Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Zakrecona na maxa.

Nasze male codzienne gafy

Polecane posty

Go艣膰 dfgsds
ja kiedys w szkole zglaszalam sie bo chcialam cos przeczytac a ze tak dlugo trzymalaam reke czekajac ze jak nadeszla moja kolej to zaczynam czytac a reka caly czas w gorze;P a pani do mnie ale mozesz opuscic reke a wszyscy w smiech:p

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 alelujka
do g贸ry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do g贸ry hej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Akyszkapechowiec
Ehh..ja mia艂am w zyciu taakie idiotyczne wpadki...z niekt贸rych sie smieje do dzis...o innych wole nie wspominac:D Zaobserwowane: 1. Ostatnio przed sklepem siedzia艂am sobie w autku..patrze..idzie facet w 3 wieelkimi opakowanami papiero toaletowego(takiegop poakowanego po 10 albo 20 rolek). Wsiada do samochodu..odjezdza....po chwili widze przy drzwiach sklepu jakie艣 zamieszanie...a tu ekspedientka biegnie z 1 jedn膮 paczk膮..w tym momemcie facet przyjecha艂 z powrotem(musia艂 by艣 jakie艣 200 m od sklepu) xD Zapomnia艂..nie wiem kto sie bardziej smial, on, ona czy ja:D 2. Kiedy艣 w szkole....jeszcze zcasy pdstaw贸wki..by艂 taki czas ze gralismy r贸znymi rzeczami w "noge" na korytarzu....Kolezanka wzie艂a zamach....Krzyczy:" uwazaj, but mi spad艂!!!!!!" Podnosze wzrok...a tam jej tenis贸wka odbijasie od sufitu...i spada wprost na g艂owe wychodz膮cego wlasnie z pokoju nauczycielskiego nauczyciela:D Do konca przerwy leza艂am na ziemi i p艂aka艂am ze smiechu....:P Moje: 1. Moze nie taka wpadka...ale sie potem sama z siebie usmia艂am...;) By艂 u mnie m贸j ch艂opak wieczorem, przed艂uzy艂o sie jak zwykle do nocy..my zajeci sob膮 na 艂贸zeczku...a s艂ysza艂am w tym czasie 偶e tatu艣 co艣 robi w kuchni...ale nawet nie chcia艂o mi sie przerywac....:D Noi na drugi dzie艅 tata do mnie wyskakuje ze zdaniem jeszcze przy mamie cioci i babci: "a co do wczorajszej wizyty..czy ty wstydu nie masz??!!" Ja spali艂am raka, pomysla艂am ze musia艂 zajrzec do pokoju a nie zauwazy艂am...ju偶 zaczynam myslec co mu odpowiedziec a on ko艅czy "zeby taki ba艂agan w 艂azience zostawi膰 jak wiesz ze ma kawaler przyj艣膰...ucieknie ci jak zobaczy ze taka ba艂aganiara:D" Mysla艂am ze padne....;) 2. Kilka dni temu...by艂am jakas taka zamotana...wychodze przed dom, chodze po ogr贸dku....obok pe艂no ludzi..z kimstam sie przywita艂am..pogada艂am z babcia...ca艂y czas zastanawia艂am sie czemu tak dziwnie patrz膮.....okaza艂o sie ze wysz艂am w r贸zowym reczniku na glowie bo chwile wczesniej w艂osy my艂am :D 3. AAA..i najlepsze....xDD Mia艂am kilka late..5 moze 6....i zawsze prosi艂am rodzic贸w zeby mi zrobili braciszka.....no ale nie mia艂am pojecia sk膮d sie bior膮 te dzieci...Noi mama mi to wutlumaczy艂a: "Wiesz...gdy mamusia i tatus sie bardzo kochaj膮...to tatus daje mamusi takie ma艂e nasionko..i potem z tego ro艣nie dzidziu艣" Ja, rezolutne dziecko pomysla艂am ze skoro tatus jakos sie nie kwapi zeby dac mamie to nasionko...to sama jej dam..pomysla艂am tez ze moze je zgubi艂 albo co艣...2 dni spedzi艂am na przeszukiwaniu ca艂ego domu dla NASIONKA:D Rodzice mi to do dzis wypominaj膮:D:D Mia艂am jeszcze "kilka" ale dodam jak sobie przypomne:D AAA..przy okazji podnios艂am:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Akyszkapechowiec
aha...i jeszcze kiedys...na poczatku LO pozna艂am 2 fajnych ch艂opak贸w...z mojej nowej klasy....zacze艂am troche krecic z jednym...coraz lepiej..ale opr贸cz tego w tym czasie podkochiwa艂am sie w tym drugim....Kiedy艣 us艂yszalam jak na niego m贸wia kumple..napis膮艂am to sobie na karteczce...i jak w przedszkolu..z kolezanka porobi艂ysmy na tym serduszka...pokolorowa艂ysmy..(wiem, zenada w tym wieku;)) Noi...pozyczy艂am temu mojemu ten zeszyt bo chcia艂 odpisac lekcje:|Niestety od tego czasu nasze kontakty sie znacznie pogorszy艂y..i to by艂 koniec wszystkiego....No c贸偶...g艂upota....xD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Akyszkapechowiec
aaa...teraz mi sie wszystko przypomina... 艁azi艂am kiedys z moim dobrym kumplem i paroma znajomymi wieczorkiem po osiedlu... On poszeed艂 juz do domu, ale wysz艂ed艂 na balkon i wo艂a nas zebysmy do niego przyszli, ja mu m贸wie zeby sie jednak zastanowi艂 bo na podw贸rku lepiej...wszed艂 po cos do domu..ale wr贸ci艂 zaraz na balkon, to ja s艂odkim g艂osikiem :"i co kochanie, zmieni艂es zdanie??" Patrze......a tam jego tata a nie on....jeszcze nigdy z kolezank膮 tak szybko nie ucieka艂ysmy

Udost臋pnij ten post

adwokat, starszy pan, ktory slynie u nas ze swego aktorstwa, szczegolnie na sali sadowej bronil klienta; byl upalny dzien, obok mecenasa aplikant, czort spod ciemnej gwiazdy wpatrywal sie z niebotycznym zachwytem, z szelmowskim usmiechem w swego przyncypala; adwokat rozhustal sie na calego, gestykulowal, latal po sali, lapal sie za serce...tak pokazywal sedziemu jakaz to niegodziwosc spotkala jego klienta; uzywal miedzy innymi chusteczki bialej jako rekwizytu udajac, ze oczy przeciera czy to z zalu, czy zdumienia, przerazenia...i tym razem siegnal do wewnetrznej kieszeni togi, wyciagnal, strzpanal zamaszyscie i do oczu przycisnal....koronkowe majteczki :) wszyscy bucheli smiechem, sedzia tez ale szybko sie opamietal i zarzadzil przerwe; w sadzie nie wolno sie smiac bo jest to rownoznaczne z obraza sadu a za to grozi grzywna albo wydalenie z sali;

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kris39
W sobote otworzy艂em drzwi s膮siadce (starsza babka)zupe艂nie nago .By艂o gor膮co wyk膮pa艂em si臋 i tak sobie chodzi艂em po domu. A ona przynios艂a jaki艣 rachunek i nawet zamienili艣my kilka s艂贸w jakby nigdy nic i dopiero jak posz艂a to zajarzy艂em. Ale obciach:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kris39
W sobote otworzy艂em drzwi s膮siadce (starsza babka)zupe艂nie nago .By艂o gor膮co wyk膮pa艂em si臋 i tak sobie chodzi艂em po domu. A ona przynios艂a jaki艣 rachunek i nawet zamienili艣my kilka s艂贸w jakby nigdy nic i dopiero jak posz艂a to zajarzy艂em. Ale obciach:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gafowiczka
Up Up Podnosz臋....piszcie o swoich gafach.....nie pozw贸lmy by ten w膮tek wygas艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MANIA29
JAa powiedzia艂am do kolegi -ale艣 nie dorobiony, na co jego ojciec powiedzia艂: nie s膮d臋, a wiem lepiej...g艂upio mi by艂o bo najpierw m贸wi臋, potem my艣le

Udost臋pnij ten post

mi cos \"wpadkowego\" zdarza sie raz w tygodniu, ale ze szkoly pamietam jak recytowalam wiersz przy biurku nauczycielki. Skonczylam, a ona na to \"bardzo ladnie, szostka\" a ja do niej \"dziekuje, do widzenia\" i usiadlam do lawki :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gafowiczka
UP Up Up Podnosz臋

Udost臋pnij ten post

Jeszcze jak by艂am w liceum to 艣pieszy艂am si臋 do szko艂y, mama kaza艂a mi wyrzuci膰 艣mieci. To tez wzie艂am 艣mieci i pobieg艂am z nimi...prosto do tramwaju. Dopiero na ostatnim przystanku zorientowa艂am sie czemu ludzie sie tak dziwnie patrz膮 :D Albo kiedy艣 z kole偶ank膮 posz艂y艣my do fryzjera, ja podci膮c ko艅c贸wki a ona zrobi膰 sobie baleyage. No i wchodzimy Pani si臋 nas pyta co chcemy mie膰 zrobione a moja kumpela z pe艂n膮 powag膮 偶e prosi艂aby o bon voyage w dw贸ch kolorach :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gafowiczka
TO NIE JEST JAKA艢 GAFA, Stricte Kiedy艣 2 lata wstecz we wrzesniu pozna艂y艣my z kumpel膮 takich kolesi, i tak jako艣 utrzymywa艂y艣m z nimi kontakty. Zbli偶a艂a sie studni贸wka a ja bed膮ca w desperacji zaprosi艂am jednego z tych kumpli, a drugiego wkr臋cilam na studni贸wke jako osobe towarzyszaca dla innej kumpeli z kt贸ra poznali si臋 dopiero kilka minut przed impreza. Oni przyjechali z dosc daleka i chcieli abysmy sie im odwdzieczyly jadac po studniowce do nich na tydzien. Tam u nich poznalam jeszcze jednego ich kumpla, na widok kt贸rego bucha艂am 艣miechem i potrafi艂am si臋 艣mia膰 bez przerwy oko艂o godziny. Kiedy mi ju偶 przechdzi艂o ow kolega zawsze musia艂 si臋 odezwa膰 co skutkowa艂o nastepnym atakiem 艣miechu. Kiedys po 2 takich atakach uspokoilam sie na dobre ( przynajmniej tak my艣la艂am) jechalismy tramwajem i ja siedzialam jakos tak nie wygodnie, ale nie bylo gdzie sie przesiasc i kiedy kto艣 wstal i chcial wysiasc ja chcialam usiasc na jego miejsce ale pierwszy zajal mi to miejsce ten kolega i ja znow dostalam ataku smiechu tym razem w tramwaju pe艂nym ludzi, ktorzy patrzyli na mnie jak na idiotk臋 kt贸ra 艣mieje sie bardzo g艂osno wrecz rechocze i nie moze przestac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onaaaaaaaaaaaaaa
up up up podnosz臋 ni e pozwolny aby ten watek zginal smiercia naturalna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to ci ciekawe
jak jeszcze chodzilam do LO, mialam nauczycielke od chemi ze szklanym sztucznym okiem. dostalismy zdanie na chcemi, 5 pierwszych osob mialo dostac 5. ja z chemi s艂aba, ale moja przyjaciolka prawie najlepsza w klasie, wiec zamiast sobie , zobila to zadanie mi,/ona i tak miala zapewniona super ocene z chemi, chcial mi pomoc/ wiec ja biegne do tej nauczycielki, z tym zeszytem zadowolona, ze moze nie bede miala 1 na semestr:O i powiedzialam czy moze pani rzycic okiem:O:O:O spojrzala na mnie i nic nie powiedziala, a ja zorientowalam sie co powiedzialam jak juz usiadlam..:O ona miala sztuczne oko, bylo mi bardzo glupio,a teraz opowiadam to wszystkim:D

Udost臋pnij ten post

To ja siedz臋 w pracy i mia艂am zadzwoni膰 do klienta poinformowa膰 o tym, 偶eby stawi艂 si臋 po odbi贸r pieni臋dzy w kasie firmy, no to dzwoni臋 i m贸wi臋 tu M.C z firmy tej i tej czy mo偶e Pan dzisiaj przyj艣膰 odebra膰 pieni膮dze, a w tym czasie kole偶anka m贸wi jak膮 艂adn膮 masz regu艂k臋, jak wybuchn臋艂am 艣miechem to Pan si臋 pyta co si臋 dzieje, ja pr贸buj臋 si臋 opanowa膰 ale drugie podej艣cie i dalej tak si臋 艣mieje, ze nie mog臋 si臋 opanowa膰, to podchodzi kierowniczka i m贸wi 偶eby Pan si臋 zg艂osi艂 po te pieni膮dze, on m贸wi 偶e b臋dzie ale co si臋 sta艂o tej pani co przed chwil膮 ze mn膮 rozmawia艂a to kierowniczka mnie usprawiedliwi艂a gorszym dniem. Chyba nie musz臋 m贸wi膰 , 偶e jak Pan przyszed艂 po te pieni膮dze to te偶 si臋 nie mog艂am opanowa膰 wychodzi艂am na zaplecze:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gafowiczka
up up up podnosz臋 Nie pozw贸lmy aby ten topic umar艂!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

by艂am w miejscowo艣ci X, i chcia艂am jecha膰 do miejscowo艣ci Y, w kt贸rej jest zak艂ad dla nerwowo i psychicznie chorych, czyli kr贸tko: psychiatryk. by艂o ju偶 do艣膰 p贸藕no, by艂am potwornie zm臋czona, ju偶 ledwo sta艂am, nie m贸wi膮c o logicznym my艣leniu. czekam na autobus na pks-ach. podjecha艂, wchodz臋 do 艣rodka [od razu napisz臋, 偶e zdarzy艂o mi si臋, 偶e jak by艂o niewielu podr贸偶nych, albo taka pora to kierowca nie pobiera艂 op艂aty za przejazd]. moja wersja jest taka: ja: dobry wiecz贸r, poprosz臋 studencki do y kierowca:\' /co艣 niezrozumiale/ j: s艂ucham? k: ju偶 pani jest - /zrozumia艂am, 偶e wchodz臋 za darmo j: aha /u艣miechn臋艂am si臋/dzi臋kuj臋 /i id臋 gdzie艣 usi膮艣膰.. k: to gdzie? j: no do Y /u艣miech/ K: ale jeste艣my w X /z naciskiem na jeste艣my... j: aaa, no to do Y... dziwnie si臋 spojrza艂... a by艂o tak, 偶e prosi艂am o bilet do miasta, w kt贸rym by艂am, zamiast do siebie, na co odpowiada艂 mi kierowca, 偶e jeste艣my w tym mie艣cie, wi臋c dok膮d chc臋... dotar艂o do mnie po parunastu minutach chyba... pewnie pomy艂a艣 sobie, 偶e wracam do psychiatryka...

Udost臋pnij ten post

moja mam pracowa艂a w Biurze, od jakiegos roku, dzwoni艂 do niej tzw szef szef贸w, z jakimis tam nowiscoami, Nigdy sie nie widzieli, wiec po g艂osie wnosz膮c mama myslala ze to jest kobieta, Penego dnia facet nie wytrzyma艂 i na koniec rozmowy m贸wi,,,a tak wog贸le to ja jestem Pan a nie Pani.. na co moja mam och przepraszam Pani膮 bardzo:):) hehhe tata m贸wi do mnie, masz tu z艂ot贸wke kup cebuli...by艂a d艂uuga kolejka, sprzedawca sie pyta prosze?? a ja n atio - z艂ot贸wke?? z tak g艂upia mina ze szok:) Znajomy m贸wi do mnie...w sobot臋 16 stego o 15 jest koncert.. posz艂am a tu ani widu ani s艂ychu koncertu...posz艂am w piatek 15 na 16...to by艂 m贸j szczyt:):) moi nauczyciele m贸wili ,ze nie zdziwni膮 sie jak zapomne o swoim slubie;P:P znajomy mia艂 d艂uugo czerwonego mercedesa...po sprzedazy , jakis czas przesiedli sie do malucha zielonego, pojecha艂 z rodzicami na zakupy, siedzi z Ojcem w tym maluchu, wychodzi mama, i idzie..ale nie do nich...pewnie wsiada do bordowego mercedesa, rzuca siatki na tylnie siedzenie i m贸wi -jed偶!! ...Kirowca by艂 w szoku..aznajomy p艂aka艂 ze smiechu

Udost臋pnij ten post

ma艂a kuzynka robi艂a mi fryzury na g艂owie, czytaj powpina艂a wszytskie spinki jakie mia艂a...zasiedzia艂am sie i posz艂am do domu...ca艂膮 droge ludzie mi sie dziwnie przygl膮dali i usmiechali pob艂azliwie:) jak sie przejrza艂amw lusterku to mysla艂am ze sie os cinae zabijee;):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to nie o mnie
ale o mojej sasiadce,ktora zobaczylam dzis rano w sklepie...nadziobana kremem-biedna,zapomniala go sobie rozetrzec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to nie o mnie
ale nastepnym razem bedzie o mnie bo gafy lubia mnie baaaardzo..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapominalska
super topik!!! za艣miewam si臋 do 艂ez:) Ja z moj膮 kumpel膮 lubi艂ysmy wyg艂upia膰 si臋 na basenie i p艂yniemy torem....ja j膮 dogoni艂am i jak z艂apa艂am za kostk臋 i ci膮gn臋 do do艂u ale 艂api臋 wy偶ej za nog臋 a ona jaka艣 ow艂osiona....pu艣ci艂am i okaza艂o si臋 偶a nad wod臋 wyp艂yn膮艂 facet ok.40lat....ale by艂o mi wstyd:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapominalska
podchodz膮c do pani ekspedientki przywita艂am j膮: "niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus" (zosta艂o mi po szkole katolickiej)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapominalska
i jeszcze jedna: jaki艣 czas temu bardzo spieszy艂am si臋 na autobus i tak bardzo bieg艂am ze nogi mi si臋 popl膮ta艂y i wy艂o偶y艂am si臋 jak d艂uga na samym 艣rodku placu a ludzie kt贸rzy czekali a偶 艣miali sie na g艂os ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapominalska
艣pieszy艂am si臋 na zaj臋cia , wesz艂am do sali, przeprosi艂am , usiad艂am w 艂awce i siedz臋.....okaza艂o si臋 ze wesz艂am na zaj臋cia do grupy, kt贸ra nie sko艅czy艂a poprzednich zaj臋膰 a moje by艂y kolejne w tej sali. Ludzie byli troche zdziwieni jak wesz艂am do nich 5 min. przed ko艅cem zaj臋膰....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julek dobre
ha

Udost臋pnij ten post