest życie, mademoiselle🤪 Paris Saint-Germain

Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Właśnie szykujemy kaftan.

Rzeczywiście fota z netu (stara wariatka odpływa już całkiem). 

1 minutę temu, Biała czekolada tak napisał:

Szczalem w wielu łazienkach ludzi i szału nigdy nie widziałem żeby wywalac chore pieniądze 

Ale ode mnie chciałeś wczoraj 300 tysięcy 😄😅

Tragedia to twoje marne życie w Polsce, dopiero na emigracji jest życie, mademoiselle🤪 Paris Saint-Germain

Jam jest si buble

Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał:

Niekoniecznie. Ja mam duży mózg. 

Najbardziej obdarzony jest mój nażyczony 🤪

2 minuty temu, Biała czekolada tak napisał:

Szczalem w wielu łazienkach ludzi i szału nigdy nie widziałem żeby wywalac chore pieniądze 

Łazienka to takie pomieszczenie, ze tam najszybciej magia remontu znika... wiadomo, a to kamień się osadza, a to fugi się brudzą, a to gdzieś żółcieje... a kasy można wrzucić bez miary... dlatego użyteczność przede wszystkim w mojej opinii. Schludnie, czysto i już.

Najbardziej obdarzony jest mój nażyczony 🤪

Prawdziwy czy wymyślony jak Gapcio, który płakał nad zębami mamy? 🤨

Zresztą bez sprawdzania, na pierwszy rzut oka nawet widać, że zdjęcie jest z netu (Madzia nie umie robić dobrych zdjęć, a eks mąż zapewne tym bardziej), tak że naprawdę odbija już całkiem hotce naszej z tymi ordynarnymi ściemami. 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Ale ode mnie chciałeś wczoraj 300 tysięcy 😄😅

Na inwestycje możemy zrobić 2 wersje stracę sprzedam mieszkanie i ci oddam a sobie kawalerkę albo druga pół ryzyka bierzesz na siebie i będzie 5mln to dzielimy się kasom po równo 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Czy ty w ogóle rozumiesz, że właśnie stwierdziłaś, że zdjęcie, ściągnięte z netu, zrobił twój były mąż? Gnijesz tu i piszesz bzdury o innych, a ty naprawdę potrzebujesz pomocy specjalistów. 

Przed chwilą, Biała czekolada tak napisał:

Na inwestycje możemy zrobić 2 wersje stracę sprzedam mieszkanie i ci oddam a sobie kawalerkę albo druga pół ryzyka bierzesz na siebie i będzie 5mln to dzielimy się kasom po równo 

Ale wszystko u notariusza musi być, bo umowa na słowo to za mało z takimi kwotami 😉

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Najprawdziwszy, mój Libedź jest taki wspaniały w realu, wy tutaj go nie umiecie docenić. Zaraz potwierdzi tylko wyjdzie spod prysznica 🤪

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

Czy ty w ogóle rozumiesz, że właśnie stwierdziłaś, że zdjęcie, ściągnięte z netu, zrobił twój były mąż? Gnijesz tu i piszesz bzdury o innych, a ty naprawdę potrzebujesz pomocy specjalistów. 

Haha na co ty liczysz. Za każdym razem udaje ze nie bylo tematu. Bo co ma głąb powiedzieć przed faktem postawionym. I taki kmiot ma czelność wmawiać picie komukolwiek hahaha. 

• Like 1

3 minuty temu, RC_+ napisał:

Łazienka to takie pomieszczenie, ze tam najszybciej magia remontu znika... wiadomo, a to kamień się osadza, a to fugi się brudzą, a to gdzieś żółcieje... a kasy można wrzucić bez miary... dlatego użyteczność przede wszystkim w mojej opinii. Schludnie, czysto i już.

Som szczotki do kibla po 3000 albo armatury prysznicowe po kilkanaście tysi można w robote wrzucic grubo na fachowca a na koniec jak mówisz wszystko się zaciera tylko dług zostaje albo brak kapitału oszczędności wypstrykane

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się