Szpinak 2 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, taka_pokraka napisał: A zauważyłyście, że ona potrafi cisnąć suptelna ale jednak bekę, z tych których przed Wami broni? Zwłaszcza gdy na forum jest Chwilunia No może. Ja nie zauwazylam ale chwilunia może, w końcu coś w niej musiał dostrzec:p wiec może jest tam jakies myślenie na rzeczy jednak? Ja w kazdym razie nie dłubie dalej Edytowano 8 godzin temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: A zauważyłyście, że ona potrafi cisnąć suptelna ale jednak bekę, z tych których przed Wami broni? Zwłaszcza gdy na forum jest Chwilunia Nie Ale nie do końca mnie to dziwi, bo właśnie ona się tak abstrakcyjnie zachowuje, że nie da się ustalić, co z nią jest - czy jest głupia, czy rżnie głupią, a rozgrywa tu swoje... Nie wiadomo, jak ją traktować Dobra, Dziewczyny, ja też spadam, bo wybieramy się pożreć porcje lodów (z polewą czekoladową i ciasteczkami korzennymi, czyli w temacie świąt ). Miłego wieczoru Tobie i Krejzi jeszcze raz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 54 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: No może. Ja nie zauwazylam ale chwilunia może coś w niej musiał dostrzec:p wiec może jest tam jakies myślenie na rzeczy jednak? Ja w kazdym razie nie dłubie dalej 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Nie Ale nie do końca mnie to dziwi, bo właśnie ona się tak abstrakcyjnie zachowuje, że nie da się ustalić, co z nią jest - czy jest głupia, czy rżnie głupią, a rozgrywa tu swoje... Nie wiadomo, jak ją traktować Dobra, Dziewczyny, ja też spadam, bo wybieramy się pożreć porcje lodów (z polewą czekoladową i ciasteczkami korzennymi, czyli w temacie świąt ). Miłego wieczoru Tobie i Krejzi jeszcze raz. Miłego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, Fifofa napisał: Ja nie jestem ofiarą. To wasz problem.mi to obojętnie co kto i co myśli, na jakiej fazie jest. Tylko chciałem odnieść kobiety przeważnie są zajęte w okresie przedświątecznym a widzę od rana do nocy? W tym związku króliczek nosi spodnie, więc wygląda to trochę inaczej. Doktor sprząta i lepi pierogi, a ona może brylować tutaj. A po drugie oni są nowocześni i święta nie wyglądają jak w typowej polskiej rodzinie. Dla dwóch osób też nie chciałoby mi się nic robić. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 10 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: W tym związku króliczek nosi spodnie, więc wygląda to trochę inaczej. Doktor sprząta i lepi pierogi, a ona może brylować tutaj. A po drugie oni są nowocześni i święta nie wyglądają jak w typowej polskiej rodzinie. Dla dwóch osób też nie chciałoby mi się nic robić. A oni są już skłóceni z całą rodziną z jednej i drugiej strony że we dwoje muszą spędzać święta? Bo nie jestem w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 7 godzin temu Założę się, że króliczek ubija karpia, ale tam prędzej homar na stole. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: A oni są już skłóceni z całą rodziną z jednej i drugiej strony że we dwoje muszą spędzać święta? Bo nie jestem w temacie Nie sądzę, żeby rodzina zjeżdżała się u nich, więcej spokojnie można wyjechać w góry i nic nie robić. Obstawiam też, że ruda ma dwie lewe ręce jeśli chodzi o gotowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie boga 1 Napisano 7 godzin temu ja ubijam konia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 569 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: A oni są już skłóceni z całą rodziną z jednej i drugiej strony że we dwoje muszą spędzać święta? Bo nie jestem w temacie Dolaryno, Dolaryno Porzuć płonne swe nadzieje. Odpłyń własną limuzyną, Świat się śmieje, świat się śmiejeee. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 10 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Dolaryno, Dolaryno Porzuć płonne swe nadzieje. Odpłyń własną limuzyną, Świat się śmieje, świat się śmiejeee. Możesz mi nowy podpis wymyślić bo tamten odpłynął w siną dal razem z banem wywołanym przez tutke, jak już musisz sie do mnie odzywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 10 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Zero cukru napisał: Nie sądzę, żeby rodzina zjeżdżała się u nich, więcej spokojnie można wyjechać w góry i nic nie robić. Obstawiam też, że ruda ma dwie lewe ręce jeśli chodzi o gotowanie. Smutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 569 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Możesz mi nowy podpis wymyślić bo tamten odpłynął w siną dal razem z banem wywołanym przez tutke, jak już musisz sie do mnie odzywać Mogę ci dać zdjęcie do tamtego opisu bo jak cię czytam, to dokładnie tak sobie ciebie wyobrazam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 569 Napisano 7 godzin temu 47 minut temu, taka_pokraka napisał: A zauważyłyście, że ona potrafi cisnąć suptelna ale jednak bekę, z tych których przed Wami broni? Zwłaszcza gdy na forum jest Chwilunia 43 minuty temu, Szpinak napisał: No może. Ja nie zauwazylam ale chwilunia może, w końcu coś w niej musiał dostrzec:p wiec może jest tam jakies myślenie na rzeczy jednak? Ja w kazdym razie nie dłubie dalej 42 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Nie Ale nie do końca mnie to dziwi, bo właśnie ona się tak abstrakcyjnie zachowuje, że nie da się ustalić, co z nią jest - czy jest głupia, czy rżnie głupią, a rozgrywa tu swoje... Nie wiadomo, jak ją traktować Dobra, Dziewczyny, ja też spadam, bo wybieramy się pożreć porcje lodów (z polewą czekoladową i ciasteczkami korzennymi, czyli w temacie świąt ). Miłego wieczoru Tobie i Krejzi jeszcze raz. Ja kilka miesięcy temu byłam niemal pewna, że jeżyk sobie robi jaja, bo kilka razy widziałam, jak ewidentnie nabijała się z promyczka i to nie wyglądało na przypadek, raczej na regularną bekę. Teraz jakoś tego nie widzę, ale też nie czytam ich za bardzo. Miałam też momentami wrażenie, że robi sobie jaja ze mnie i z krejzi, kiedy tłumaczyłyśmy jej, że to nikt inny, tylko jej miły promyk we własnej osobie przez pół nocy rzucał chore teksty. No i jeszcze ewidentnie rżnie głupa, udając, że nigdy nie widzi zadnych odpałów promyka i nie wie co sie dzieje, że źli ludzie prześladują krzysia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 10 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, salix napisał: Mogę ci dać zdjęcie do tamtego opisu bo jak cię czytam, to dokładnie tak sobie ciebie wyobrazam. dawaj, na pewno jest celne 10/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omer Al-farsi 2 Napisano 7 godzin temu 58 minut temu, taka_pokraka napisał: A zauważyłyście, że ona potrafi cisnąć suptelna ale jednak bekę, z tych których przed Wami broni? Zwłaszcza gdy na forum jest Chwilunia Suptelną, powiadasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boje sie boga 1 Napisano 7 godzin temu przeciez jezowa to domina i to w wersji hard, świrmo sobie trzepie konia pod nia jak pojeebany kiedy mysli ze mu wlozy do ryja kulke gumowa a w odbyt pret. wiem bo mnie tez probowala dominowac bo myslala ze chyba lubie jak pisalem o tym ze matka mnie gnoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 416 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, yeya napisał: Oki już wiem o jakie garnki chodzi... druga myśl pojawiła się taka, że marmur przecież inaczej wygląda i skojarzyłam z emalią. Konkretne gary : ) Dobrze się w nich gotuje i smaży. Nic nie przywiera, idealne na kuchenkę gazową, indukcyjną. Zamówiłam 3 większe i mogę je do śmierci użytkować Kwiatków nie kupuję. Boję się, że zbyt zimno i nawet transport może im zaszkodzić. No chyyyba, że z przeceny i nie będzie mi żal, że zmarniał po 2 tygodniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 569 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: dawaj, na pewno jest celne 10/10 Co do swojej trafności nie mam wątpliwości. https://share.google/VLY77UUMVxpZsPkAh 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 202 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 51 minut temu, Zero cukru napisał: W tym związku króliczek nosi spodnie, więc wygląda to trochę inaczej. Doktor sprząta i lepi pierogi, a ona może brylować tutaj. A po drugie oni są nowocześni i święta nie wyglądają jak w typowej polskiej rodzinie. Dla dwóch osób też nie chciałoby mi się nic robić. Niewiem co nosi, przesiaduje tutaj jak ostatni przegryw na forum. Ludzie szykują święta kobiety tym bardziej. Po hejtach myślę bierze używki. Świeta bardziej czas pokoju i nastrój, tu jest odwrotnie oraz całe szykowanie. W Wigilię będzie hejtować przecież to się nadaje do Choraszczy. Edytowano 7 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 139 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, salix napisał: Ja kilka miesięcy temu byłam niemal pewna, że jeżyk sobie robi jaja, bo kilka razy widziałam, jak ewidentnie nabijała się z promyczka i to nie wyglądało na przypadek, raczej na regularną bekę. Teraz jakoś tego nie widzę, ale też nie czytam ich za bardzo. Miałam też momentami wrażenie, że robi sobie jaja ze mnie i z krejzi, kiedy tłumaczyłyśmy jej, że to nikt inny, tylko jej miły promyk we własnej osobie przez pół nocy rzucał chore teksty. No i jeszcze ewidentnie rżnie głupa, udając, że nigdy nie widzi zadnych odpałów promyka i nie wie co sie dzieje, że źli ludzie prześladują krzysia. Wątpię w tą beke, bo my zawsze lubimy się wygłupiać i dla kogoś z boku kto ma kijka w dupce może to być różnie odbierane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 10 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, salix napisał: Co do swojej trafności nie mam wątpliwości. Dokładnie, cała ja zapytaj Szynszyle, ona ci potwierdzi, normalnie mój sobowtór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 139 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, boje sie boga napisał: przeciez jezowa to domina i to w wersji hard, świrmo sobie trzepie konia pod nia jak pojeebany kiedy mysli ze mu wlozy do ryja kulke gumowa a w odbyt pret. wiem bo mnie tez probowala dominowac bo myslala ze chyba lubie jak pisalem o tym ze matka mnie gnoi Uspokój się bo wyobraźnia płata ci figle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 416 Napisano 7 godzin temu 32 minuty temu, salix napisał: Dolaryno, Dolaryno Porzuć płonne swe nadzieje. Odpłyń własną limuzyną, Świat się śmieje, świat się śmiejeee. A jaką masz piosenkę dla "swojego teamu", za wyśmiewane i obgadywanie Jeżowej? Można to było zrobić na priv, a tak kolejny raz mogliśmy zobaczyć kto jaki jest 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 139 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Mnie tam walą jej rozmowy z widmokiem, ale Ale nie dzwoń już do mnie , bo masz męża i ja nie powinienem być obecny w waszej sypialni płaska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Fifofa napisał: Niewiem co nosi, przesiaduje tutaj jak ostatni przegryw na forum. Ludzie szykują święta kobiety tym bardziej. Po hejtach myślę bierze używki. Świeta bardziej czas pokoju i nastrój, tu jest odwrotnie oraz całe szykowanie. W Wigilię będzie hejtować przecież to się nadaje do Choraszczy. Może to być dla ciebie niepojęte, ale ona tak na trzeźwo. Po używkach pewnie dałaby się lubić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 202 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: A jaką masz piosenkę dla "swojego teamu", za wyśmiewane i obgadywanie Jeżowej? Można to było zrobić na priv, a tak kolejny raz mogliśmy zobaczyć kto jaki jest Może obie ćpają przed Świetami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Ale nie dzwoń już do mnie , bo masz męża i ja nie powinienem być obecny w waszej sypialni płaska. Krzycz do mnie widmo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 10 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Może obie ćpają przed Świetami. a czemu mnie nie hejtujesz właściwie? Bo podobno wszystkie inne hejtujesz 24/7 jak tylko wejdą na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 139 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Krzycz do mnie widmo! A po co i nie znoszę zbędnego hałasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 202 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Może to być dla ciebie niepojęte, ale ona tak na trzeźwo. Po używkach pewnie dałaby się lubić Niepojęte jak można bawić w syf jakiś. Nawet najgorsze przegrywy się godzą. Już Leżak lepiej obchodzi święta sam bo sprząta zrobił prezent czy ubrał Choinkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach