..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 6 Luty Nayebala ale kac mie powstrzymuje zawsze. Niewarte zachodu. A wy co wsioki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 696 Napisano 6 Luty Na kaca jest prosta zasada, czym się strułeś tym się lecz. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 6 Luty Cofa mnie od smrodu. Człowiek chce a nie może. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 221 Napisano 6 Luty Chyba nigdy nie miałam kaca... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 14 Napisano 6 Luty Ja tez bym sie nacpal i najeebal, ale nie da rady. moge tylko sobie pic kawe i grac w gierki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 95 Napisano 6 Luty Ja wódki nie mam za to śledź zjedzony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 6 Luty Przed chwilą, kochàmelcieigine napisał: Ja tez bym sie nacpal i najeebal, ale nie da rady. moge tylko sobie pic kawe i grac w gierki. Nie masz hajsu pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochàmelcieigine 14 Napisano 6 Luty Przed chwilą, WywaloneJajaBoże napisał: Nie masz hajsu pewnie. mam 0 hajsu, ale tez nie mam zadnych znajomych juz co cpaja, zeby poczestowali. a alkohol to zbyt drogi sport. zreszta po alko sie smierdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 6 Luty No więc właśnie. Jak się nie ma genu autodestrukcji to się mieć już nie będzie raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 6 Luty Ide se do barłogu bo wstać trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach