Gość Seven Napisano 12 Luty Ogarniam rynek, papierologię tak zwaną i jutro po południu wyjeżdżam na jakiś czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 12 Luty 50 minut temu, Seven napisał: Co prawda mam cień podejrzenia, że uważasz mnie za romantyczną istotę, która zamiast czytać kryminały o mordercach tudzież seryjnych psycholach roztkliwia się za miłostkami. Zwykle pobożne życzenia nie są do spełnienia ot tak, więc nie słucham takiej muzy. Wielce zajęta chwilowo jestem. Nie wiem ja podchodzę tutaj do wszystkiego z dużym dystansem. Nawet jak bzdury pisze czy odpowiadam. Oczekiwañ niemam tutaj żadnych. Bzdury nieraz na forum mnie nudza bardzo przewidywalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 90 Napisano 12 Luty (edytowany) 4 godziny temu, Fifofa napisał: Jednak nie chce grać w przeglądarce w tle inna karta co innego otwarte Macie jakiś sposób słuchać muzyki z yt oprócz premium zminimalizować niech sobie gra? W Firefoxie da się, gdy się przełączy na tryb komputerowy TikToka też da się oglądać, ale też tylko w trybie komputerowym. Edytowano 12 Luty przez Daniel86 Dodano akapit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1824 Napisano 12 Luty Inni mają jeszcze gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano 12 Luty 7 godzin temu, Fifofa napisał: Znalazłem rozwiązanie trzeba pobrać apke Ymusic sklepu Google i tam wyszukać i zminimalizować i gra. A przeglądarce pisać a muzyczka gra. revanced Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 607 Napisano 12 Luty ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 607 Napisano 12 Luty Lecimy z muzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 607 Napisano 12 Luty Aktor płakał, a jest twardy ... jak to możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 13 Luty On wcześniej śpiewał z nią zobaczcie chyba się zakochali. Widzę macanko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 13 Luty Nawet cycki mu pokazała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 607 Napisano 13 Luty ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 90 Napisano 14 Luty To praktycznie muzyka rockowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 14 Luty 17 godzin temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Może sam zacznij zone szanować najpierw ty imbecylu i oblechu. Żałosny Szanuje prawdziwe kobiety dobrze wychowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 14 Luty 8 minut temu, Fifofa napisał: Szanuje prawdziwe kobiety dobrze wychowane. Naiwny jesteś wierząc, że kobieta potrzebuje uznania mężczyzny. To tak jakby ryba potrzebowała roweru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 14 Luty 14 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Skoncz. Jakbyś się zachowywała jak kobieta byś miała. Większe szanse tak nie ograniczając mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 14 Luty Muzyka chyba ktoś coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 14 Luty Jakby ktoś niem kojarzył tego zespołu wyświetlenia 85 milionów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 14 Luty Przedostatnia jego fajnie trzyma rytm i go akcentuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 14 Luty Zakazany owoc Antkowi aka ale to coś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 14 Luty Ta chyba najlepsza nie moja wina lubię dzes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 14 Luty Tira tara i gra gitara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 607 Napisano 15 Luty ''Stypa'' ... na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 607 Napisano 15 Luty Coż ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1824 Napisano 16 Luty Stypy ciąg dalszy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano 16 Luty Yt szwankuje, czarne są, filmiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 88 Napisano 16 Luty Jak stypa to stypa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach