Fifofa 170 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, summer black napisał: jestes, bo poleciałaś głownie na kase jak większosc bab Kasa nie łączy ludzi to chwilowe. Prędzej czy później będzie zdradzać. Związek nie był krótko trwałym, istnieć coś więcej. Egzemplarze za 10 razem po ileś czasu tak samo będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Pokraka napisał: No nie, wyrwane z kontekstu brzmi obleśnie. Że niby to o zaglądaniu w odbyt? Chyba aż tak tego autor by nie zakamuflował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 13 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, murb napisał: Yyyyy... A masz taką gotowość? Bo wiesz, każdą sumę można wydać na rzeczy niewiarygodnie wręcz potrzebne. Gdy ex zwróci mi do końca dług to będę dysponował gotówką i wtedy może wrócimy do tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 56 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Szczerze? Mnie drażni głupota. Oraz nieczysta gra. Jezeli ktos nie docenia np kultury wypowiedzi w jego kierunku, hejtuje bez hamulców, nie zasługuje na dystans. Jasne, ale dobrze jest sobie uświadomić, że niektórych rzeczy tutaj się nie da nigdy osiągnąć, jeśli jesteśmy choć trochę wyraziści (czyli wywołujący w odbiorcy emocje) - czyli właśnie czystej gry, czy sprawiedliwej oceny, czy też szacunku, który spotyka nas w realu. Im szybciej to zrozumiemy, tym lepiej dla nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1814 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BаzуI napisał: Do końca swojego świata. Ale może tylko przedostał się z jednego Matrixa do drugiego... albo do innego wymiaru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Szczerze? Mnie drażni głupota. Najczęściej nazywam głupotą to czego nie rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BаzуI napisał: Gdy ex zwróci mi do końca dług to będę dysponował gotówką i wtedy może wrócimy do tematu Czyli pożyczce mogę powiedzieć: pa! Odwołuję to, co napisałam o Tobie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Huldra 56 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Caryca w garsonce napisał: Gwoli sprostowania - to miała być kre.tyn.ka Dziękuję za ten wpis, bo za Chiny nie mogłam dojść co się znowu przyśniło Madziulkowi w kwestii pań lekkich obyczajów. 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Czyli wyjaśnione. A Madzia tak bardzo chciala byc kur.ewka. Biedna. Cieszę się, że wyjaśniliśmy kolejną madziulkową bajkę o złej Pieprz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Najczęściej nazywam głupotą to czego nie rozumiem. Mieczu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 19 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Huldra napisał: Jasne, ale dobrze jest sobie uświadomić, że niektórych rzeczy tutaj się nie da nigdy osiągnąć, jeśli jesteśmy choć trochę wyraziści (czyli wywołujący w odbiorcy emocje) - czyli właśnie czystej gry, czy sprawiedliwej oceny, czy też szacunku, który spotyka nas w realu. Im szybciej to zrozumiemy, tym lepiej dla nas Ale fajnie byłoby mieć jednego, inteligentnego hejtera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1814 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Że niby to o zaglądaniu w odbyt? Chyba aż tak tego autor by nie zakamuflował. Nie wiem ja to pisałam w kontekście jedzenia i słodyczy, mamy już po 12 wiec standardowo wszystko zjadłam co miałam już tylko kisiel w proszku mam w biurku do zrobienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Ale fajnie byłoby mieć jednego, inteligentnego hejtera Chcesz mieć inteligentnego hejtera, stwórz go sobie sam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Kasa nie łączy ludzi to chwilowe. Prędzej czy później będzie zdradzać. Związek nie był krótko trwałym, istnieć coś więcej. Egzemplarze za 10 razem po ileś czasu tak samo będzie. Uwaga! Teraz będę złośliwy! Ogór, Ty chyba wyrwałeś żonę ze wsi, jeszcze przed jej elektryfikacją. Bez urazy, ale masz dziewiętnastowieczny punkt widzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 13 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: albo do innego wymiaru Jak go zwał... My musimy żyć w czterech wymiarach i nie ma innej możliwości - to też już Kant odkrył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Nie wiem ja to pisałam w kontekście jedzenia i słodyczy, mamy już po 12 wiec standardowo wszystko zjadłam co miałam już tylko kisiel w proszku mam w biurku do zrobienia. A, czyli za bardzo się rozwinęłam. Mam kawałek ciasta marchewkowego. Drogi przejezdne, śniegu nie ma, prosto jak w mordę strzelił - nic tylko jechać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 19 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Najczęściej nazywam głupotą to czego nie rozumiem. Zbyt uproszczone. Czyli np ja nie rozumiem zachowania Madzi? Jest w tym głębia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 170 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, summer black napisał: 90% bab leci na kase ty naiwny głupcze Ja mam to szczęście umiem selekcjonować wartości. Na mojej drodze życiowej miałem i mam nadal dużo okazji. Więcej niż takich piszesz kasa. I tak nie korzystałem jestem zajęty. O innym środowisku piszesz, 80 procent kobiet ma gdzieś kasę chce choć jedną osobę aby ją kochał. Edytowano 6 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 19 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Chcesz mieć inteligentnego hejtera, stwórz go sobie sam. Wiesz jak ciezko pisze sie na dwa nicki? Poza tym zanudziłbym siebie na śmierć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 13 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Ale fajnie byłoby mieć jednego, inteligentnego hejtera Daj ogłoszenie, może za stosowną opłatą ktoś się podejmie tego zadania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 9 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Czyli wyjaśnione. A Madzia tak bardzo chciala byc kur.ewka. Biedna. Chciała być biedną ofiarą hejtu pani w garsonce z pierwszej ławki kościoła. No cóż, mimo że nie chodziło o czynności seksualne, to jednak nadal jest ofiarą hejtu itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1814 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, BаzуI napisał: Jak go zwał... My musimy żyć w czterech wymiarach i nie ma innej możliwości - to też już Kant odkrył A wszechświaty równoległe? Może choć tam są jakieś istoty rozumne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Zbyt uproszczone. Czyli np ja nie rozumiem zachowania Madzi? Jest w tym głębia? Jednak ta rękawiczka kojarzy mi się jednoznacznie. Nie mogę się oderwać od wizji, zwłaszcza w kontekście pisani o głębi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Wiesz jak ciezko pisze sie na dwa nicki? Poza tym zanudziłbym siebie na śmierć. To byłaby taka lekcja poglądowa jak może wyglądać hejt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 9 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Huldra napisał: Cieszę się, że wyjaśniliśmy kolejną madziulkową bajkę o złej Pieprz Ale jednak kre.ty.nka komplementem nie była Rozumiem jednak, że ten konkretny epitet wobec tej konkretnej osoby uchodzi tutaj , bo jest wielce uzasadniony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer black 19 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Ja mam to szczęście umiem selekcjonować wartości. Na mojej drodze życiowej miałem i mam nadal dużo okazji. Więcej niż takich piszesz kasa. I tak nie korzystałem jestem zajęty. O innym środowisku piszesz, 80 procent kobiet ma gdzieś kasę chce choć jedną osobę aby ją kochał. chyba jakies podstarzałe desperatki jedynie, tak bylo moze z 50 lat temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Zbyt uproszczone. Czyli np ja nie rozumiem zachowania Madzi? Jest w tym głębia? Stawiasz sprawy zero jedynkowo i nagle wyjeżdżasz z uproszczeniami? Nie o jej głębię chodzi, bo to akurat w tym przypadku nie istnieje, ale o to, że Madzia chce być doceniana. Potrzebuje pozytywnych opinii. Jeżeli tego nie dostaje, to robi się wredna. Najlepszym sposobem na nią, to ignorowanie jej wpisów. Polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BаzуI 13 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: O innym środowisku piszesz, 80 orocent kobiet ma gdzieś kasę chce choć jedną osobę aby ją kochał. Masz jakieś badania na potwierdzenie tej tezy czy tylko tak sobie żonglujesz przypadkowymi liczbami? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca w garsonce 9 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Pokraka napisał: Nie wiem ja to pisałam w kontekście jedzenia i słodyczy, mamy już po 12 wiec standardowo wszystko zjadłam co miałam już tylko kisiel w proszku mam w biurku do zrobienia. Wczoraj średnie dziecko zostało przysposobione do gotowania budyniu. I tak się zyskuje dodatkowe 5 minut na kafeterię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 965 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Wiesz jak ciezko pisze sie na dwa nicki? Poza tym zanudziłbym siebie na śmierć. I z jednego nicka jest Ci chyba do tego blisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 552 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: A wszechświaty równoległe? Może choć tam są jakieś istoty rozumne A na co Ci istota rozumna we wszechświecie równoległym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach